Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Margheritka63

Wentylator.

Polecane posty

Gość Margheritka63

Mam wentylator, wieje na dwa sposoby, albo w miejscu, albo naokoło. I kiedyś zepsulam to coś, czym można było zmienić (chyba musiałam próbować wyciągnąć, oderwało się) i wentylator wieje mi na różne strony. W taki upał wolałabym żeby chłodził tylko jedno miejsce. Jak to naprawić cholerstwo? Siłuję się z tym i już nie mam pomysłu.

Gość gość
Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem byłby tu wentylator sufitowy. Zapewnia on świetne chłodzenie, a jednocześnie oczyszcza powietrze. Liczne modele tego typu wentylatorów można znaleźć na http://www.wentylatorysklep.pl/

Gość gość
jeśli chodzi o założenie instalacji wentylacyjnej, najlepiej będzie udać sie z tym do specjalistów typu - http://reinar.pl - dobiorą bez problemu rozwiazanie do warunków.

Gość gość
Myślę, że przy takich upałach lepiej sprawić sobie solidniejszy wentylator lub po prostu zainteresować się tematem systemów wentylacyjnych dla domów jednorodzinnych. Ja zdecydowałem się na montaż takiego i problem z wysokimi temperaturami mam rozwiązny. Wszystko dzięki www.istpol.pl, Tobie też sugeruję skorzystać.

Gość gość
Warto zajrzeć do http://www.centrowent.pl/ to hurtownia wentylacyjna. Maja chyba wszystko czego dusza pragnie i to w dobrych cenach jak to w hurtowni.

Gość cato321
ja kupowałam zwykły, najtańszy jaki był sferisie, myślę że nie ma co przesadzać w tym temacie i szukać jakiegoś wypasionego

Gość gość
W ostatnim czasie robiłem dużo instalacji z wentylatorami wywiewnymi i wszystkie kupowałem z hurtowni Swatt. Mają dobre ceny przy zachowaniu odpowiedniej jakości instalacji. Warto u nich sobie takie rzeczy na stronie przejrzeć (tutaj masz adres - www.swatt.pl ). Wszystko jest dokładnie opisane, a jak miałem kilka wątpliwości odnośnie montażu to mi wytłumaczył gość z hurtowni telefonicznie.

Gość gość
Od jakiegoś czasu mam robione zaopatrzenie przez hurtownię Swatt ze strony www.swatt.pl . Wszystko w porządku, nie zawalają terminów, to co podają na stronie to jest rzeczywiście szybko dostępne i wysyłane. Wentylatory mają w różnym formacie, można dobrać pod dowolny kanał wentylacyjny. Nie robią problemów z ewentualną wymianą jeśli coś by nie pasowało, a raz czy dwa mi się tak zdarzyło. Szybki zwrot i dostawa nowych produktów.

Gość gość
Jeśli ktoś planuje zakładać wentylacje w nowym domu, czy wymieniać w starym polecam szczególnie elementy do wentylacji od http://www.centrowent.pl/ niezwykle wytrzymałe a do tego stosunkowo niedrogie :)

Gość Molek43
Spory wybór wentylatorów możesz znaleźć w sklepie internetowym aze.com.pl także wiele zależy jak wymagającego rozwiązania potrzebujesz. Ja kupiłem model W-40S - AZE w fajnej cenie i pewnie w lato przyda się nie raz :)

Gość gość
Ja wentylator kupiłam w sklepie Dacpol :) słabo znam się na takich rzeczach, ale znalazłam na ich stronce wszystkie potrzebne informacje i mimo, że jestem kobietą zrobiłam dobry zakup :)

Gość gość
Zgadzam się z komentarzami . Dacpol jest warty polecenia

Gość gość
Dacpol jak najbardziej ok. Mogę polecić!

Gość Dominik

Dokłądnie ! Też się zgadzam. Dacpol, śiwetna firma

Gość Vito

Jak wentylator taki typowo na halę albo inny magazyn np. to Dacpol będzie ok.

Gość gosc

dziewczyna zadala konkretne pytanie, zalal ja spam reklamowy reklamujacy rozne hurtownie czy tez sklepy, umialbym to zrobic, bo wystraczy rozebrac wentylator, to cos co urwalas, to tylko nakladka na pret sterujacy a on z pewnoscia zostal caly tylko ze mozna sie do niego dostac tylko rozbierajac obudowe wiatraka. 

Gość Karo

Dacpol Service zdecydowanie mogę polecić. Oni to zrobią profesjonalnie. Ja się na tym nie znam więc podobną naprawdę im zleciłam i jestem zadowolona 😉