Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

nigdy nie będę mieć faceta, bo

Polecane posty

Gość goingdownforher
Zuzanna Amelia & 4 Wiesz nie powinnaś tak o sobie pisać, bo powinnaś pamiętać, o tym co jest w Tobie piękne i z tego się cieszyć 🌼

Można być zarozumiałą i złośliwą osobą, ale jak sie jest jeszcze na dodatek głupią, to niestety z tym się nie da nic zrobić, przegrana sprawa . Smutne ale prawdziwe :(

ok sorry, wybacz Moja Droga Fiku - co nie zmienia faktu, że jesteś głupia.

Gość goingdownforher
coś jeszcze Ci f m powiem jesteś zwyczajna dziewczyną z zasadami :classic_cool: póki co niedostępną, bo masz jedna zasadę do zmiany :D mykam, bo miałem coś zrobić i się zasiedzę i stracę czas :-(

Tak, w moich oczach jesteś głupia. miałem o Tobie jeszcze lepsze zdanie, ale po tym co piszesz utwierdzam się, żeś głupia niewiasta. Widzisz, że coś z Tobą jest nie tak, nie będziesz miała chłopaka, bo jesteś zarozumiałą złośnicą (minka wskazuje, że nie jest Ci w tym dobrze), ale nie chcesz tego zmienić. Także brak tu logiki mówiąc najbardziej dyplomatycznie. Nie będziesz miała chłopaka tylko i wyłącznie dzięki sobie - na własne życzenie. Więc przestań smęcić, bo masz to, co sama sobie fundujesz.

mam się zmieniać i udawać kogoś kim nie jestem, zamist poznać faceta, który pokocha mnei za to jaka jestem? cóz za pokretna logika

Moja Droga, nie chodzi o to, żeby udawać kogoś kim się nie jest, tylko żeby pracować nad swoim charakterem. Bo nie jesteśmy idealni, nawet Ty nie jesteś idealna - i nie można wszystkiego zwalić na to że: jestem jaka jestem, nie będę się zmieniać, niech mnie bierze taką jaką jestem albo łaski bez" No cóż, to niezbyt dojrzałe podejście. Pracowanie nad charakterem i jego wadami, to nie udawanie kogoś innego. Poza tym na początku pisałas, że nie znajdziesz faceta, bo jesteś zarozumiałą złośnicą, a teraz nagle piszesz o poznawianiu faceta, który Cię pokocha taką jaką jesteś. Związek to nie gotowy wyrób, że się zakochujesz. Związek to nie stan, to proces w którym obie osoby pracują nad sobą, a Ty księżniczko, tylko stawiasz wymagania, stajesz z pozycji roszczeniowej a sama nic nie dajesz, nic z sobą nie chcesz zrobić. Wybacz, ale najbardziej zakochany facet by wiał od Ciebie gdzie pieprz rośnie, bo nie jesteś przystosowana do życia we dwoje. A krócej mówiąc, jesteś nadwyraz niedojrzała.

:) zbyt długo byłam pokorna, nei po to wypracowałam sobei pewnosc siebie i wyrażanie emocji by sie teraz uwsteczniać :)

Gość akh
ja Ciebie pokocham taką jaką jesteś, bo nie potrafiłbym być z kimś kto udaje, zawsze wolałem usłyszeć prawdę niż jakieś kłamstwo

ehh, Droga Fiku, ale to się nie wyklucza. Można nie być zarozumiałą złośnicą i jednocześnie można być pewna siebie, wyrażającą emocje kobietą. Wystarczy tylko chcieć. Przede wszystkim chcieć od siebie, by potem móc chcieć od innych.

akh, a skąd wiesz, że pokochasz, przewidujesz przyszłość? No chyba, że masz takie braki emocjonalne, ze zakochasz się w każdym,kto na Ciebie zwróci uwagę i zaspokoi Twoje potrzeby. Ale to nie będzie miłość.

Gość akh
pewnie że przewiduje, ale tylko swoją chyba lepiej jest jak się wyraża swoje emocje zamiast skrywać je gdzieś w sobie

Gość akh
Agent nie zakochuje się w każdym kto się mną zainteresuje, takie rzeczy to tylko w Erze, nawet po zdjęciach się nie zakochuje muszę się z kimś spotkać porozmawiać zobaczyć jak się zachowuje wyraża emocje itp itd i wtedy mogę stwierdzić czy się zakocham czy nie

no i fiku, tak sie kończy z Tobą rzeczowa rozmowa, to tylko farmazon, banał :P Ja nie widzę związku pomiędzy byciem złośnicą a zwariowaniem. Poza tym, jak już tylko CZASEM będziesz złośnicą, a nie czasem niezłośnicą, to jeszcze może nie będzie z Tobą tak źle i esię wywiniesz szponom staropanieństwa heh

A i jeszcze jedno Droga Fiku, piszesz że wypracowałaś sobie pewność siebie. A więc widzisz, że da się coś ze soba zrobić, popracować nad sobą i nie oznacza to bycie z kimś innym. Także pracuj dalej nad sobą, nad różnymi sferami, w tym nad niebyciem złośnicą i będzie dobrze!

Gość Zuzanna Amelia & 4
14:23 [zgłoś do usunięcia] goingdownforher Zuzanna Amelia & 4 Wiesz nie powinnaś tak o sobie pisać, bo powinnaś pamiętać, o tym co jest w Tobie piękne i z tego się cieszyć Orange. Milo z Twojeje strony ale nie klopocz sie tym. Poradze sobie.

ehh Droga Fiku, ja Cię nigdy chyba nie zrozumiem, ale może tak ma być hehe :D Piszesz na początku "nigdy nie będę mieć faceta, bo jestem zarozumiałą złośnicą" ze smutnym uśmieszkiem, a teraz, że dobrze Ci z tym jaka jesteś ... To jak to w końcu z Tobą jest Droga Fiku? Zdaje sobie sprawę z tego, że to tylko pytanie retoryczne :D

po prostu posiadam zestaw cech (niekoniecznie wad), które nei czynią mnie przystępną kobietą dla statystycznego Polaka

Gość goingdownforher = revolver
Latwo poznac tego idiote :O

a raczej statystycznego Ziemianina :D a może nie tylko statystycznego a jakiegokolwiek ... :P Tak, domyślam się, że odznaczasz się zestawem cech, ale mniejsza z tym, bo rozmawiamy o jednej konkretnej rozbudowanej cesze - o byciu zarozumiałą złośnicą. I to raczej jest wada z której nie jesteś zadowolona, a to wynika z tematu i emotikona obrazującego Twoje odczucia. Pracuj nad sobą dziewczyno i tyle. Bo tak jak pisałem, związek, to nie przyjście na gotowe - od oboje partnerów pracuje nad nim i nad sobą samym. Tak jest tylko w baśniach albo hamerykańskich komedyajch i romansach, ze spotykają się dwa chodzące ideały i zyja długo i szczęśliwie.

no cóż, może zdarzy się cud, i przyjdzie ktoś, kto rozwieje ten smutek ...