Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pytająca niewiedząca

Pomóżcie- okres spóźnia się ponad tydzień, test negatywny

Polecane posty

Gość abcdefgkobieta
dziękuję :) i oby u Ciebie pokazała się ta druga kreseczka ;)

Co ma być to będzie :) A jakie imię wybraliście? Ja już w przypadku 3 synka nie miałabym pomysłu na imię :)

Gość abcdefgkobieta
my zamierzamy dać Damianek :)

Ja mam tym trudniejsze zadanie, żeby wybrać odpowiednie imię, które po polsku i po angielsku będzie się przynajmniej pisało podobnie lub tak samo. Wrrrr :) Czuję się coraz gorzej- jakbym miała grypę... :(

U mnie leje i jest ok więc to napewno nie od pogody :) Może będzie dziewczynka :) Nie wiem czy zrobić ten test jutro, czy pojutrze czy w poniedziałek... Jak myślicie?

Gość abcdefgkobieta
wiesz, możesz zrobić jutro i w poniedziałek :) ja bym nie wytrzymała teraz zastanawiając się i czekając aż do poniedziałku ;)

Dopiero wstałam! Od paru tyg mogę spać nawet jak jestem już wyspana- położę się i zasypiam... Masakra.. Budzili mnie z 10 razy a ja i tak ponownie zasypiałam. Zaraz jadę kupić test :)

Gość gość
Hejka i co jesteś w ciąży bo mnie nawet to zaciekawiło.? Mi się spóźnia.juz ponad tydzień bolą mnie piersi i jest mi nie dobrze. Wczoraj nawet miałam ochotę.na.śledzie.i kanapkę z dżemem no i oczywiście zjadłam tak. Daj znać co.wyszło.

Gość gość115
Mialam podobna sytuacje miesiaczki regularne 31 dni okres spoznial sie 8 dni i test wychodzil negatywny . Jesli test po takim czasie wychodzi negatywnie to znaczy ze nie jestes w ciazy nie ma co sobie robic nadziei na ciaze bo sie tylko rozczarujesz a te wszystkie objawy to sa na okres a im dluzej go nie ma to juz wieksze wkretki w glowie ze to ciaza tak ze skoro test nie wyszedl ciazy nie ma

Witam wszystkich ! Mam taki problem , dzisiaj mija 38dc , nie mam okresu, a zawsze miałam 28-30 dc , współżyłam w dni płodne. Obecnie mam podwyższona temperature ciała, lekkie bóle jajników i chyba nudności z rana (ale nie wiem czy sobie tego nie wmawiam oczko.gif ) 35 dc zrobiłam w południe test -negatywny 36dc- zrobiłam test rano -negatywny wiem że beta byłaby najlepsza ale chyba jeszcze poczekam oczko.gif dodam że bardzo licze na fasolke czy któraś z Was miała tak że mimo negatywnego testu była w ciąży ?????

Witam wszystkich -- dzisiaj jest 51 dzien mojego cyklu- niestety okresu brak Byłam u ginekologa w piatek- ciazy nie stwierdził jednoznacznie tzn- w prawym jajniku zobaczył ciałko żółte krwawe- dał mi duphaston mam go brac przez 5 dni po 2 tabletki- potem odczekac 7 dni i zrobic test ciazowy (wiec chyba widzi szanse na ciaze ;) ) jesli test wyjdzie negatywny to wtedy barc duphaston przez kolejne 5 dni ;)

Gość Aaaaaakobietaaaa
Witam u mnie jest 39dc miesiaczka spoznia sie juz 6dni. Testy robilam juz 2 (2 dni po dniu spodziewanej miesiaczki i 2 dni pozniej) oba negatywne. Rowniez mam lekkie ciagnace bole w podbrzuszu(inny niz przed miesiaczka),czasem bol w piersiach... Myslicie,ze jest szansa na ciaze i czy warto powtorzyc test jeali dalej nie bedzie okresu? Pozdrawiam

