leann87 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Witajcie, Mam dylemat...13 maja wzięłam ostatnia tabletkę anty i postanowilismy z moim narzeczonym , że odtawiamy i staramy sie o dzidzię. @ z odtawienia przyszła 16 maja i trawała jakieś 5 dni od tamtego czasu nie dostałam już @, który powinien być ok. 14 czerwca ale nadal nic się nie pojawia. Co jakiś czas tzn. nie codziennie miewam nudności i taka kwasotę np. po kawie ( ale wypijam nie odrzuca mnie ) oraz bóle brzucha ale po bokach oraz bóle pleców w dole w okolicha od lędzwi do żeber. Piersi jak dotknęto tak jak po za długim opalaniu czyli trochepiekące ale raczej brodawki sąbardziej wrażliwe. Robiłam już test ( wczoraj ) i wyszedł negatywny a w piątek 29 czerwca byłam u gina zbadał mnie i powiedział, że mam wszystko w środku rozpulchnione i , że jest duże prawdopodobieństwo ciązy a testami mimo negatywnego wyniku mam się nie przejmować bo to może być wczesna ciąza. Gin kazał mi przyjść za dwa tyg. czyli 13 lipca i wtedy może coś sięwyjaśni i dostałam zakaz seksu na 2 tygodnie. Co sadzicie o mojej sytuacji co powinnam mysleć ? Może to moje jakieśurojenia ? Proszę o odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Lipiec 4, 2012 Nieregularna miesiączka po odstawieniu tabletek antykoncepcyjnych to norma. Nie rozumiem dlaczego ginekolog nie zalecił testu z krwi skoro podejrzewa ciążę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach