Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

maleeha

dzisiaj przeżyłam SZOK!! MASAKRA

Polecane posty

Bylam dzisiaj z 2 koleżankami nad jeziorem, ja leżałam na kocu i sie opalałam a one troche dalej pływały. Nagle usłyszałam jakieś dziwne mruczenia i pojękiwania za uchem, otworzyłam oczy ale nikogo nie widziałam, po chwili one zaczęły sie strasznie drzeć i mi pokazywać żebym sie odwróciła, zrobiłam to i przeżyłam szok!! Za mną stał stary obleśny facet, całkowicie nagi i trzepał sobie nademną konia!! myślałam że wyjde z siebie, podskoczyłam zaczęłam piszczeć i uciekać a on tam stał jakby nigdy nic i dalej to robił i jęczał!! potem go zwyzywałam i powiedziałam żeby spierdalał bo zadzwonie po kolegów to mu wpierdolą ale nie zrobiło to na nim wrażenia, stał tak jeszcze z 10 min i dopiero poszedl gdzieś w krzaki!! To było obrzydliwe :O:O:O da sie jakoś zapobiec takim sytuacją i co robić jak to sie powtórzy

Gość głupia jesteś
było korzystać i mu possać

Gość szczery marcelli
da sie jakoś zapobiec takim sytuacją jestes kretynka, prowo kiepskie a jak wygladasz tak jak na fotce to sie nie dziwie ze tylko stary żul mogl pod ciebie bić konia :O

Gość htgrf
W takiej sytuacji w miarę możliwości trzeba kogoś takiego ignorować. Wiadomo, Ty musiałaś uciec, ale jak coś takiego zdarza się np. w autobusie, to udawaj że tego nie widzisz. Ekshibicjonistów to zniechęca, a podnieca ich właśnie obrzydzenie i strach u ludzi, przed którymi się obnażają.

Gość maleepa
wiekszego debila od ciebie tu nie ma, wiec pewnie sama pod siebie sie podszywasz :O

Gość GHAH dziecko neostrady 666
Sam bym konia zapewne walił na Twój widok!

jakie prowo ogarnij sie myślisz że nie mam nic lepszego do roboty tylko wymyślać prowokacje?? a takie rzeczy sie zdarzają naprawde, ale co ty możesz wiedzieć jak pewnie z domu w ogóle nie wychodzisz

Gość pimpałek
faktycznie ,jestes jakaś pojebana ,albo się nudzisz

Gość szczery marcelli
pewnie opalałas sie toples a zza bikini wystawały nieśmialo kruczoczarne łoniaczki

Gość dssvxd
wierze ci bo ja tez cos takiego przezylam ale w autobusie kilka lat temu :-0 siedzialam sobie i nagle spojrzalam w bok a obok mnie stal stary oblech ktoremu kutas spod plaszcza wystawa i trzepal sobie :-0 jak wypalilam z tego siedzenia, myslalam ze przez okno skocze :-0 pelno ludzi bylo wkolo i nikt mi nic nie powiedzial :-0

może i jestem pojebana ale co to ma do rzeczy? nie opalałam sie toples, byłam w stroju 2 częściowym

o matko w autobusie?? jak w koło tyle ludzi? ten dzisiaj wylazł całkiem goły, nie wiem czy on tak przyszedł czy co ale nigdzie nie było żadnych jego rzeczy, zaczęłam uciekać jak najdalej, potem myslalam zeby w niego rzucic kamieniem ale sie bałam

Gość pimpałek
nie moze,a napewno

o matko, co za obrzydlistwo! wspołczuje!!! sama nie mam pojecia jak bym sie zachowała- pewnie tak jak Ty, zaczelabym krzyczec i uciekalabym! szkoda, ze nie rzucilas w tego palanta kamieniem.

dla ciebie może bo mnie nie znasz ;) chyba że oceniasz ludzi po paru wpisach na forum no to wtedy kto tu wychodzi na pojebanego? :)

Gość pimpałek
ja tylko i wyłącznie odnoszę sie do wpisów i twoje pojebanie tyczy sie tylko wpisów,a byc moze ,ze w realu jestes w porzadku

chciałam ale sie bałam że jeszcze coś mu sie stanie albo że zacznie mnie gonić i coś mi zrobi, dziewczyny były o wiele dalej w wodzie i nie miałby kto mnie obronić a sama bym sobie napewno nie dała rady pimpałek spoko niech ci bedzie, nie wiem co ja takiego niby pojebanego pisalam/pisze ale ok ;)

Gość karolajjjna
tez tak kiedys mialam nad rzeka stary buc stal w krzakach i walil gruche!! oblesne to bylo

Gość smiechooootka
;D hahahahahaha o kurwa jeblam Wymysl cos jescze, masz talent ;D

Gość elka222222
hahaha o kurwa ja bym chyba zawalu dostala na twoim miejscu :D:D

Gość smiechooootka
przeciez ona wymysla, chce pokazac jaka to ona nie jest zajebista, ze faceci sobie przy niej wala :D zalosne mieszkam w Sopocie i nigdy nawet sobie czegos takego nie wyobrazilam :O

Gość fajna ta bluzka tylko ze kolor
smiechotka to ze ty nie widzialas to nie znaczy ze tak nie jest ja juz nie raz mialam taka sytuacje i tu nie chodzi ze ktos jest ladny itp bo oni ekshibicjonisci sobie nawet wala przy dzieciach albo starych babkach

Gość smiechooootka
tak ehem i to sie akurat przydarzylo naszej pieknej malesie, na dodatek przybiegla tutaj sie wyzalic :O ja pierdzieel czego to ludzie nie wymylsa by tylko zwrocic na siebie uwage

Gość smiechooootka
jutro napisze ze premier tusk na drinka ja zaprosil, a pojutrze ze wygrala konkurs pieknosci z ta natalia z euro :D

Gość smiechooootka
wygrala w sensie ze rywalizowały ;D

I co? Tak stałaś jak pała i straszyłaś go wymyślonymi kolegami? :O Nie łaska od razy zadzwonić na policje? W ogóle mu nic nie powinnaś mówić, tylko odejść i zadzwonić, żeby zboczeńca zabrali, skoro tak długo tam stał.