Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=0DhK4knUgx4&list=UUF_nEpJuBPTN4ADeOhIpUEw&index=7&feature=plcp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Figggleeer Napisano Lipiec 4, 2012 JESTEŚ PRAWDZIWYM IDIOTĄ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość huhuhuhuh Napisano Lipiec 4, 2012 kawałek z dedykacją był duzo lepszy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muzstarda Napisano Lipiec 4, 2012 po chuj siedzisz przed komputerem we własne urodziny? idź poruchaj coś "na mieście" albo napij się wódki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 spokojnie , o moje ruchanie się nie martw:D nie robie imprezy ani nic bo srdoek tygodnia...w weekend sprosze ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 ej ale seksi jest co nie? tzn byla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muzstarda Napisano Lipiec 4, 2012 no i co, że środek tygodnia. i tak pijesz codziennie. jaka to różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość muzstarda Napisano Lipiec 4, 2012 no i co, że środek tygodnia. i tak pijesz codziennie. jaka to różnica? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moje życie to podróże Napisano Lipiec 4, 2012 jaką kuchnię serwuje twoja restauracja??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 nie mam restauracji ...jeszcze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygłodniały warsiawiak Napisano Lipiec 4, 2012 a kebsztyka można opierdolić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 nie ma kebaba:P jest 150m dalej wiec jaki bylby sens... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jakaś taka krzywa ta twarz Napisano Lipiec 4, 2012 to co wy tam pichcicie i czy rente pobierasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygłodniały warsiawiak Napisano Lipiec 4, 2012 dodaj specjalność szefa kuchni - sos czosnkowy z tajemniczymi dodatkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 sosy robie sam ludziom smakują ale nie zdradze przepisuj. zdaża się że ktoś wpada i kupuje tylko sosy sobie do obiadu w domu:D nie pobieram renty choć powinna być za twarz i koniecznośc życia z takim brzemieniem to ze 300zl powinno miesiecznie być minimum:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wygłodniały warsiawiak Napisano Lipiec 4, 2012 pewnie jesz ananasy dla smaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 no jak ktos chce sos ananasowy to tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach