Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rewrererew

Co sądzicie o umieszczaniu zdjęć w bikini na facebooku?

Polecane posty

Gość rewrererew

Bo ja zawsze byłam temu przeciwna (w sumie równie dobrze mogłyby to być zdjęcia w staniku), ale teraz mam dużą ochotę takie wrzucić, żeby zobaczył je mój były (fajnie na nich wyglądam). Jestem ciekawa Waszych opinii, ja sięchyba jednak nie odważę

Gość rewrererew
Zabawne

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
jak to sa zdjecia z urlopu, wypadu nad wode, na basen, etc to owszem, czemu nie, ale fotki zrobione w zasyfionym pokoju albo lazience odpadaja ;)

Gość rewrererew
Z wyjazdu oczywiście (plaża, basen)

Jak chcesz to wrzuć, ale zablokuj tak zeby tylko dla znajomych były widoczne :) Tak dla bezpieczenstwa, rozni ludzie się na facebooku kreca ;)

Gość rewrererew
Tak, Fejsa mam tylko dla znajomych, ale cały czas jakoś się krępuję takiego obnażenia... to chyba nie jest w dobrym guście

Gość pink flojjjjjjddd
ostatnio sporo schudłam (z 62 kg do 54 kg przy 170 cm), wyglądam super, mam też kilka zdjęc z wypadu nad jezioro w bikini i też sie zastanawiałam czy nie wrzucic na fb.... ale jednak chyba sie na to nie zdecyduje, mam jakąś wewnętrzną blokadę :o

Gość morzailasy
Ja bym osobiście zdjęcia z wakacji wolała zostawić tylko dla siebie zresztą zawsze możesz wrzucić tylko jedno zdjęcie i to niekoniecznie musi być w złym guście, na pewno Twoi znajomi takie fotki czasami wrzucają że hej i nikogo zdjęcie w bikini nie zgorszy ;)