Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ulotne życie...

Jutro mam obronę a wczoraj zmarła mi babcia..

Polecane posty

Gość Ulotne życie...

:( jestem załamana.. nie wiem jak ja dam radę.. obrona, pogrzeb. Czy ktoś się orientuje czy w związku z taka sytuacją można przenieść obronę?:( Nie wiem czy dam rade psychicznie..:(

Gość Ulotne życie...
Babcia z którą mieszkałam.. jestem jeszcze w szoku.. :( Probuje się skupić na jutrzejszym dniu ale nie daje rady..:(

Gość hagjhgh
Kasia to ty ?

Gość Ulotne życie...
Nie.. :/

Gość Karinka23
Czy obrone mozna przeniesc to nie wiem, raczej bys musiala zalatwiac sprawe z dziekanem a mysle ze to wiecej czasu i zachodu Ci zajmie niz sama obrona. Bedzie ciezko ale podejdz, sprobuj, dasz rade. Bedzie dobrze! Trzymaj sie

Gość Ulotne życie...
Dzięki... Staram się ale jestem kłębkiem nerwów..:( W tym samym dniu obrona, pogrzeb.. stypa.. :(:(:( Jestem na tabletkach uspokajajacych..:(

Gość Karinka23
Przez dzien sobie odpusc tabsy uspokajajace a wez cos na noc tak zebys noc przespala i jutro byla w miare wypoczeta. Badz silna, podejdz do obrony. Bedzie Ci ciezko ale dasz rade, pamietaj !

Gość apipapi
może babcia umarła zebys ty mogła zdać

Gość Ulotne życie...
Dzieki Karina.. :( ciężka sytuacja.. ale musze jakos dac rade..:( rany...

Gość Pomyśl, że babcia
teraz czuwa nad tobą "z góry", patrzy ciebie i w razie czego ci podpowie ;) :) Głowa do góry!

Gość Bael
Chuja tam, obecnie babcia wesoło skwierczy w ogniach piekielnych 😡

Gość Pomyśl, że babcia
nawet jak w ogniach piekielnych to potraktuje piekielną sraczką egzaminatorów, sasasa :D

Gość berciaaa
Wspolczuje ci bardzo, napewno jest ci ciezko. Sama mam bacie, z ktora mieszkalam cale zycie i wyobrazam sobie co czujesz. Musisz jednak zmobilizowac sie na ten dzien, uzbroic sie w duza sile i napewno dasz rade. Przytulam cie mocno.

Gość Ulotne życie...
Nie spodziewałam się tego dlatego tak mi źle.. Nawet nie mam sił płakać.. dziwne:( Jeszcze to do mnie nie dociera.. A w dniu w którym umarła, jeszcze rano miała rehabilitację, jadła, rozmawiała.. żartowała.. Jak to jest możliwe.. W niedziele zabrało ją pogotowie.. bo źle się poczuła (upały + niskie ciśnienie).. było lepiej.. aż tu nagle pod wieczór umarła w szpitalu.. Rany.. Jak to jest możliwe. Tysiące myśli.. Pewnie upały zrobiły swoje.. ale jak to jest możliwe żeby było ok.. a tu nagle umarła . JAK. Tysiące pytań.. Kochajcie swoich bliskich.. szanujcie.. bądźcie przy nich najwięcej jak się da..