Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lala o krótkim rozumku

Kierunek studiów!!!!!

Polecane posty

Czy ktoś może rzucić pomysł na przyszłościowy kierunek studiów humanistycznych?Wiem,że najlepiej kierunki zamawiane albo medyczne ale to odpada.???

długo nad tym myślałaś panno 'och,podrywają mnie brzydcy kolesie,mam kompleksy'?

Gość Dshffffff
Po humanistycznych nie ma pracy. To juz lepiej wybrac chociazby logistyke w licencjacie(sa tez inz) i nie jest az tak trudno.

Żaden humanistyczny,ekonomiczny?Yh...Logistyka to jakiś pomysł....zwłaszcza,ze mam już jakąś praktykę.Może ktoś ma jeszcze jakiś inny pomysł?

Gość asddsa
Nie słuchaj ludzi którzy mówią po Tym a Takim - nie ma pracy. Studia nie są w tej chwili po to aby dać ci pracę, zarobek i robotę da ci tylko doświadczenie. Studia mają na celu ukulturalnić, pobudzić jakieś pasję, dokształcić, nauczyć innego myślenia (nie każda uczelnia oczywiście i nie każdy profesor się do tego nadaję) Idź na kierunek na którym praktycznie w ogóle się nie znasz, ale masz jakieś pragnienie czegoś o nim się dowiedzieć. Jeśli trafisz dobrze, na dobrych wykładowców, ludzi itd. Uda się - jak nie zawszę można zmienić kierunek.

Gość kasienka1339
Ja np studiuje psychologie w praktyce -> jak i technologie i swietnie sie lacza te dwa kierunki. Pozzniej mozesz np projektowac software lub zajmowac sie takimi programami jak adobe. Polecam!

Jak ktos wyżej napisał studia są po to żeby się dokształcić, nauczyc czegoś nowego. Jak ktoś jest humanistą to nie da rady na kierunku ścisłym, niestety... Nie oszukujmy się...