Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _Potrzebujący_32

oświadczyny !!! Trójmiasto !

Polecane posty

Gość _Potrzebujący_32

Witajcie, chce sie oświadczyć mojej dziewczynie w gdańsku, nie jestem z tąd wiec potrzebował bym jakiejś rady , gdzie moge zaprosic tzn. do jakiej restauracji potem do jakiego miejsca aby dac pierścionek ! Ona jest z gdańska wiec nie moze to byc zwykła restauracja w centrum. Moze znacie jakies miejsce fajne w okolicach , romantyczne ? no i fajnie gdyby to była restauracja z owocami morza , jakies chomary bo ona to uwielbia ! Bardzo prosze o sugestie w tej sprawie bo chciałbym aby to był wyjątkowy wieczór :-)

Gość _Potrzebujący_32
to kto pomoże ? nikt sie nie oświadczał w gdańsku ?

Gość _Potrzebujcy_32
up

Gość koko szanelka
włoż pierścionek w dupe i w czasie zabaw analnych go znajdzie :) nie zapomni tego do końca życia

ja to ptoponuje w SKM (sybka kolej miejska) to jest jak tramwaje, ogólnie miejsce bardzo zapamięta bo to jest nietypowe ewentualnie ogród oliwny w Gdańsku ale to pewnie oklepane.poza tym zawsze możesz ją zabrac do PGE Areny i tam- w 100% zapamięta

Gość rrrrrrrrrrrolll
W parku oliwskim jest zdaje się restauracja, ale nic nie wiem o menu i poziomie. A sam park wydaje mi się odpowiednim miejscem na oświadczyny :) PS. Homary. H.

Gość gość
zaproś ja potem tutaj www.mariaszek-gdynia.pl ja bylam ostatnio tutaj na kolacji z chlopakiem i bylo super :)

Gość gość
Dużo typowo biznesowych spotkań umawiam w restauracji Panorama w centrum Zieleniak. Jest idealny klimat tutaj do prowadzenia rozmowy, spokojnie, w dobrej atmosferze, sam wystrój i widok robią dodatkowe wrażenie, także jak ktoś chce zaprosić gościa w jakieś reprezentacyjne miejsce to polecam.

Gość gość
Najlepiej jakaś fajna klimatyczna restauracja - obiad i potem oswiadczyny - ja polecam restauracje Panorama

Gość gość
Fajnym miejscem może być restauracja Panorama. Niezapomniane widoki oraz smaczne jedzenie. Dziewczyna na pewno to zapamięta ;)

Gość gość
Najlepiej wziąć ją do jakiejś porządnej i klimatycznej restauracji. Z pewnością odpowiednie otoczenie tylko poprawi sytuację i zwiększt Twoją szansę na zaakceptowanie oświadczyn. Mój znajomy wykonał taki ruch w restaurcji "Rodzinka" w Gdynii. Odpowiedź partnerki to oczywiście było "tak" :)

Gość djbyku
Zdecydowanie odpowiednia restauracja to klucz do sukcesu. Ja swojej obecnej żonie oświadczyłem się w Gdynii, a dokładnie w restauracji Jedyna http://www.restauracjajedyna.pl/ . Uwierz, miejsce oświadczyn ma spore znaczenie. Może to też kwestia przepysznych potraw? :)

Gość gość
Jak powyżej - Panorama w Gdańsku pod każdym kontem najlepsza

Gość gość
Ja polecam restaurację w Gdańsku http://werandarestauracja.pl/ gdzie znajdziemy super klimatyczne miejsce właśnie na zaręczyny. Ja ni zaręczałam się tam ale często bywałam i wiem, że ta restauracja ma w sobie to coś.

Gość LalaZakochaa

Na Walentynkach byłam rok temu i w tym również się wybieram z obecnym narzeczonym do panoramarestauracja.pl. Mieliśmy dedykowane, smaczne menu i przyznam najadłam się, jak nigdy. Zaskakująco duże porcje. Cały talerz praktycznie. Za pierwszym razem nie mogłam dokończyć 🙂 No i kelnerzy się streszczają. Nie ma specjalnie długiego czasu oczekiwania na potrawę.