Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tom Mot Tom Mot

Anal - czemu tak dużo nastolatek ma go za sobą? Jak znaleźć tą jedyną dziewczynę

Polecane posty

Gość Tom Mot Tom Mot

w sytuacji kiedy wszystkie laski mają go już za sobą, a przynajmniej 8/10? Mam 21 lat i boję się że to nigdy nie wypali już...strasznie dużo dziewczyn ma to już za sobą i nie wiem czy znajdę już jakąś.

Gość mjnhfbgv
Nie wiem, z jakimi Ty się zadajesz nastolatkami...

Gość x4x6x6x
powiem ci, ze ja straciłam dziewictwo dopiero w wieku 19 lat, ale tez wtedy za jednym zamachem uprawiałam anal :) i nie widze w tym nic złego

Gość Tom Mot Tom Mot
No widzisz, właśnie jedna się wpisała :( 19 lat, pierwszy sex i anal :(

ja mam 29 lat czyli staruszka...anala nie praktykowalam i nie zamierzam...i napewno jest mnostwo nastolatek ktore tego nie praktykowaly, moze tylko sie przechwalaja bo to teraz modne... :)

ja tez mialam tylko raz jak mialam 30,teraz mam 34.Po pierwszym razie powiedzialam mu zeby kalosza dymal,bo wiecej nie bedzie anala

Gość MIGOTKA znalazła kotka :)
Ja mam 24 l. męża od lat 4 i prawie 2letnie dziecko i przed mężem byłam tylko z jednym....anala nie cierpie-próbowałam z mężem dopiero-ale nie wyszło bo uznaliśmy że to obleśne i kilka razy powchodził i powiedział że nigdy więcej bo od kochania jest cipka...

Gość 16 lat mam i ...WAKACJE!:)
Ja mam 16 lat, sex analny za sobą. Z chłopakiem którego kocham i mu ufam. Czemu miałabym tego z nim nie zrobić?!

I nie jestem jakąś brzydulą-165cm/55kg brunetka długie włosy chodze na fitnes 2 razy w tyg...to nie zależy od wygladu czy ładna czy brzydka tylko od zasad :)

Gość kasaa
ale o co ci konkretnie chodzi bo nierozumiem,że wszystkie sa takie łatwe i nieznajdziesz porządnej czy że nieumiesz tego robić?:)))) bo niezrozumiałam

Gość gddsds
ja mam 19 i jestem dziwicą. takze sie jakos trzymam. gdybym chcisls miec to za soba, to byloby juz po, bo byli kandydaci.

Ja mam 27 lat, od 7 lat jeden partner (od 3 lat mąż) i raz spróbowaliśmy, bolało, więcej nie chciałam :D

Gość fghfghhj
Tez mam 19 lat i jestem dziewicą. I znam pełno takich dziewczyn. Nie jesteśmy jakimiś brzydulami czy szarymi myszkami, które siedzą w domu i nie mają znajomych. Wszyscy tak biadolą a takich dziewczyn jest pełno :)

Gość Liiile suuuuuuuga :)
Ja mam 17 lat i już za sobą sex analny ALE za to oralnego jeszcze nie uprawiałam :)

Właśnie...takich dziewczyn jest pełno-tylko panowie chcą takie znaleźć chyba w klubach gdzie laski w kiblach robią loda...nie tędy droga :)

swiat troche zgupial dookola... 16 lat i mam...nikt nie mowi ze to zle, twoja decyzja... ale jesli widze mlodego czlowieka ktory zaklada temat o analu (a nie o pierwszej randce) to mnie to troche zalamuje... to znaczy ze moje dziecko (jesli bede je miala) w wieku 10 lat bedzie mialo wiecej doswiadczen niz ja!!! a i tak uwazam ze to wszystko to wina doroslych, dojrzalych ludzi jednak...

Gość gość
Dziewczyny, jest taki środek, który rozpala do tego stopnia, że anal jest naprawdę przyjemny. Też go nie lubiłam ale odkąd zażywam http://flibroactiv.com?p=o36j bardzo polubiłam w drugą dziurkę :) Spróbujcie! Warto. Polecam z czystym sumieniem!