Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yuguytr65e54

SWEDZACE ROZSTEPY POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość yuguytr65e54

hejka mam tydzien do porodu i na poczatku 9 miesiaca pojawily mi sie male rozstepy na brzuchu...przytylam tylko 8 kg no ale coz:P odkad sie tylko dowiedzialam o ciazy kupywalam specyfiki na rozstepy oliwke uzywam i do i po kapielu plus te specyfiki na rozstepy... a odkad zauwazylam ze sie pojawily to smaruje, i wmasowywuje te kremy i oliwki jak wariatka po kilka razy dziennie...najgorsze jest to ze swedza;/ czy to oznacza ze sie goi???nobo rana jak swedzi to sie goi nie??

Gość zxcvbnm,
no skoro swędzi to znaczy że skóra jest napięta do granic możliwości i pojawiają się rozstępy. Rozstępy się nie goją. to nie rany.

Gość nie, to znaczy ze
brzuch dalej rosnie i rozstepy beda wieksze

Gość yuguytr65e54
wlasnie nigdzie mnie nieswedzi tylko tam gdzie rozstepy;/ zanikaja troche..

Gość ferdasek
Smaruj, żeby było ich jak najmniej. I nie wypinaj brzucha.

Gość yuguytr65e54
no wlasnie brzuch juz nierosnie:D bylam 4 dni temu i od 3 tygodni jest taki sam i juz nierosnie, waga w miejscu tez stanela i ciekawi mnie czemu swedzi...i to tylko w tym miejscu gdzie one sa a reszta brzucha niebardzo

Gość zxcvbnm,
Bo to wszystko z powodu naprężenia skóry -nie musi już rosnąć ale po prostu jej wytrzymałość osiągnęła swoje granice.

Gość yuguytr65e54
ehh..myslalam ze moze sie goja..narazie nowych niemam te co sa to sa i widze jak bledna troszke i zanikaja tyle ze swedza;/ hmmm..a moze to przez krem??bo uzywam palmers formula for stretch marks

Gość no to się naczytałam
nie goją się tylko skóra nadal się rozciąga,one nie znikna nieststy ale zadbaj o nie po porodzie

Gość yuguytr65e54
a znacie jakies sposoby

Gość no to się naczytałam
dobry krem ale on cudu nie zdziała wiec go nie oczekuj,po prostu je zmniejszy i złagodzi,masaż rękawicą z trawy morskiej by poprawić ukrwienie i zimne natryski wszystko daje najlepsze efekty tylko wtedy,gdy są jeszcze "świeże"czyli czerwone najlepsze sa niestety te drogie kremy i te rozgrzewające nie podam ci nazw bo juz ich nie pamiętam ale jedne na pewno był firmy LIERAC nie wierz w żand edrogie zabiegi kosmetyczne,to strata pieniędzy a efekt znikomy ale najskuteczniejsza jest mikrodermabrazja wykonana wielokrotnie pozostaje ci je polubic i zyc z nimi dalej lub kosztowna nie dająca gwarancji 100% operacja plastyczna pozdrawiam