Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co robic ?

Problemy z chlopakiem. Co teraz?

Polecane posty

Gość i co robic ?

Jestem z moim chlopakiem 10 miesiecy. Nie wiem co sie stało ale od pewnego czasu jest jakiś inny. Zawsze on chciał sie spotykac nawet codziennie, dzwonił pisał sms. a teraz jak ja sie nie odezwe to on tym bardziej. a co do spotkan to ja musze sie pytac caly czas czy sie spotkamy bo on nawet sie nie domyśli. co robić w takiej sytuacji. tez sie nie odzywac i czekac na jego krok czy ja mam teraz za nim latac ? bo nie wiem co robic .. kocham go i nie chce go stracic.

Gość niussa
Jego pytaj. Znam kilku takich co się od takiej obojętności zaczęło a potem się wypięli całkiem. Chamstwo totalne.

to co opisujesz to znak że etap motylków i fascynacji juz za wami. rozumiem co czujesz,tez tak miałam.to nie koniecznie znaczy ze cie juz nie kocha ale po prostu jest juz pewny ciebie. najepiej bedzie jak mu o tym powiesz szczerze. ale mój tylko o sobie,bez zadnych wyrzutow.co czujesz. jesli cie kocha to zrozumie.

Gość i co robic ?
wcześniej już mieliśmy takie sytuacje to sie go pytałam to jego słynny tekst ' wmawiasz sobie kochanie, kocham cię i zawsze tak bedzie ' ..

no i nie proś go ciągle o to zeby przychodził.bedzie sie czul osaczony-faceci tego nie lubia. on też powinien czasem zrobic pierwszy krok.

Gość i co robic ?
to co mam zrobić .. jestem bezradna nie wiem :(

Gość i co robic ?
on prawie cały czaas tak jak pisalam wyzej wszystko popronował. ale tak od mies to sie zmieniło ja musze nad nim nadskakiwac bo jezeli ja czegos nie zaoferuje to on tym bardziej ..

Gość i co robic ?
mam sie do niego odezwac pierwsza ? napisac cos ? czy czekać na jego krok ?

Gość niussa
Wiesz jest takie mądre powiedzenie: Jeśli kogoś kochasz, puść Go wolno. Jeśli wróci - jest Twój. Jeśli nie to znaczy, że nigdy nie był... Spasuj i zobacz jak sie dalej potoczy. Do miłości nie zmusisz.

Gość i co robic ?
znam te powiedzenie. ale kurcze ja tak nie potrafie za bardzo go kocham i boje sie utraty ...

Gość niussa
Nic na siłę. Żebyś go z tej miłości nie stłamsiła. Czasem trzeba się wycofać żeby zyskać. Może jemu się odwidziało. Ile macie lat?

Gość i co robic ?
ja 17 on 19

Gość i co robic ?
może i sie odwidziało .. tylko ze mówi mi ze mnie kocha. wiec co mówi tak tylko dlatego ze chce to usłyszec ?

Gość wredniucha
znajdź następnego, potem znowu innego - a rodzinę załóż za jakieś 10 lat

Gość wredniucha
sorry za pytanie - uprawiacie sex?

Gość i co robic ?
po co mam szukac sobie nastepnego skoro tego kocham ? cały czas trafialam na okronych chlopakow którzy bardzo źle mnie traktowali .. a teraz poprostu traktuje mnie jak ksiezniczke. ale teraz troszke inaczej jest. poczekam jestem cierpliwa... tak uprawiamy sex.

Gość wredniucha
dla mnie wszystko jasne - po prostu z łaski cię jeszcze używa,w oczekiwaniu na prawdziwą miłość - skoro sama się podkładasz

Gość i co robic ?
jestes popierdolona tyle ci powiem. zajebiscie wiedziec że się podkładam. nie potrzebne mi taka pojebane stwierdzenia od takiej osoby jak ty ;]

Gość i co robic ?
akurat on gdyby chcial to by mógłby mieć każdą dziewczyne. wiec wątpie ze jest ze mną tylko dla sexu. a skoro ty dajesz takie rady to weź lepiej stad wyjdz bo nie chce mi sie takich głupot czytac

Gość wredniucha
czemu mnie obrażasz? czy prawda aż tak boli?

Gość blackwell
to napisz jakie rady chciałabyś usłyszeć, ja ci je chętnie napiszę

Gość i co robic ?
dziewczyno jaka prawda ze sie 'pokładam' no wybacz ale myśle że nie. czy ja cie obrażam ? też napisałam prawde

Gość moja byla firma
olej ta wredniuche, ona wszedzie trolluje nie karm trolla bo wystarczajaco gruby jest

Gość wredniucha
przecież w pierwszym poście napisałaś ewidentnie, że to ty o niego zabiegasz - tak czy nie? że ty musisz się pierwsza odezwać i czekać na jego krok - tak czy nie? że ty go prosisz o spotkania - tak czy nie? to jakich wniosków się spodziewasz?

Gość wredniucha
przedstawianie logicznych wniosków nazywasz trollowaniem?

Gość moja byla firma
ale kolesia olej, szkoda twojego czasu Musisz się szanować

Gość moja byla firma
twoje "logiczne wnioski" mozesz przedstawić w innej formie. Taka jaką przyjmujesz to trollowanie. Więc na dietę, trollku

Gość wredniucha
dla mnie to ty jesteś trollem