Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Moniaaa3

lek Kontracept jak działa i cena

Polecane posty

Gość klcha
ale ja teraz jakbym miala od nowa brac tabletki (gdybym przerwala) to bym odczekała ten miesiac, po okresie z odstawienia (podczas przerwy 7 dniowej) dopiero bym sie odwazyla kochac bez gumki czy konczenia na brzuchu

Gość Moniaaa3
Też o tym słyszałam, ze jest mocniejszy orgazm :D A robicie to w pozycji na jeźdźca ?

Gość klcha
no dokładnie :) i od czasu do czasu mozesz pozwolic mu w srodku ale tylko wtedy jak nie bedzie alkoholu,papierosów, biegunek, wymiotów,antybiotykow itp :) szczescia Wam zycze ;)

Gość klcha
najpierw ja go ujezdzam tak, ze sie rozpływa potem jak czuje ze jest blisko to sie zamieniamy on jest na gorze ja na dole (klasycznie) i jak juz jest chwile przed to wyskakuje i robie mu reka (dosc mocno go sciaskam). a jak go ujezdzam i dostane w tym samym czasie orgazm co on to nie schodze z niego...za dobrze mi :D

Gość Moniaaa3
Właśnie taki mam zamiar. Miesięczna przerwa :) tzn przez pierwszy miesiąc zażywania tabletek robić to z prezerwatywą :) A później bez . A no i na pewno na długo nie zgodzę się spuszczać w środku, bo tego strasznie się boję :/ Dziękuję i Wam również :)

Gość gość
Głupota jest to że wypisujecie ze po cilescie jest tyle wpadek! To po co bierzesz te tabletki skoro i tak nie macie do końca z partnerem przyjemności? Ja biorę 3,5 roku nie kocham sie z prezerwatywa bo choćby dlatego zaczęłam brać tabletki, sex uprawiamy często nawet bardzo często ni e jestem w ciąży :P mam dużo koleżanek ktore również go biora i chwala......

Gość gość
Zastanawiam sie po co wy bierzecie tabetki, trujecie sie tabletkami skoto nie macie do samego konca przyjemnosci z seksu ? Przeciez o to chodzi zeby facet konczyl w was... szkoda slow...po prostu nie umiecie czytac ze zrozumieniem ulotki tabletek albo jestescie tepymi istotkami ktore nie wiedza na czym polega dzialanie tabletek

Gość Kontracept - bralam ALE
bylam bardzo sucha po nim. teraz biore sylvie 30 i jest ok. probuje 1 miesiac z mediana - ale boli glowa i brzuch po niej. kontracept jest do kupienia w ziko aptece za 20,00 zł.

Gość gość
cześć :) ja biore kontracept od 4 miesiecy i niestety nie jestem z nich zadowolona,właśnie wybieram sie do lekarza by mi je zmienił, od kąd zaczełam je brać straciłam libido ,nie mam ochoty i checi na nic,jestem osowiała ,myślałam że mi przejdzie ale niestety ,samopoczucie mi sie poprawia w czasie 7 dniowej przerwy tak na 3 dzień ,ale niestety tylko zaczynam łykac pigułki i znowu to samo ...

Gość gość
Sprzedam Kontracept, cena 20 zł już z przesyłką, kasiakula@onet.eu pozdrawiam