Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesmialaa

Jak odejsc od faceta ktory mnie bije

Polecane posty

Gość niesmialaa

jestem zbyt niesmiala zeby odejsc od niego.Boje sie jego reakcji i to jak potem bede zyc.On jest zupelnym przeciwienstwem mnie nie wiem dlaczego tak dlugo z nim bylam.Juz od kilku miesiecy jest żle zaczal mnie traktowac jak zabawke a od niedawna zdarza mu sie mnie uderzyc najgorzej jak idziemy ulica i sie klocimy widze po nim ze chcialby mi przylozyc tylko ze wtedy moge krzyknac i zrobi sie szum a w domu jest inaczej.Odeszlabym ale po prostu sie boje.i nie pojde z tym do nikogo bo to nic nie da

Gość nie no zaraz padnee
powiedz ze to provo:-( dziewczyno czy ty jestes normalna???z kim ty ejstes??? jak to jak mu powiedzieć??Mówisz "kurwa mac odchodzę i bye" czy ty jestes jakas ubezwlasnowolniona czy co??

po prostu odchodzisz i tyle, jesli masz do siebie szacunek to sie nie zastanawiaj ani chwili dluzej

Gość niesmialaa
nie to nie jest prowokacja:( chchialabym zeby tak bylo ale to niestety prawda nie mam przed nim odwagi on mna manipuluje ja sie go boje z czasem pozwala sobie na wiecej ja juz tego niew ytrzymam

Gość QASDWaedcWAECfasdc
MASZ TAK JAK LUBISZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przemysl to czy podobaja ci sie czule przeprosiny a za kilka dni zas w pysk dostaniesz, jak bedziesz jego zona to na kazda kolacje w pysk is ex dostaniesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nie no zaraz padnee
ile ty masz lat?? jak to pozwala sobie na jeszcze wiecej?? mozesz to rozwinąc?? co ten chuj jeszcze robi???? dziewczyno skoncz to normalnie co w tym strasznego? odchodzisz od niego i juz a jak cie bedzie nękał to na policję i sie chamem zajmą

Aleś pojebana. Jeszcze rozumiem panny które siedzą z mężem który ich bije bo mają dzieci i w sumie boją się że same się nie utrzymają ale w takiej sytuacji to jesteś głupia że z nim siedzisz i tyle w temacie.

Gość trollo
typowa mentalność ofiary, znajduje szczęście w byciu nieszczęśliwą. Takie laski ZAWSZE wybierają konkretny typ faceta i nawet jeśli od niego odejdzie (w co bardzo wątpię) to następny będzie co najmniej taki sam. Dostajesz dokładnie to czego chcesz. Gdybyś nie chciała, nawet nie zadawałabyś tak debilnych pytań, tylko już dawno byłoby po wszystkim

Gość niesmialaa
Wiem jak to wyglada i juz ddawno bym odeszla ale on mi nie pozwala,juz na pewno mnie nie kocha a mimo wszystko chce mnie miec:( Ja mam 18 on 23 nie wiedzialm ze jest takim potworem byl zupelnie inny:(

Gość nie no zaraz padnee
ja pierdziele 18 latka i ma problemy jakby zyla z mezem i 9 dzieci i była bezrobotna:-( nie potrafisz odejsc? to sobie kurwa z nim bądz, niech cie leje do kości, niech cie wyzywa od szmat, niech toba poniewiera... twoje zycie twoj wybór...jak sama nie pojdziesz po rozum do glowy to nikt ci nie pomoze!

Gość nie no zaraz padnee
po pierwsze powiedz rodzicom o nim i o tym co ci robi, jak bedziesz miala wsparcie ebdzie ci łatwiej

nallepiej postaw sie mu,bedzie wiedzial ze masz potencjal,bo inaczej cie zdepcze jak robaka

Gość nie no zaraz padnee
niesmiała bidula ktora nie potrafi powiedzieć "spierdalaj":-(

Gość nie no zaraz padnee
powiedzcie mi skąd sie biora takie ofiary losu?bo ja tego nie kumam:-( na mnie by raz facet podniósł rękę to nie dosc ze miałby złamanie otwarte bo bym sie odrazu z nim rozprawiła to jeszcze by miał tak przejebane ze płaciłby mi odszkodowanie za straty moralne i uszkodzenie ciała

