Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachcianki ciazowe1

zachcianki ciazowe a plec dziecka- sprawdzilo wam sie???

Polecane posty

Gość zachcianki ciazowe1

ciekawa jestem jak to jest u was ?? Ja bedac w pierwszej ciazy z dziewczynka mialam wielka ochotę na: - słodycze - kurczaki (nie wiem skad to haha) - oraz na pikantne potrawy . jestem aktualnie w drugiej ciazy i mam dokladnie to samo oprocz kurczakow - mega ostre i slodkie :) czyli w sumie u mnie sie sprawdzilo.

Gość jeszcze ktoś
w to wierzy, ja mam dwie córki. W ciąży na słodkie miałam ochotę dopiero około 7 miesiąca. Za to uwielbiałam w pierwszej pomidory i piwo karmelkowe a w drugiej wino (oczywiście bezalkoholowe) i ogórki małosolne.

Gość A ja miałam w obu ciążach
ochotę na słodkie, szczególnie w pierwszej ciąży. W drugiej zaś najpierw miałam parcie na pasztet z pieczarkami, a później słodkie..... I mam synka i córeczkę.... Żadne zachcianki się nie sprawdzają...

U mnie nie z dziewczynkami nie lubilam slodkiego,z ostatnim synkiem moglam jesc mase :) i odrzucilo mnie od gotowanego miesa...

Gość Mami....
Sprawdziło się w 100% :D W pierwszej ciąży miałam ochotę na słodycze, pod koniec zajadałam się pączkami i colą, no i urodziłam córeczkę. W drugiej miałam zgagę gdy tylko zjadłam coś słodkiego, prawie wcale więc ich nie jadłam, od samego początku warzywa i owoce, od kawy i coli mnie odrzucało, uwielbiałam mięso no i wypiękniałam na maxa, mam synka:)