Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaaDan

Jak przyspieszyc miesiaczke ??

Polecane posty

Gość JaaDan

Hej dziewczyny, sluchajcie , mam problem bo za tydzien w piatek wyjezdzam na wakacje i akurat w te dni pobytu mam miec okres a wiecie jak to podrozowac gdy sie go ma... ;/ prosze podajcie mi kilka sposobów na przyspieszenie okresu ;)) mam nie wiele czasu ! ;/ z gory dzieki ;)

Gość indywidualnaa
Najbardziej popularnym wśród kobiet sposobem na przyspieszenie miesiączki jest gorąca kąpiel w wannie. Nalej sobie pełną wannę gorącej wody i zanurz ciało aż po szyję. Ciepło sprawi, że poczujesz się odprężona i zrelaksowana. Możesz dodać do kąpieli twoje ulubione olejki zapachowe. Doskonałym sposobem jest również robienie masażu brzucha ciepłą wodą. Połóż się wygodnie w wannie i polewaj go strumieniem wody. Zabieg ten możesz stosować także w kabinie prysznicowej krok 2 Wysiłek fizyczny również może przyczynić się do szybszego wystąpienia krwawienia miesiączkowego. Zrób kilka pompek, brzuszków czy też skłonów. Możesz również wybrać się na jogging. Zmęcz swoje ciało. krok 3 Napij się odrobinę alkoholu. Polecam piwo lub czerwone wino. Oczywiście z umiarem. Pozwoli ci się odrobinę odprężyć i ma właściwości rozkurczające. krok 4 W niektórych przypadkach skuteczne są herbatki z nagietka lub kwiatu czarnej malwy. Mają działanie rozkurczające. Można je kupić w aptece lub sklepach zielarskich. krok 5 Spróbuj namówić partnera na igraszki w sypialni. Wiele kobiet w ten właśnie sposób przyspiesza swoja miesiączkę. Podczas seksu skup się na przyjemnych doznaniach, rozluźnij się. Nie myśl o zmartwieniach i oddaj się w ręce partnera. Miesiączka nie pojawi się od razu, ale z pewnością przyspieszy to jej przyjście. Nawet, jeśli tak się nie stanie i tak warto było spróbować. krok 6 Najprostszym sposobem na przyspieszenie okresu jest stosowanie pigułek hormonalnych. Udaj się zatem do ginekologa i powiedz mu jaki masz problem. Specjalista z pewnością wysłucha cię, zbada i przepisze odpowiedni lek. Nigdy nie stosuj żadnych tabletek hormonalnych bez konsultacji lekarzem.