Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowe oczko

Co On moze myśleć...

Polecane posty

Gość turkusowe oczko

Mam pytanie, głównie do Panów. Widuję często pewnego faceta, który naprawdę bardzo mocno mnie sobą zainteresował. Nie znamy się, ale od jakiegoś czasu go obserwuję i czuję, że może być naprawdę świetnym mężczyzną. Problem w tym, że ma dziewczynę. Broń Boże nie chcę się mieszać w niczyje życie, dlatego jedyne co robię, to zwyczajnie sobie patrzę na niego. On zachowuje się natomiast zupełnie neutralnie na co dzień - nie rozgląda się po ulicy, jeśli coś robi to jest na tej rzeczy skupiony na maksa - widać, że nie szuka nikogo. Myślę, że kojarzy mnie z widzenia - kilka razy w tygodniu "widzimy" się "przelotem" (podobna droga do pracy), a przynajmniej raz dłużej - na siłowni. I tam często spotykam się z nim wzrokiem (oczywiście są to krótkie spojrzenia bez żadnych uśmiechów). Jestem dość atrakcyjną, poukładaną kobietą - czy mam jakiekolwiek szanse na wzbudzenie Jego zainteresowania?

Gość pęczek drutu
znajdź sobie inny obiekt zainteresowania. skoro facet ma dziewczynę i nie robi nic, żeby ciebie poznać, to o co ci chodzi? sama napisałaś, że nie chcesz rozwalać jego związku, więc w czym problem? za dużo się chyba filmów naoglądałaś!

Gość jesteś kolejną suką
z kurewskim charakterem , po co pchasz się tam gdzie twoja morda nigdy być nie powinna? facet jest zajęty , rozumiesz to czy trzeba tobie obrazkowo przedstawić ?

Gość turkusowe oczko
To nie jest facet, którego zobaczyłam raz w życiu i się zakochałam - obserwuję go już od dawna i czuję dziwne przekonanie, że powinnam jakoś zawalczyć. Związki rożnie się układają, nie wiadomo tak naprawdę jak On się czuje w Swoim, a obrączki nigdy u Niego nie widziałam...

Gość pęczek drutu
ale ten facet widział cię już wiele razy i gdyby był tobą zainteresowany, to na pewno wykonałby jakiś ruch!!! co ty jesteś wróżka? na jakiej podstawie sądzisz, że coś może być między wami?

Gość turkusowe oczko
jesteś kolejną suką z k**ewskim charakterem , po co pchasz się tam gdzie twoja morda nigdy być nie powinna? facet jest zajęty , rozumiesz to czy trzeba tobie obrazkowo przedstawić A Ty nie potrafisz mówić po polsku?

Gość o co chcesz walczyc i
z kim? chciałabyś byc na miejscu jego dziewczyny gdy jakaś kurwa slini się do jej ukochanego ?

Gość turkusowe oczko
ani się nie ślinię, ani nie narzucam - nic nie robię więc dajcie sobie na wstrzymanie.

ale po co chcesz go sobą zainteresować? Chcesz by został twoim przyjacielem? Bo rozumiem do związku go nie chcesz? Zresztą napisałaś w temacie bazowym że nie w głowie ci rozbijanie związku cytuję "Broń Boże nie chcę się mieszać w niczyje życie" odpowiesz logicznie na pytanie?

Piszesz "Broń Boże nie chcę się mieszać w niczyje życie" a pozniej "czy mam jakiekolwiek szanse na wzbudzenie Jego zainteresowania?" To cos jest nie halo :O Odpusc sobie. Skoro sie tak czesto widzicie i sie Toba nie zainteresowal, nie zagadal itp, a to ze na Ciebie spojrzy na krotko to nic nie znaczy :O Moze przypadkiem:O Odpusc kobieto!

Gość turkusowe oczko
Regres ale po co chcesz go sobą zainteresować? Chcesz by został twoim przyjacielem? Bo rozumiem do związku go nie chcesz? Zresztą napisałaś w temacie bazowym że nie w głowie ci rozbijanie związku cytuję "Broń Boże nie chcę się mieszać w niczyje życie" odpowiesz logicznie na pytanie? Oczywiście, że chciałabym mieć szansę spróbować z Nim... Jednak, nie za wszelką cenę. Jeśli jest szczęśliwy i spełniony - nie ma dyskusji. Ale takiej pewności nie mam...

Oczywiście, że chciałabym mieć szansę spróbować z Nim... Jednak, nie za wszelką cenę. Jeśli jest szczęśliwy i spełniony - nie ma dyskusji. Ale takiej pewności nie mam" Ty jesteś jakas zdrowo pierdolnieta ? Przeciez pisałas że nie chcesz sie mieszac w jego życie A teraz znowu piszesz że interesuje cię czy ze jest szczęsliwy i spełniony ? czekam nadal na (podkreślę to ) LOGICZNĄ odpowiedz

Gość niedobrze_mi
Jeśli jest szczęśliwy i spełniony - nie ma dyskusji. Ale takiej pewności nie mam..." Jak to miło, że są na świecie takie dobre samarytanki.... Uszczęśliw go na siłę, bo pewnie nie jest szczęśliwy. Co za kretynka.

