Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyszła-mamusia

lekki wózek

Polecane posty

Gość przyszła-mamusia

Drogie mamusie, proszę o polecenie wózka, który będzie tak samo wygodny dla dziecka i mamy (male mieszkanie) jak i lekki.

Gość przyszła-mamusia
up

jane muy mielismy slalom pro z gondolka matrix ( zmienia sie w fotelik a mozna tez rozłożyc na plasko jak normalna gondole) wazy tylko 7kg spacerowka jedna z najlzejszych jakie znalazlam a dosc sporo miejsca dla malucha

Gość przyszła-mamusia
to wózeczek 3 kołowy ? kiedys widzialam fajny głeboki wozek z dzieloną raczką - ale nie umiem takiego nigdzie znaleśc :(

Gość przyszła-mamusia
up

Gość jak lekki to tylko
bugaboo cameleon, lzejszego nie znajdziesz

Gość przyszła-mamusia
MamaMałpki -> fajny ! ale... wolałabym kupić nowy, a na allegro widze 2 są nowe i nie te kolory widział może ktos ten wozek w jakism sklepie w warszawie moze ???

Gość finezjaaaaaaaaaaaaaaa
3 kołowe wózki to badziew sa bardzo niestabilne

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbb
Emmaljunga Nitro City - 11 kg Teutonia Cosmo - 13 kg

Gość przyszła-mamusia
a co powiecie o x-lander xa 2012 ? jeszcze nie widzialam do "na zywo" tylko w necie... i podoba mi sie - ale waga 14 kg to chyba dosc duzo jak na wozek :/

Gość kamcia1507
xlander XA do lekkich nie należy, ja bym wybrała peg perego

Ja mam mutsy transportera... niby lekki ale i tak dla mnie za ciężki (2 piętro). Nie kupiłabym drugi raz...

Gość hochaaaaaldiaa
Emmaljunga Nitro City - 11 kg Teutonia Cosmo - 13 kg i to ma byc lekkie??? peg perego maja o 4-5 kg lzejsze wozki

Gość hochaaaaaldiaa
xlandery niestety sa ciezkie. Autorko szukasz gondoli czy spacerowki?? pracuje w sklepie z asortymentem dzieciecym ;]

Nie porównujmy wózków "parasolek" z wózkami 3w1. Autorko jakiego wózka szukasz?

Gość kamcia1507
blanka6- Mutsy Transporter jest lekki?!? W wersji spacerowej waży 10,8 kg, a w wersji z gondolą 11,9 kg

Gość smierc
woziłam x landerem i to prawda że jest cięzki. Jak po schodach to tylko tylnymi kołami zeby go zniesc- nie ma opcji. I mowie juz o spacerowce. a jeszcze dziecko 10 kg w srodku- odpada... Wiem ze to kwestia gustu ale wszystkie wozki tkore pokazujecie są takie modne i wspaniale ale wygląd tragedia- jak jakieś wozki dla ułomów, sorki za określenie, ale bardziej fikuśne nie mogą byc :/

Gość srujka
cybex akurat prosty jest a nie fikusny, tapicerke tez ma wrecz uboga ;) to po prostu bylby moj wybor, gdybym miala sie kierowac waga wozka ze ten problem mnie nie dotyczy, wybralam mutsy 4rider z pompowanymi kolami, dokupie sobie jeszcze piankowe, zeby miec 2 kg mniej przy wkladaniu wozka do auta

Gość smierc
znajoma kupila lekki wozek za cholerke nie pamietam jaki. W kazdym bądz razie 3 kołowiec. Lekki był. I byle jaki do potęgi , jak coś Ci walnie w taki wózek, to bezpieczeństwa dziecku on nie zapewni. To też trzeba wziąc pod uwagę- bezpieczeństwo w razie wypadku. Ja wiem co znaczy tachanie ciężkiego wozka, Wiadomo ze kazda wybiera wozek wg wlasnego uznania, ale waga i wygoda matki to nie wszystko. Ja byłam opiekunką i wozilam w x landerze jedno, a drugie w takim starym metalowym wozku w groszki. Stary wozek w groszki wygrywa. Muszę się przyznac że co prawda o ile zajmowalam sie opieka 2 nie swoich dzieci, tak wlasnego nie mam, ale wozek mam wybrany :) kortina -- http://www.online-babyshop24.co.uk/ebay/page55a/farbwahl/14.jpg

Gość srujka
tez juz na dlugo przed zajsciem w ciazy mialam wozek wybrany :) a i tak kupilam inny :) Twoj mi sie po prostu nie podoba, nie chodzi o to ze lubie nowoczesne, gdybym miala fiola na tym punkcie, to kupilabym stokke albo bugaboo. Albo ten andzi muchowej. Rozumiem ze bezpieczenstwo dziecka jest najwazniejsze, dlatego nie oszczedzamy na fotelikach dla dziecka. Ale zebym miala zaladac ze ktos na mnie wjedzie, to nie zachodzilabym w ciaze, a teraz nie wychodzilabym z dzieckiem z domu. Owszem sa wozki po prostu badziewne. Ale nie bede kupowala czolgu:) A co do wagi, to jednak jest to cholernie wazne. Wyobraz sobie kobiete swiezo po porodzie, ktora nie moze wyjsc na spacer z dzieckiem, bo nie moze przetransportowac wozka po schodach. Zakladamy ze maz w pracy i nie ma nikogo aby jej pomogl. Owszem, sa nosidelka, chusty itd. Ale nie ma co gdybac. Jesli poprosze o linka do ciekawych biustonoszy, a ktos mi poda linka do zajebistych butow, bo zdrowe nogi sa najwazniejsze, to chyba jestesmy w domu, czyli na kafe :)

Gość ModnyBrzuszek.pl
Ale też nie można generalizować,ponieważ niektóre wózki są solidne,bezpiecznie dobrej jakości. Tylko że niestety trochę kosztują i tutaj jest haczyk.. Za byle co można dać grosze. www.ModnyBrzuszek.pl

Gość przyszła-mamusia
potrzebuję glęboki i spacerówke tzn rozwazam tez kupono teraz tylko glebokiego - ale serio musi byc maly