Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiemcomyśleć

Dziewczyna zwierzyła mi się że miała sen w którym ją zdradzam !

Polecane posty

Gość Niewiemcomyśleć

Co to może znaczyć :o Nigdy nie miałem nikogo na boku nie mam i nie chce mieć ! Nie dałem jej też żadnych powodów do tego aby podejrzewała mnie o zdradę :( Troche mnie jej sen zmartwił. Opisała mi go mniej wiecej tak że wraca do domu a ja w naszej sypialni "posuwałem jakąś inną pannę" :o Nie wiem co o tym myśleć :(

Gość Sado--Masa?
Pewnie gdzies w srodku ma takie lęki. Nie znaczy, że Cię podejrzewa,ale po prostu sama jest moze nie pewna siebie albo nei ufa w 100 % facetom

Gość sen jak to sen
to znaczy że nie czuje się z Tobą bezpieczna. Być może to jej kompleksy, skoro ty sam nie dawałeś jej powodów do zazdrości.

Gość a co tu myslec
to po prostu sen, nie ma na niego wplywu. tobie nigdy nie snia sie jakies glupoty nie wiadomo skad?

Gość Niewiemcomyśleć
A czy może mieć na to wpływ fakt że kiedyś ją chłopak zdradzał (i to nie raz) ?

Gość Kobieta Cafe Bagdad
Może miec, albo to, że miała sny prorocze..i wiesz zastanwia sie czy ten sie czasem nie sprawdzi..itp pogadaj z nia

Gość sen jak to sen
tak, ma podkopane zaufanie do mężczyzn, i to bardzo.

Gość Sado--Masa?
Pewnie ze to moze miec wplyw dla przykladu: mam kolezanke ,jej chlopak byl non stop zdradzany przez byla i mimo ze obecna nic zlego nie robi to on ma paranoje na tym pukncie. moze ona az paranoi nie ma, ale leki gdzies zostaly

Gość Niewiemcomyśleć
Staram się być dla niej jak brat, nigdy bym jej nie zdradził. Musze jej jakoś pokazać że mi może zaufać w każdej sytuacji, jesteśmy już razem ponad 2 lata wiec czas najwyższy

Gość Niewiemcomyśleć
No z tymi lękami to chyba racja, co prawda nie pokazuje tego tak na co dzień no ale chyba w niej to zostanie na dłuuugo niestety :(

Gość a co tu myslec
to ze ktos ja zdradzil moze sie przyczynilo n do tego snu a moze nie, tak samo to ze ci nie ufa, ma kompleksy, albo nie czje sie bezpieczna w zwiazku. moze tez byc po prostu tak, ze nie myslala o tym wczesniej i byl to zwykly sen, taki sam jak tobie sie sni ze ktos umiera albo robisz kupe. wtedy tez doszukujesz sie drugiego dna?

Gość ghrrrhhrr
Myślę, że nie powinieneś się zbytnio martwić. Snów nie należy interpretować dosłownie. Przyczyn mogło być wiele. Mogła np wcześniej obejrzeć jakiś film/przeczytać książkę gdzie był wątek zdrady, później zobaczyła Ciebie a jej mózg w nocy wytworzył taki taki sen. Oczywiście może mieć też podświadomie jakieś lęki co do Twojej osoby jednak to jest chyba dosyć powszechne i większość osób obawia się zdrady nawet jeśli nie ma ku temu powodu