Gość barzydzą mnie takie kobiety
podobno facet myśli jajami , a co można powiedzieć o takich jak autorka

Gość moim zdaniem dopowiadasz sobie
zbyt wiele :/ wyobrazasz sobie scenariusz jaki chcialabys by sie zdarzyl moj maz mial taka sytuacje jak ten facet dziewcyzna sporo od neigo mlodsza znala go bedac dzieckiem a on ja, po ok 10 latach ona juz kobieta i moj maz ojciec rodziny zaczeli znow sie widywac podczas roznych zawodow, treningow itd.. ona sie mu wlasnie tak przygladala :D:D on nie mial o tym pojecia, z czasem zaczeli mu kumple o tym mowic to sie smial, ze on ja zna jako 3-4 latke :) w koncu dziewczyna zaczela drazyc swoj scenariusz, a moja maz-ciota dalej sadzil ze to taka mloda kolezanka, pomagal jej w treningu, potem kilka razy na zawodach, dziewczyna zaczela sobie wymyslac romans a moj chlop zaczal miec problem kiedy mu zaczela dawac dobitne sygnaly :P jak jej powiedzial wprost ze to nie tak ajk sobie obmyslila to dopiero awantura i afera byla, upieklo sie jej w towarzystwie tylko dlatego ze mloda i glupia, dzis jak widzi mojego meza albo mnie to ucieka i po co jej to bylo?

Gość turkusowe oczko
Oczywiście, że chciałabym mieć szansę spróbować z Nim... Jednak, nie za wszelką cenę. Jeśli jest szczęśliwy i spełniony - nie ma dyskusji. Ale takiej pewności nie mam" Ty jesteś jakas zdrowo pie**olnieta ? Przeciez pisałas że nie chcesz sie mieszac w jego życie A teraz znowu piszesz że interesuje cię czy ze jest szczęsliwy i spełniony ? czekam nadal na (podkreślę to ) LOGICZNĄ odpowiedz Nie chce się mieszać, jeśli jest szczęśliwy - bo niby po co, żeby zrobić z siebie pośmiewisko? Ale wiadomo, że związki układają się rożnie i nie ma pewności, że On w swoim czuje się spełniony. Ile jest takich sytuacji, w których ludzie poznają się przypadkiem i okazuje się, że to na siebie czekali właśnie... Wiem, że bujam w obłokach, ale co mam na to poradzić :(

Gość autorka to popularna zakłamana
dziwka , ma mokro na widok gościa i układa jakies eseje o swej domniemanej moralności a prawda jest taka ze to zwykła szmata do ruchania na raz

Gość turkusowe oczko
moim zdaniem dopowiadasz sobie zbyt wiele :/ Nic sobie nie dopowiadam, tylko zastanawiam się, czy jest jakakolwiek szansa na to, że mnie zauważa. Jesteśmy w podobnym wieku, i ja zupełnie inaczej się zachowuję (a raczej nie zachowuję), poza tym w życiu nie spojrzałabym na żonatego faceta, więc trochę kiepskie porównanie.

Gość turkusowe oczko
autorka to popularna zakłamana dzi**a , ma mokro na widok gościa i układa jakies eseje o swej domniemanej moralności a prawda jest taka ze to zwykła szmata do ruchania na raz niech żyje kulturalna dyskusja, www.żal.pl

Nie chce się mieszać, jeśli jest szczęśliwy - bo niby po co, żeby zrobić z siebie pośmiewisko? Ale wiadomo, że związki układają się rożnie i nie ma pewności, że On w swoim czuje się spełniony." Jesli sie nie chcesz mieszać nie powinno cię to w ogóle interesować Masz kłopoty z logicznym myśleniem?

dobra daje -4/10 za to prowo bo uważam że nie ma takich tępych kretynek :D

Gość turkusowe oczko
Regres Nie chce się mieszać, jeśli jest szczęśliwy - bo niby po co, żeby zrobić z siebie pośmiewisko? Ale wiadomo, że związki układają się rożnie i nie ma pewności, że On w swoim czuje się spełniony." Jesli sie nie chcesz mieszać nie powinno cię to w ogóle interesować Masz kłopoty z logicznym myśleniem? Czasem logika bierze w łeb, kiedy do głosu dochodzą emocje...

Czasem logika bierze w łeb, kiedy do głosu dochodzą emocje" to nie sa emocje to jest chore myślenie

Gość turkusowe oczko
Regres Czasem logika bierze w łeb, kiedy do głosu dochodzą emocje" to nie sa emocje to jest chore myślenie To są emocje. Ale chyba faktycznie im szybciej się ich wyzbędę, tym lepiej

Gość niedobrze_mi
Nie dlaczego. Przecież NIE MASZ PEWNOŚCI czy jest szczęśliwy. Walcz :)

Gość Pewien facet....321
Od jakiegoś czasu,spotykam pewną dziewczynę,która wzbudza moje zainteresowanie,przyglądam się jej,zauważyłem że ona też spogląda ale nic więcej . Może dlatego ,że ja jejtem z kimś. Ale niestety to już końcówka,nic więcej z tego nie będzie i za chwilę będę sam.

Gość turkusowe oczko
Kiedy wszyscy slodko spia ja podtrzymuje kredens

Gość kafeterianin.... ...
droga autorko już od około miesiąca albo dłużej piszesz tutaj pod różnymi nickami o swoim obiekcie marzeń z siłowni..... Jeżeli nie jest zainteresowany i jest w związku to odpuść - zapomnij, przestań chodzić jego ścieżkami - to jedyne wyjście dla Twojego dobrego samopoczucia i właściwej kondycji psychicznej

Nie dlaczego. Przecież NIE MASZ PEWNOŚCI czy jest szczęśliwy. Walcz " i następna idiotka:)