Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turkusowe oczko

Co On moze myśleć...

Polecane posty

Gość mamisynek
wogóle to dziwni są ,coś robią i nie wiedzą jaka jest tego geneza

Gość turkusowe oczko
dzięki za dobre chęci, ale nie chce się nakręcać - większość tutaj ma raczej rację. Ale patrzeć i uśmiechać się to chyba nic złego, a nóż kiedyś zmieni zdanie :P Miłego dnia!

Gość mamisynek
dlatego nie interesuje mnie co pisza inni mężczyźni

Gość To ja Ci odpowiem rzeczowo
Zdobądź się, pewnie! Warto się przełamać, nie masz nic do stracenia, a to najbardziej niezobowiązujący gest, jaki możesz wykonać. A potem w razie czego będziemy myśleć. Powodzenia i pozdrawiam.

Gość GorąceSłońce9999
O zgrozo. Za dużo filmów się naoglądałaś. P.S podejdź do niego i zapytaj "Dzień dobry, mam pytanie, czy jest Pan szczęśliwy w swoim związku? "

jakbym była jego laską i bym miała świadomość że wiążesz jakiekolwiek nadzieje z moim facetem i chcesz zrobić coś żeby Cię 'zauważył' to bym Cię rozszarpała ;] a skąd wiesz że ma dziewczynę? mieszkają razem? chciałabyś być z facetem, który będąc w związku daję się łatwo 'odbić'? bo najzwyczajniej w świecie chcesz go odbić, spodobał Ci się cudzy facet, uroiłaś sobie jakiś film w głowie, jakieś fantazje z nim związane, jak nastolatka. przecież nawet go nie znasz, znajdź sobie inny obiekt westchnień...

Gość turkusowe oczko
Kilka miesięcy temu stali obok siebie w Kościele - i tyle o niej wiem, więcej nigdy jej nie widziałam. Gdybym chciała bezwzględnie go odbić, to raczej podjęłabym bardziej radykalne kroki? Tymczasem badam tylko grunt - spojrzeniami, to ciężki grzech?

Gość ludzik123
to ze nie nosi obraczki nie znaczy ze nie ma zony... wiem z autopsji bo ani ja ani moj maz nie nosimy

Gość turkusowe oczko
ok, ale On nie ma 40 - żeby to było takie prawdopodobne

Gość To ja Ci odpowiem rzeczowo
Jeśli ma żonę lub dziewczynę i traktuje ją poważnie, to przy bliższym poznaniu to wyjdzie. Ale co to zmienia? Czy z żonatymi nie można nawet rozmawiać? Jego żona, jego sumienie, jego decyzja. Spadam w końcu, powodzenia jeszcze raz.

Gość kawa_zmlekiem
Autorko a Ty bys chciała żeby Tobie odbiła jakaś laska faceta? Może jego dziewczyna widzi w nim przyszłego męża a Ty co ? Mało to jest wolnych, fajnych kolesi musisz psuć komuś szczęście ? Nie rozumiem takich dziewczyn o.O

Gość wy laski naprawdę jesteście
a ja jak przeczytałem parę wpisów autorki to mi ręce opadły. Ona w ogóle nic nie trybi :D Szkoda, że dziewczyna tego gościa nie wie co się święci. Powinna przyjść na tę siłownie i przypierdolić z liścia autorce przy wszystkich. Facet może i byłby zszokowany ale później we dwójkę by się z tego śmiali w domu, a autorka już nie miałaby dylematów :D. Ja to jestem za radykalnymi rozwiązaniami. Jakby jakiś podobny klalkier się kręcił koło mojej kobiety to naprawdę, pierwsze co bym zrobił to przemówił mu z grubej rury, na samym początku (nie mówię o rękoczynach) :)

oczywiście ze tak, to jest po prostu nieszanowanie kogoś, nieszanowanie tego że jest w związku. co to za teksty że nie ma obrączki a to ze kogoś ma się nie liczy?!

Gość Pilnujcie swoich facetów
zazdrośnice, pilnujcie. Żeby czasem jakaś nie spróbowała ich Wam odbić. Biedni faceci, jak w więzieniu.

Gość fsdhryfg
zakompleksione zazdrośnice, zamiast dbać o facetów to "bronicie" ich przed kontaktami z innymi kobietami, żeby przypadkiem Wam ich nie odbiły. Zamiast dbać, być zajebistymi pod każdym względem - wtedy czego się bać? Ta dziewczyna widziała faceta przez przypadek z dziewczyną jeden raz - a gdzyby o tym w ogole nie wiedziala, to co byscie jej powiedzieli? Że jest szmata, bo sama chce zawalczyć o swoje szczescie? Wredne zazdrosnice!

Gość Tak to przestępstwo
jeśli porozmawia,zwłaszcza,że nie wie czy jest zajęty

Gość robicie z igly widly
masakra, co wy pierdolicie... Czy ona stanela rpzed nim naga i powiedziala: "bierz mnie"? Wzdycha sobie spokojnie, rozmarzyla sie, robujala w oblokach - sa jeszcze wrazliwe dusze na tym swiecie. Ale nic innego nie robi, wiec co w tym zlego? No najlepiej zapiac partnera na smyczy, lub wypalic mu oczy - wtedy wszystkie ebdziecie czuly sie bezpiecznie. A, sa jeszcze zlote klatki... Zwiazek tego goscia to ejdna bajka, a jej marzenia - druga. To od niego zalezy jak odniesie sie do calej sytuacji. Tylko od niego

Gość winelówka
koebietooo daj sobie spokoj... to że nie ma obraczki to nie znaczy ze nie jest z nia szczesliwy.. a patrzy na Ciebie bo sama jak mówisz wpartujesz sie w niego... zostaw go w spokoju,,, !!!!! jakby chciał to by do Ciebie zagadał czy cos... nienawidze takich bab! wie że jest zajety to pcha dupe.. :/ zero zasad.. i postaw sie na miejscu tej dziewczyny,

Gość robicie z igly widly
zalosne jestescie. Sam jestem facetem i mam wspaniala narzeczona. Jako, ze jestem atrakcyjny, kazdego dnia otrzymuje sygnaly - roznorakie, ze podobam sie kobietom. Ale jestem w szczesliwym zwiazku i niczego glupiego nie robie, choc takie oznaki sympatii sa bardzo mile. Jestem zdania, ze trzeba probowac w zyciu. Wiadomo, ze obraczka to swietosc, ale cala reszta - nigdy nie wiadomo, gdzie czeka na nas milosc.