Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo to nie boli

niby plamienia zamiast mieciączki

Polecane posty

Proszę o poradę, ale proszę nie piszcie mi zrób test albo idz na bete, bo to dobrze wiem ze tak powinnam ale wszystko w swoim czasie... Wi ęc tak miesiączki mam troszke róznie raz cykl trwa 31 dni raz 30 dni przed ostatni trwał 28 dni a ostatnio 27 . W tym miesiący spodziewałam się jej wczoraj ewentalnie dzis . Od 3 dni boli mnie brzuch jak na okres ale zamiast okresu wczoraj wieczorem poleciło mi kilka kropelek krwi w nocy czysto a dzis tylko lekkie brunatne zabarwinia widoczne tylko na białych chusteczkach .Szyjkę mam nisko aby ją znalez wystarczy mi tylko pól długosci środkowego palca jest rozpulchniona . Z męzem kochamy sie parktycznie codziennie bez zabezpieczenia ale jest to stosunek przerywany. W 21 dniu cyklu ( teoretycznie dni nie płodne) zaczalelismy i był finał w srodku. Jak myslicie czy mogę być w ciązy? Jezeli okres nie nawiedzi mnie do soboty to zrobie test, ale proszę o opinie :)

Gość jak zawsze albo ciaza
albo nie!!! i innej odpowiedzi na to niema a troche zadajesz glupie pytania bo powinnas wlasnie zrobic test albo isc na badanie krwi i to jest jednoznaczne

Gość Małaa 29
Ja tak właśnie miałam jak byłam w ciąży, ale ty niekoniecznie musisz być, więc test zrób a się upewnisz

zrobiłam test 2 krechy choc ta druga nie taka wyrazna jak pierwsza ale jest. Jak długo mogą trwac te plamienia , mam je nadal. Do lekarza dopiero za 2 tyg :/