Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutnajuzjestem

Czy teraz tak trudno byc w związku czy ja mam pecha??

Polecane posty

Gość smutnajuzjestem

poznałam kolejnego fajnego faceta-super się rozumiemy (jestem jego pacjentką na fizjoterapii). Mówimy do siebie po imieniu.Gadamy o wszystkim, z nikim nie rozmawiam tak jak z nim.. jezdze do gabinetu juz jakies 2 mies i nie bylo propozycji spotkania się gdzies poza.. wiem ze finansowo mu ciezko, ale nie oczekuje zeby za mnie płacił czy tez czegos powaznego (chodzi o spotkanie nawet towarzyskie). CO tydzien jezdzi ze znajomymi w góry, na kajaki, basen itp. a propozycji zebym sie wybrala z nim nie bylo :( wszedzie mi poleca miejsca gdzie jest fajnie, ale bez niego... mówi ze ślub, dzieci to nie dla niego... a wiecie znalazłam go na facebooku i jest ZARĘCZONY! nic o tej dziewczynie nie mówi, a rozmawiamy naprawdę dużo i szczerzę. Nie mogłam uwierzyc jak to zobaczyłam. Na ulicy pełno grubych,przecietnych dziewczyn a maja chłopaków, czesto fajnych. Nie wiem dlaczego to takie trudne. Moje kolezanki maja chłopaków, zmieniają a ja nie mogę z nikim nic wiecej :(

Gość smutnajuzjestem
jest po prostu miły, ale nie zainteresowany mną ?? czy wstydzi się?

Gość smutnajuzjestem
no tak jestem pacjentką, ale wiele miłosci rodzi się z takiego poznania.. czy miłosci mozna tylko spotkac na dyskotece??

Gość zartujesz sobie?
wiesz, ten facet ma taki styl bycia, ze zagaduje, zwierza sie, pewnie nie do Tobie jednej.

i bądź tu miły i rozmawiaj z kobietą , to zaraz ona sie zabuja...

Gość smutnajuzjestem
tak mówicie.. czyli jak by chciał cos wiecej, to napewno by próbował.. jak spytam albo pogratuluję mu narzeczonej, bedzie to niegrzeczne?? zwierzamy się ze swoich planów, także mamy bliską relację. Chciałabym wiedziec czy ma takie branie, czy mu sie nie podobam...

Gość smutnajuzjestem
jeszcze jakies sugestie??

Gość wdsdsdsdsdsds
zapytaj sie go, nic nie tracisz, mozesz tylko zyskac?

"zwierzamy się ze swoich planów, także mamy bliską relację." ha ha ha ha ha ile ty masz lat? 15?