Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nigdy nie wiem co tu wpisać

Bóle kolan w młodym wieku?

Polecane posty

Czy ktoś potrafi powiedzieć co to moze być? Mam krzywe nogi w X, kolana są takie wypukłe do środka. Od jakiegoś czasu jak gdzieś dalej się przejdę (wystarczy już 40 min), zaczynają boleć mnie kolana :( nie uprawiam żadnego sportu, nie chodzę na całonocne tańce :D Ból czasem przechodzi szybko, czasem następnego dnia. Czytałam o bólach kolan, ale zazwyczaj jest to u ludzi spowodowane jakąś aktywnością fizyczną, a ja głównie siedzę w domu, wszędzie mam blisko, nie pokonuje większych odkległości. Tylko jak się przespaceruję właśnie ponad 40 min albo wybiorę na dłuższe zakupy, to bolą. Mam 19 lat :( Pomocy :(

Jakiś czas temu dużo chodziłam na obcasach, teraz raczej na płaskim, obcasy okazjonalnie, bardzo rzadko

Gość renulella
może to wlaśnie dlatego, że mało się ruszasz? ja mogę ci polecić lekarza z małopolskiego, Rafała Więcka. jego strona to http://praktyka.org. ja nie mieszkam w Krakowie, ale kiedy zaden lekarz w moim mieście nie mógł mi pomóc wyguglałam go w internecie, pojechałam do niego i mi pomogł. warto probowac, kolana masz jedne!

Gość falafka
ja jestem z Krakowa i właśnie widziałam tego Rafała Więcka i zastanawiam się nad falą uderzeniową u niego bo czytałam że to właśnie jest ok na kolana...