Gość niesmialaa
a z rodzicami to mam przerabane i tak bo oni od poczatku za nim nie przepadali i dali mi ultimatum ze jak chce z nim byc to od nich nie bede miala pomocy takze nawet mi glupio isc z tym do rodzicow sama zle robie i O TYM WIEM LUDZIE ALE JA SIE GO BOJE!!!WIEM ZE MUSZE SIE POSTAWIC ALE JESTEM TAK CHOLERNIE NIESMIALA ZE NIE DAM MU RADY:(

Gość nie no zaraz padnee
ty nie ejstes niesmiakla ty robisz z sibie ofiare losu, idz do rodziców powiedz im rpawde i idz do psychologa bo twoja samoocena to - MINUS 10000000000000

Gość trollo
nie jesteś nieśmiała. jesteś PIERDOLNIĘTA!!! to naprawdę wszystko co można powiedzieć w tym temacie

Gość niesmialaa
dziewczyno po twoich komentarzach widac ze jestes zadziorna i moze bys sie z nim rozprawila ale ja na pewno nie wiem to bo on zawsze zadzi nawet w takich sprawach jaki sok kupic on zawsze decyduje ja nie mam glosu tak mnie ustawil wczesniej myslalam ze jakos to bedzie bo nie bylo az tak zle! wiadomo ze sa kobiety bardziej uległe i mniej ale to juz przeszlo samo siebie on ma nie w garsci i wie ze nic z tym nie zrobie chocbym chciala sprobuje powiedziec rodzicom i moze oni mi pomoga we trojke byloby lepiej juz sama nie wiem czy dobrze zrobilam piszac tutaj bo tylko wyzywac potraficie

ja nie wyzywam...pokaz ,ze jestes silna i odejdz...tak po prostu

Gość jhgvbnj
a ja napiszę ci to , co chcesz od nas usłyszeć: -nie odchodź od niego -nadstawiaj twarz z prawej jak dostaniesz z lewej -nikomu nic nie mów -jesteś wspaniała, bo jesteś lojalna i wierna -oddawaj mu wszystkie pieniądze -tłumacz jego postępowanie stresem, kryzysem, Tuskiem i czym popadnie a wtedy może cie pokocha bardziej, bo przecież na pewno cię kocha

przyznam,ze M tez zasluguje na wycisk,ale tymczasem ciskamy sie slowami

Gość niesmialaa
jhgvbnj wcale nie chce tego uslyszec jak chcecie sobie robic jaja z tego tematu to prosze ale w takim razie po cholere sa taie fora skoro anonimowo nie mozna kogos wesprzec albo doradzic bo od razu wyzywacie mnie od pie*dolnietych!!!!!!!!!!!

Gość jhgvbnj
to nie są jaja - a jeśli jest w tobie determinacja, żeby zmienić swoje życie - zrób wszystko na przekór tym wskazówkom

Gość wiolettt
musisz zorozumiec ze nie masz innego wyjscia jak odejsc od niego chyba nie chcesz zeby do konca zycia cie bil i zebys zostala jego niewolnica? Rozumiem ze mozesz nie miec odwagi zrobic tego kroku ale musisz sie postawic na poacztku moze tego nie odebrac n apowaznie ale gdy zrobisz to 2 i 3 raz to sie przekona ze nie chcez z nim byc a jesli to niepomoze to tylko przez policje.Pozdrawiam

Gość trollo
dziewczyno jakiego ty wsparcia czy rady oczekujesz, u kurvy nędzy??? Rada jest tylko jedna i dostałaś ją jakieś 20 razy! Więc się nie ciskaj i albo się ogarnij albo rób co Ci jhgvbnj radzi

Gość walisz w chuja
najlepiej powiedz mu prosto w oczy, że chcesz odejść. Wtedy on skutecznie wybije Ci to z głowy i będzie po sprawie.

Gość ehhhhh5
ile razy mozna powtarzac ze musisz jakos mu sie postawic i udpowodnic ze nie jestes ofiarą!!!!odejdz od niego i dowartosciuj sie bo nikt nie ma prawa cie bic!

Gość juz ktorys z kolei taki temat.
daj laska spokoj , tych wymowek nieda sie czytac ....... pewno w domu tez cie traktowali jak rzecz i tak juz zostalo w twojej glowie nie mow ze chcesz odejsc tylko odejdz , z kazdym siniakiem idz do lekarza i dajto sobie potwierdzic na papierze a kiedy kloes bedzie cie zmuszal do pozostania powiedz mu ze zrobisz mu denuncje o wielokrotne pobicie a papiery masz juz przygotowane w pewnym miejscu i idziesz znikasz , koniec ! :o

Gość yhyyyyyy
biedna jestes i tyle:( wspolczuje