Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiona wiolletta..

Dziś u mojego starego pod wycieraczką znalazłam kondom!!!

Polecane posty

Pojechałam dziś naszym samochodem na zakupy-po wpakowaniu paru toreb do samochodu-wypadła pomarańcza(jak na ironię losu) Spod siedzienia wraz z pomarańczą wyciagnełam zużyta prezerwatywę:-( Starego jeszcze nie ma czekam wku.....chyba go zabiję!!!!

Gość bdoplams
przynajmniej uprawiał bezpieczny sex

Tak sobie myślę, czy on nie zdradził mnie ze swoim kolegą!!!

Gość pimpałek
i twój stary zuzytego kondoma trzymał po siedzeniem ? nawet nie pytam jak macie w domu....

Gość to takie łatwe
Był taki teledysk Mousse T - Horny '98 :) Gratuluje inspiracji do prowo :D

Gość GHAH dziecko neostrady 666
Teraz inteligentne kobiety singielki, które mają wielu partnerów seksualnych, albo chcą na krótko, czy nie na stałe, lub męza nie chcą und dzieci wymagają od wacia badań na HIV and resztę VD i vice versa! Są wykształcone, odżywione, mają sporawe piersi & odstające pupki kształtne! Zadbane, zakonserwowane i schludne! Maszyny istne do yebania! Parobasa systemowego nie chcą! Wolą inteligenta, lecz robolami też nie wzgardzą jak tamci mają geld! Plebs i pospólstwo rwie się do polityki! Łatwa kasa! I tak antykoncepcyjne tabletki teraz się łyka i prezerwatywę zakłada! Kalendarzyk nie pewny ponoć! Spiralki antykoncepcyjne und kondomy dopochwowe ze sterylizacjami włącznie! Edukujcie się dziewczęta seksualnie to se lepiej and dłużej pożyjecie! Myjcie swoje trzy dziurki i to 3 razy dziennie!

Gość xxj
jestem uzdrowicielem na takie stresy

Wczoraj rzuciłam mu kondomem w ryj-nie wiem gdzie spal nie obchodzi mnie to-niech się wali!!!!!!!!!!!

A dlaczego nie wysłuchałaś co ma do powiedzenia? Dlaczego uwierzyłaś oczom, a nie chciałaś uwierzyć uszom? Czy zmysł słuchu jest gorszy od zmysłu wzroku? A może pożyczył auto koledze? Może Ty pożyczyłaś koleżance? Może Wasz syn/córka ostatnio jeździli tym samochodem? Może pojazd był w warsztacie u mechanika i mechanik zrobił "jazdę próbną"? Możliwości jest wiele, a Ty od razu taka wkurwiona. I jeszcze rzucasz mu tym kondomem w twarz. Oj figlarna jesteś, figlarna :)

Gość kaliska
może pożyczył swój wóz swojemu koledze;p