Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biovax silk

Facet przejechał kota na moich oczach.

Polecane posty

Gość sercepeka
Wczoraj mój kochany kot brytyjski został potrącony na moich oczach, krzyczałam w niebogłosy, pobiegłam do neigo, wzięłam na ręce....jeszcze patrzył mi w oczy....do 5 minut byliśmy u weterynarza....w aucie trzymałam go na rękach i dalej patrzał mi oczy..które odchodziły w nicość.... reanimacja nic nie dała...mój kochany przyjaciel nie żyje. Własnymi rękami go zakopałam na ogrodzie, serce mi rozdzierało na tysiące części. Teraz patrzę na dywan w pokoju, na miejsca w których siedział, gdzie spał na moim łóżku, na miejsce po miseczce, na jego zabawki, rzeczy nie umie już nawet spoglądać - tak żal ściska. Relanium nie pomaga, ciągle płaczę...już od 24 godzin...i nie mija, nie mija ten żal, ten ból....

Gość gość
Ludzie zabijaja dziennie miljony zywych zwierzat i je zjadaja.Nieraz te zwierzeta konaja powoli bo to jest jakis uboj rytualny?Mysliwi strzelaja i rania dzikie zwierzeta,a klusownicy lapia je we wnyki.Koty powinny przebywac w miejscu bezpiecznym i nie powinny sie szwendac po publlicznych jezdniach i ulicach.