Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ala2012

dlaczego, po co on to robi?

Polecane posty

Gość ala2012
Musze przyznac, ze nasze relacje troszke zmienily sie po pewnym naszym spotkaniu ( zadnej fizycznosci nie bylo). Ale mial okazje zobaczyc mnie w innym swietle... w innych okolicznosciach... Oj, Fiku :D Ty psotnico :D

Gość ala2012
wcielo mi posta...:O pisalam, ze my sie swietnie rozumiemy, mamy ten sam gust filmowy, muzyczny, smiejemy sie ztego samego, lubimy spedzac czas ze soba... tylko widac... cos jest jednak nie tak...

Gość ala2012
Fiku, wiec Twoim zdaniem widzi we mnie doope i chce sexu ze mna?

Gość ala2012
Moze jeszcze ktos poza Fiku, ktora przyznaje, ze nie ma doswiadczenia w relacjach ze starszymi facetami, wypowie sie? Kazda sensowna hipoteza mile widziana.

Gość ala2012
Halo, ktoś jeszcze wypowie się i podzieli się swoja refleksja w tym temacie?

Gość ala2012
Wszyscy zgadzaja sie z Fiku?

Gość daj se spokój fiku
z tymi prowokacjami. Upał a tobie się chce siedzieć przy kompie i gadać do siebie samej?

Gość ecjh exhmmm
prawdopodobnie wszystkim znajomym, rodzine mówi, że jesteś jego dziewczyną, pokazuje im też twoje fotki które wykopiował z tego portalu itd - wręcz możesz być tego pewna ;) :classic_cool: więc jak ktoś się kiedyś spyta co tam u Twojego chłopaka "imie" nie bądź ździwiona 👋

Gość Zuzanna Amelia & 5
Fiku ma racje. A jesli to facet po 30 to tym gorzej. Mlodszy ma jeszcze szanse znormalniec. A im starszy tym schizy bardziej sie utrwalaja. Polecam lekture postow kafeteryjnej Trojcy. Moze to Cie oswieci do czego doprowadza jak facet jest za dlugo sam..