Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masywanepytanie

saldo dodatnie, dostepne srodki 0

Polecane posty

Gość masywanepytanie

witam. mam konto w wbk i wlasnie chcialem zrobic przelew, a tu patrze, ze mam saldo dodatnie, a dostepne srodki 0zl. czym to moze byc spowodowane?

Gość nvggf
np dokonałeś jakiejś transakcji kartą a oni jeszcze tego nie zaksięgowali. pieniądze "wiszą" choć fizycznie ich nie ma

Gość masywanepytanie
no wlasnie chodzi o to, ze nie robilem zadnych transakcji.

Gość nvggf
chociaż nie wiem jaka kwota "wisi" zerknij w ciągu dnia na konto do historii.

Gość nvggf
w takim razie zostaje telefon do banku albo osobiste odwiedzenie oddziału. mam konto w wbk już 4 lata i jeszcze nie miałam sytuacji aby coś się nie zgadzało. sprawdzałam na stronce banku przerwa konserwacyjna jest dopiero w sobotę

Gość masywanepytanie
ok dzieki za informacje. tez spotkalem sie z tym pierwszyraz

Gość masywanepytanie
pytanie jest takie: czy przez zadluzenie mieszkaniowe moze sie tak stac?

Gość nvggf
tak mógł komornik wejść na konto. mieliśmy taką sytuację że wisiało nam sto parę złotych, bo zapomnieliśmy zapłacić mandatu. i bank dostał nakaz zajęcia należności. ale do nas też przyszedł list że zostanie zajęta taka i taka suma

Gość masywanepytanie
dobrze, ale to dlaczego saldo jest dodatnie a nie zerowe? a poza tym czy nie jest jakas kwota wolna od zajecia? ja na koncie mialem mniej niz 1000zl

Gość nvggf
u nas ta kwota wisiała czyli była widoczna przez w miejscu salda przez 2 tyg. nie wiem dlaczego. radze wybrać się do banku. co do kwoty wolnej od zajęcia nie wiem jak to jest. bo w tamtym czasie mieliśmy spore wpływy na konto.

Gość Gjpjp
NIE MASZ DOSTEPU DO RACHUNKU PRZEZ NET I HISTORII TRANSAKCJI? TYLKO W NAJMN. ODP. MIEJSCU PYTASZ? TO CO TO ZA POJEBANY BANK?

Gość masywanepytanie
w historii nie mam nic o jakies wyplawyach z mojego konta, nie mam takze tam nigdzie informacji dlaczego jest taka sytuacja

Gość grgu
mam tak samo co to za bank jawny walek saldo dodatnie a dostepne srodki 0 wbk to nie jedyny taki przypadek że pieniadze gdzieś zawisly pewnie sobie tymi pieniedzmi obruca pomnażą i od dadza.Przez tą ich zawieśine spuzniam sie z oplatami jedno jest pewne jak piniadze zwieszaja sie gdzies w kosmosie na 4-5dni to kpina jutro ide zmienić bank

Gość gosc22
u mnie róznica miedzy saldem dodatnim a a srodkami wolnymi wynosi 900 zł nie uzywałem karty od prawie 2 tygodni nic nie płaciłem nic nie wypłacałe. sprawdzałem na koncie w necie i nie było zadnych blokad i w histori tez nic nie ma. o co tu chodzi bo n ie łapie