Aaaaaakobietaaaa - mysle ze powinnas jeszcze poczekac i zrobic test a na pewno sie umowic do ginekologa ja tez myslalam ze to moze dzidzius , a jednak jakies anomalia ;) ja teraz czekam na okres ..... na dodam ze to juz 54 dzien cyklu !!! wczoraj wzeilam ostatnia tabletke duphastonu zapisana przez gina i tak powolutku czuje ze @ nadejdzie .... chociaz trzymam kciuki zeby Ci sie udało ;)

Gość gość
moze masz torbiel ja mialam podobnie

Gość Aaaaaakobietaaaa
Dzieki dziewczyny...poczekam w takim razie jeszcze troche i jesli nic sie nie ruszy to zrobie jeszcze test i pojde na badania do lekarza (bo u nas u UK najpierw musze zglosic sie do GP a dopiero potem jak sa wskazania skieruje mnie do gina) Justa89 trzymam kciuki za Cb :D

Gość Aaaaaakobietaaaa
No i jednak jakies krwawienie nastapilo dzis...slabiutkie poki co (moze to tylko plamienie) . A u Cb juz pewne,ze anomalia justa89?

Gość gość
Pomóżcie spoznia mi się okres z sutkwił zauważyłam biała cięć przypominaminajaca mleko ( siare) test wyszedł negatywnie -dla pewności zrobiłam tydzień później kolejny i wciąż 1 kreska. Zaczęłam rowięź pachnące jakby w organizmie zbierała się woda.

Gość gość
Hej mam taki problem okres spóźnia mi się 7 dzień test wyszedł negatywnie byłam u lekarza stwierdzil ze to za wczesnie by coś wykryć.. mam uplawy bóle podrzusza i wrażenie że ciągle mi się chce siusiu bóle głowy ktoś miał podobnie?? Lekarz powiedział że jak po tygodniu test będzie nadal negatywny to mi da tabletki na wywołanie miał ktoś podobnie i jednak był w ciąży???

Dziewczyny pomóżcie mi kochałam się z mężem w dni płodne miesiączka mi się spóźnia już 4dzien robi mi się trochę ciepło ale żadnych objawów nie mam dziś robiłam test i wyszedł negatywnie czy jest możliwość że jestem w ciąży 

Gość Gość
4 minuty temu, Anna Karnowska napisał:

Dziewczyny pomóżcie mi kochałam się z mężem w dni płodne miesiączka mi się spóźnia już 4dzien robi mi się trochę ciepło ale żadnych objawów nie mam dziś robiłam test i wyszedł negatywnie czy jest możliwość że jestem w ciąży 

Raczej nie, skoro test wychodzi negatywny 4 dni po spodziewanej miesiączce.

Gość Kama
Dnia 18.06.2019 o 21:45, Gość Gość napisał:

Raczej nie, skoro test wychodzi negatywny 4 dni po spodziewanej miesiączce.

Nie do końca masz rację.  Gdy byłam w drugiej ciąży okres spóźnił mi się tydzień. Zrobiłam test wyszedł negatywny. Brzuch cały czas bolał tak, jakbym miała dostać zaraz miesiączkę. Dopiero po 10 dniach od spodziewanej @ wyszedł mi test pozytywny. Potem okazało się, że owulacja mi się przesunęła.  Także różnie to bywa. 

Gość Ewa
Dnia 6.07.2012 o 19:14, Gość Pytająca niewiedząca napisał:

O to super :) Życzę Ci udanego rozwiązania :) :*

Mnie dopiero 5 test wyszedł pozytywny, próbuj co drugi dzień. Co 48 godz beta się podwaja

Gość Consilka

Mi okres spóźniał się 15 dni. W tym czasie zrobiłam dwa testy ciążowe i beta hcg. Nie byłam w ciąży. Po 15 dniach spoznienia dostałam miesiączkę. Dodam że byłam mocno chora na grypę. Dosłownie rozłożyło mnie na 2 tygodnie. Pewnie to było przyczyną ale niedługo idę też do lekarza m.in. też na usg jajników i cytologię. Bardzo mnie to wystraszyło bo nigdy wczesniej nie miałam takiej sytuacji.