Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiająca się siorka

co na prezent dla brata?

Polecane posty

cześć, jadę jutro z wizytą do brata i jego rodziny, wszystkim pokupowałam prezenty a dla brata nie mam nic, bardzo proszę, doradźcie mi coś. Brat ma 29 lat, od razu powiem, że zegarek i perfumy nie wchodzą w grę.

Gość ballotinka
może koszula? albo zestaw jakichś kosmetyków?

myślałam o piersiówce, ale zagadnęłam go dziś na skype i powiedział, że on ostatnio mało pije, więc chyba mu się taki prezent nie podoba, kazał kupić karton fajek, bo u nich bardzo drogie i że nic więcej nie chce, ale ja koniecznie chce mu coś kupić, jedziemy z synem na cały tydzień, w dodatku pierwszy raz. hmmm

pisałam w pierwszym poście, że nie może to być zegarek, poza tym na zakupy przez allegro za późno:) Koszula odpada, bo on ma bardzo dużo ubran i na pewno fajniejszych niż u nas sie kupi, kosmetyki tez odpadają, ma skórę wrażliwą, nawet po goleniu nie bardzo się może czymkolwiek posmarować.

Gość płytę ? pióro ?
nową mysz do kompa? Co lubi Twój brat ?

Gość nie wiem, nie wiem
dobra, za granicą mieszka....

Gość nie lubie nikogo:-)
Domyślam się,że brat w UK? Wszystko może sobie kupić. A fajki rzeczywiście są drogie:-) kup mu te fajki i jakas super wedline i bedzi git.

ma laptopa i wiem, że nie potrzebuje nic do niego, pióro odpada, bo i tak nie będzie używał, tylko będzie zalegało w szufladzie, płyta odpada, bo masę muzyki ściąga z netu i nawet bym nie wiedziała, co u niego teraz "na tapecie", lubi wędkowanie, ale akurat wędkę mu ojczym kupił i mam mu ją przekazać, jak widać nie łatwo coś sensownego wymyślić :/

brat mieszka w Szwecji :) zakazał mi nawet przywożenia czegokolwiek do jedzenia, bo mówi, że od niedawna maja polski sklep pod nosem wrrr

świetna ta stronka z prezentami, szkoda, że wcześniej jej nie znałam!! Ale jak myślicie, dobrym prezentem byłby jakiś wypasiony kubek termiczny?, np. jak będzie szedł nad ranem na ryby, to może sobie w taki kubek kawę gorącą zabrać, hmm?

pomysł z kubkiem mi się podoba, tylko teraz się zastanawiam gdzie można kupic coś lepszego, nie chiński badziew :)

Gość nie lubie nikogo:-)
Dlatego piszę o super wędlinie-wiem że w polskich sklepach już wszystko się kupi,ale wiadomo że ceny wyśrubowane i termin ważności podejrzanie długi. W wiekszych miastach sa sklepy z wiejska wędlina.

hmm, są u nas takie stoiska z wiejskimi wyrobami w CH, ale nie wiem czy to bobry pomysł na taka pogodę, ze 3 godziny jazdy na lotnisko, później wiadomo odprawa, lot, później z lotniska do nich do domu z godzina jazdy, co prawda wylatujemy wczesnym wieczorem, ale czy mi się to nie zakisi w torbie przez te kilka godzin? Co innego hermetycznie pakowane, no ale to wiadomo, chemia.

to jak myślicie, nie zepsują mi się te wyroby?

Gość niee wieeem
Jesli bedzie świeże to nie.

Gość lenjenk
ksiązki -wołoszanski jak lubi o wojnie,Kalisz ,Palikot jak polityka ,kabaret to Robert Gorski -tyle teraz jest nowości .albo Kuchnia Polska

Gość track
Ja bratu i siostrze (bliźniaki) podarowałem kawę - www.cafezinho.pl - mam nadzieje ze pomoglam pozdrawiam !