Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lundaa

czy mogę być w ciązy PROSZE O POMOC :(

Polecane posty

jeżeli tak łatwo by się zachodziło w ciąże to wiesz ile by ludzi na świecie było ? w ciąże to nie tak łatwo jest zajść, mi się zadaje że bardziej działa na Ciebie to przerażenie i mózg wariuje i wydaje Ci się że nagle wszystko odpowiada pod ciąże, przede wszystkim uspokój się i nie panikuj

w sumie racja moze nie powinnam tego czytać ; D zrobie test jutro i dzis i bedzie jasne

ja bym na Twoim miejscu w ogóle nie panikowała, na necie znajdziesz różne głupoty pisane przez różne osoby. kumpela mi mówiła że jej nie raz zakończył sprawę na jej ,,muszelce" alb czasem nie wyszedł w porę a dzidzi nie ma :)

gdybym miała 20parę lat to bym nie panikowała ale dopiero co dostałam się do nowej szkoły mam strasznie surowego tatę i to też dosyć na mnie działa jestem w chu**j przewrażliwiona ;/ nie wymyślam sobie objawów bo dopiero po ich wystąpieniu zaczęłam czytać w necie . Niby tez myślę ze nie mam się czego bać ale nigdy!! nie miałam takich objawów przed miesiączką i zaczeły boleć mnie plecy w okolicy łopatek. a okresu nadal 0 :( ;/

ja to rozumiem, że nie chcesz być jeszcze mamą to normalne. no wiadomo że inaczej się sprawa ma jak masz te 20 pare lat i męża czy tam jesteś w stałym związku . na razie nie panikuj bo jeszcze rodzice się czegoś domyślą, nie pamietasz kiedy miałaś dokładnie okres więc wiesz. niekiedy przychodzi wcześniej niekiedy później. ja przez dłuższy czas też miałam okres bezobjawowo a później miałam mega boleści, więc może Ty też tak masz

ehh juz powinnam mieć miesiączke ;/ zrobiłam dzis test i wyszło negatywnie . ale martwi mnie ten ból brzucha na dole i czasem lekkie mdłosci . nie wiem moze panikuje ;(

Gość kaftanik niebieski
jutro idż do koścola i sie wyspowiadaj

test wyszedł negatywnie to czego panikujesz ? za pare dni jak chcesz to powtórz i idź zaś do gina. a te jajniki to na pewno objaw zbliżającego się okresu, a te mdłości to reakcja organizmu na stres