Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorącaNastka

17ona - 34 on ! hmm ..

Polecane posty

Gość gorącaNastka

Koleżanka spotyka się z facetem co ma 34 lata .. mówi że jet kochany kupuje jej co chce i wg : ) Seksu nie chce powiedział że jak sama zeche to zrobią to ... spotykają sie ze soba 4 mc czy to normalne że facet starszy z nia moga byc szcześliwi ??

Gość mjnhfbgv
Na 99% zależy mu na tym, żeby puknąć małolatę. Ale zawsze istnieje ten 1% - może się kochają. ;)

Gość gorącaNastka
jaki pedofil ? nie chce ci w zamian od niej : ) a ona glerianka ;D ciągle go na wszytko naciąga :D

to jets tlyko takei gadanei ż enie chce nic w zamian, a buduje poczucie wdzieczności i przekupuije małolatę :O

Gość gagalina
sama znam związek ona 20 on 32 i są bardzo szczęśliwi już ponad rok. A nawet planują ślub. Ale 17 to jeszcze niedojrzała dziewczyna i powiedziałabym, że to ona może chcieć go wykorzystać skoro tak jej wszystko kupuje:) a może szuka w nim ojca którego nie miała... albo jej go brakowało

Gość mjnhfbgv
Dokładnie, chce zrobić wrażenie księcia na białym koniu, żeby dziewczyna sama mu wskoczyła do łóżka. ;)

Gość Szkotka1987 :)
A moze juz to robia. Kolezanka moze ci wszytskiego nie mowic zebys jej nie ocenila...

Gość Zle miejsce wybralas na porade
Fiku-34letni facet to oblech? Puknij sie w ten Twoj smarkaty leb. No tak, ale dla gowniar facet po 30-stce to juz trup :P Co za sfrustrowana lala z Ciebie-non stop na kafe, zycia nie masz? Oczywiscie przyszlosci zwiazku 17 latki z 34-latkiem nie widze.

Gość bez sensu piszesz
hehe co za ludzie. A co ma jej powiedzieć: tak zależy mi na Twojej dupci. Wiadomo, że czaruje i czeka na odpowiedni moment, żeby nie wystraszyć jej. I nie zarzucajcie skłonności pedofilskich. Każdy by chciał taką młodą 17 letnią pupcię schrupać. :P

tak, 34-latrk, który podrywa anstolatkę to oblech co innego dla dizewczyny neico starszej (np. dla mnie), co innego dla małolaty

Może skończcie wygadywac dyrdymały o pedofilii bo to niepoważne. Małolatę, która skończyła 15 rok życia można legalnie w tym kraju "puknąć". Co do głównego wątku to :D Koleś ma ochotę przelecieć małolatę i zrobi to wcześniej czy później. Najpierw lekkie pranie mózgu i ona sama rozłoży przed nim nogi. Młoda jest i głupia a ten koleś tylko wykorzystuje sytuację. Chociaż zastanawiające jest, że już 4 miesiace kręci z nią i jeszcze nic. Możliwe, że to jakiś niedorobiony typ. Nie pochwalam osobiście takich "związków'. Wolę kobiety w okolicach mojego rocznika.

Gość bez sensu piszesz
zresztą kto by się tam przejmował czyimiś obelgami. Ja dobiegam 30 i też mam czasami ochotę na taką 18 stkę :P, tyle, że mam jeszcze na tyle oleju w głowie, żeby się nie pakować w coś takiego. Nie chciałbym kogoś "zepsuć", bo przecież wiadomo, że na nic innego niż łóżko nie mogłaby liczyć z mojej strony :P