Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjodfkbmgpofhlkmb;vln,gf[ohkc

czuje sie samotna

Polecane posty

jest mi źle. jestem sama i chyba juz na zawsze sama zostanę. nie wiem co mam zrobić ze sobą z życiem. po co żyjemy na tym świecie. jaki jest w tym sens. ja nie widzę sensu. nie ma już na świecie dobrych ludzi. każdy myśli tylko o sobie byle by przetrwać. życie to ciągła walka o przetrwanie. ja pytam po co to wszystko ? czy nie lepiej aby nas nie bylo ? nic z tego nie rozumiem

nie mam żadnej radości z zycia a mam 19 lat .... oczywiscie to nie chodzi o wiek. widze ludzi ktorzy cieszą sie zyciem. usmiechaja sie przytulaja. i nadal nie rozumiem z czego sie ciesza. przeciez zyjemy po to by umrzeć. mam sie cieszyc wiedząc ze ludzie nawet w tym momencie są bici. umieraja z glodu ? co za hipokryzja. dlaczego to tak wyglada. dlaczego ludzie sobie nie pomagają.

Gość ostry
hmm musisz sobie znaleś jakiś cel i do niego dąrzyć wtedy twoje życie nabierze sensu =)

nie moge robic cos dobrze, cieszyć sie. mam ciągłe wyrzuty sumienia. a to ze jem mięso, myslac o zwierzetach. nawet ze siedze na kafe wiedzac ze teraz ktos umiera w męczarniach bo na pewno tak jest. ja juz nie wiem jak mam zyc na tym chorym swiecie. teraz liczy sie tylko kasa. ludzie chętnie czytaja ploteczki o gwazdach bo to ich bardziej interesuje niz dziecko umierajace z glodu. dlaczego musze zyc na tym popierdolonym swiecie. dlaczego na tym swiecie najwieszkym autorytetem jakas doda itp. eh...

nie moge robic cos dobrze, cieszyć sie. mam ciągłe wyrzuty sumienia. a to ze jem mięso, myslac o zwierzetach. nawet ze siedze na kafe wiedzac ze teraz ktos umiera w męczarniach bo na pewno tak jest. ja juz nie wiem jak mam zyc na tym chorym swiecie. teraz liczy sie tylko kasa. ludzie chętnie czytaja ploteczki o gwazdach bo to ich bardziej interesuje niz dziecko umierajace z glodu. dlaczego musze zyc na tym popierdolonym swiecie. dlaczego na tym swiecie najwieszkym autorytetem jakas doda itp. eh... zycie dla mnie nie nabierze sensu. dlaczego ? bo wiem ze inni sa nieszczęśliwi a ja nic nie moge z tym zrobić

wlasnie ze tak.... cierpią przez nas. przez ludzi ktorym sie lepiej powodzi a nic z tym nie robią.

Gość dekzo33
a chcesz zrobić dobry uczynek ?

ja staram sie robić dobre uczynki caly czas .... ale przecież i tak zawsze będą ludzie nieszczęśliwi. wiec co daje robienie dobrych uczynków ? nic

aha... rozumiem. to że w Korei Północnej rządzi grupka ludzi za nic mająca prawa człowieka jest spowodowane tym że ty masz względnie dobre życie...

nie.... ale jak ludzie mogą być szczęśliwi wiedząc ze inni cierpią. przecież to jest straszne.

Gość dekzo33
a kto powiedział ze sa szczęsliwi ?

to widać... ludzie sie śmieją imprezują cieszą sie zyciem.

Gość dekzo33
To jest ich problem . Jesli bog istnieje to wielu szczesliwcow na ziemi pojdzie do piekla . A ci co cierpia na ziemi pojda do nieba

jesli istnieje ? jesli istnieje to raczej nie powinien na cos takiego pozwolić.