Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 4594445454

Ludzie w 90 % to sku... myslące o własnej dupie

Polecane posty

Gość 4594445454

:(

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
wow skad takie przemyslenia? :D

Gość 4594445454
Podam przykład i to względem własnej rodziny. Moi rodzice byli biedni, nie mielismy ładnych ubrań i zabawek a siostra ojca przychodzila z moją kuzynką w nowych ciuchach z Hameryki . Do tej pory pamiętam jak nam było smutno.Teraz mam dom, samochód, dość pieniędzy i jak widzę dzieci brata co nie mają zabawek czy ubrać to mi przykro. Często im coś kupuję żeby nie czuły się gorsze, nowe rzeczy nie stare łachy zdarte z mojej córki i nie zużyte zabawki. Ludzie są tak podli ,że nie dośc że nic nie pomogą to jeszcze robią odpusty żeby innym było przykro. A ja się pytam czemu winne są dzieci?

Gość ferdasek
To normalne. Ty najpierw myślisz o tym, by obcym było dobrze, czy Tobie i Twojej rodzinie?

Gość 4594445454
mendy, to są mendy najgorszej kategorii, i w ogóle nie wiem po co się zadawać z takimi, nie ma z takiej znajomości żadnej korzyści prócz bólu

Gość 4594445454
Nie musze mysleć o mojej bo moja ma wszystko, i jak widzę dzieci brata to naprawdę pomagam jak mogę, żeby się uśmiechały , nie zbiednieje od tego

Gość Panna MAM_ TO_ W_ DUPIE
że nie dośc że nic nie pomogą to jeszcze robią odpusty żeby innym było przykro. wtf? a może to po prostu zazdrość przez ciebie przemawia?

Gość dslkwlfr[ee
mysla ze sa idealni itp. maja w dupie kazdego kretyny dosc sie zawiodlam na ludziach,dlatego nie chce zabardzo sie z kims przyjaznic.

Gość 4594445454
nie zazdrość tylko zal, mam 200 metrowy dom, dośc kasy na koncie, nie wiem po co miałabym to dusić, po co dla kogo?

Gość 4594445454
moją córkę tak wychowuje ,że sama musi się dorobić, oczywiście jej pomogę ale nie dam jej wszystkiego w spadku ,niech zapierdala

Gość 4594445454
postawiłam w tym roku kolonie bratankowi i bratanicy bo by siedziały w mieście w tym smrodzie

Gość waraciara
A kogo to obchodzi?