przerwa miedzy palcami90 i 1/2 0 Napisano Lipiec 4, 2012 TRIADA mnie wysterowała , wygonili nas z hotelu , wybuliłam 10000 zł na wycieczkę , koczujemy wszyscy na lotnisku , ludzie POMOCY ! Ludzie , ludzie pomocy ! Ja chce do domu ! LUDZIE POMO !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Liptonek Napisano Lipiec 4, 2012 masz pecha idź do ambasadora albo dzwoń do MSZ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale masz nasrane Napisano Lipiec 4, 2012 we łbie idź lepiej umyć zęby i spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jelito Napisano Lipiec 4, 2012 Trzeba bylo w domu siedzieć , a nie się szlajać po Meksykach ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ertyuuujj Napisano Lipiec 4, 2012 ciekawe co się z prawdziwą przerwą teraz dzieje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....KOperek.... Napisano Lipiec 4, 2012 No w Meksyku jest , przecież napisała ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ertyuuujj Napisano Lipiec 4, 2012 gówno jest w meksyku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ....KOperek.... Napisano Lipiec 4, 2012 No przecież wyrażnie jest napisane , jest w Meksyku !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ertyuuujj Napisano Lipiec 4, 2012 ale ja pytam o prawdziwą przerwe:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach