Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xbxbzxvs

po 5 latach oznajmil mi...

Polecane posty

Gość xbxbzxvs

Ze nie chce miec ze mna dziecka,ze tak jest fajnie,bym sie zabezpieczala noooooooooooo on oczywiscie tez bedzie.Jak bedzie wpadka wiadomo ze dziecko zostaje z mataka Gdy to uslyszalam zaniemowilam, przez chwile nie moglam slowa wydusic,poprostu brakowalo mi tchu((((((( Dzis mija tydzien jak nie odbieram od niego telefonow,nie chce go znac,kim bylam dla niego? On nie wie co sie dzieje"dlaczego tak postapilam,czy faceci naprawde mysla tylko hujem? Bylam dla niego zabawka, zmarnowalam 5 lat swojego zycia

Gość no w takim razie
lepiej że się dowiedziałaś teraz, niż jak by Cię zostawił z dzieckiem...

Gość xbxbzxvs
czuje do niego taka nienawisc,taki zal,myslalam ze mnie kocha,ciagle to powtarzal, ale to tylko byly slowa , niestety a zdanie ktore wypowiedzial do dzis szumi mi w glowie"jak bedzie wpadka , wiadomo dziecko zostaje przy matce".........nie moge sie pozbierac, nigdy juz nie zaufam facetowi, nigdy!

Gość walisz w chuja
brawo, kolej wpędził Cię w lata i jeszcze chciał byś robiła za worek na spermę. Ale tak to jest jak się dziewczyna nie szanuje i daje dupy przed ślubem, to facet się rozleniwia i myśli, że dupa mu się należy.

Gość xbxbzxvs
do tego on ma na imię Azor :(

Gość xbxbzxvs
wiem ze lepiej teraz, ale jest mi tak przykro

Gość xbxbzxvs
bylam z nim 5 lat,jak mozesz mowic ze sie nie szanuje,odeszlam od niego, nie chce byc workiem "na sperme"Myslalam ze mnie kocha

Gość xbxbzxvs
Rozmawialismy,zawsze mi powtarzal ze to odlegly temat, i tak naprawde nie chcial rozmawiac na ten temat

Gość no to trafiłaś
na debila... ale jeszcze znajdziesz swoje szczęście... mój zgodził się na dziecko mimo że do końca nie był do tego przekonany,co w sumie rozumiem bo jest trochę młodszy ode mnie a facetom jak wiadomo do pieluch się nie spieszy;) a ile lat ma ten pomysłowy pan????

Gość xbxbzxvs
gdy wracalam do tematy mowil ze cche, to tak bym zakonczyla temat, szybko zaczynal inny temat, slepa bylam, chyba nie chcilam uslyszec tego co tydzien temu..drazylam temat to sie dowiedzilam

"Rozmawialismy,zawsze mi powtarzal ze to odlegly temat, i tak naprawde nie chcial rozmawiac na ten temat" czyli już powinnaś wiedzieć, żę coś z nim jest mocno nie tak. każdy dorosły mężczyzna wie, że każdy stosunek, nawet z zabezpieczeniem, może się potencjalnie skończyć ciążą. o takich rzeczach trzeba rozmawiać od samego początku.

Gość no to trafiłaś
taki stary dziad a taki głupi??? prawie nie do uwierzenia... olej padalca i już... za jakiś czas dojdziesz do siebie i doczekasz prawdziwego mężczyzny i bobaska:)

Gość xbxbzxvs
żeleczek dzis gdy na to patrze i przypominam sobie pewne sytulacje,wiem ze bylam naiwna, cos z nim bylo nie tak, poprostu nie myslal o mnie powanie,mowil ze mnie kocha ale to byly tylko slowa

Gość xbxbzxvs
olalam, ale nie moge sie pozbierac,bardzo mi przykro , czuje zal, nienawisc A on dzwoni , pisze smsy typu"i na co sie obrazilas"?

Gość xbxbzxvs
on mysli ze nic sie nie stalo

Gość xbxbzxvs
fiku nie odzywam sie, nie odbieram tel, nie odpisuje na smsy, ja go nienawidze, oklamywal mnie ze kocha,czy zakochany facet cos takiego mowi kobiecie ktora kochaa?Nie

Gość no to trafiłaś
to mu napisz że obraziłaś się na dziecko w skórze mężczyzny, które boi się odpowiedzialności i żeby spadał na drzewo, bo ty masz zamiar ułożyć sobie życie z mężczyzna który chce założyć rodzinę...

Gość a jamyślęże
ja bym mu tylko odpisała na jednego sms, że nie jestem workiem na spermę. i tyle - nie jest wart większego wysiłku po tym co Ci powiedział...

Gość xbxbzxvs
powiedzilam mu ze nie chc etakiego faceta ktory boi sie odpowiedzialnosci,chcial sobie tylko popieprzyc, smutna prawda dla mnie,to tak jakby dostac mlotem po glowie

Gość xbxbzxvs
fiku ddziekuje, musze jakos sie pozbierac, jak?nie wiem