Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda 80

ja pier... po co jest antykoncepcja ?! Potem robią dzieci bez rozsądku !?!

Polecane posty

Gość magda 80

Ja jak nie chciałam zajść w ciąże to poszłam do lekarki i przepisała mi plastry albo tabletki i przez 3 lat je brałam... Facet jak chciał sobie poruchać to musiał mi płacić za antykoncepcje. Nie było niechcianej ciąży !?! Tutaj zaś laski się seksują a kompletnie nie myślą o przyszłości.. Naiwnie wierzą w kalendarzyk i gumki... Wiedza na poziomie gimnazjum....

Słownictwo na poziomie rynsztoku... a odpowiadajac na Twoje pytanie antykoncepcja jest po to żeby jej używać. A gumki to jednak też metoda anty.

Gość kalendarzyk nie metoda
ale nmpr tak. i jakos tyle lat nie zaszlam w ciaze dzieki nmpr, a jak zachciało mi się dziecka wystarczył pierwszy cykl i się udało. Anty ja w zyciu nie wezme, po co się faszerować chemią. Jak ktoś chce uniknąć ciąży to uniknie a jak ma olewczy stosunek do wszystkiego to i tabletka nie pomoże, bo może zapomnieć tabletki, osłabić działanie innymi lekami, albo po prostu zwymiotować.

Gość magda 80
jasne a potem idiotki rodzą dzieci choć nie chcą..

Magda mam rozumieć, ze w gumki nie wierzysz. A w choroby przenoszone przez kontakt sexualny też nie?

Chyba autorka nie umie używać gumek, jeśli uważa je za nieskuteczne. Poza tym nie każda dziewczyna może brać hormony i nie każda chce.

Gość buhahahahahahaha
od samego początku stosuję NMPR i wcale to nie jest kalendarzyk jak to co po niektóre uważają i przez tyle lat ani jednej wpadki i dwójka dzieci zaplanowana nie każda może brać hormony to po pierwsze a po drugie nie każda chce no i co mi pozostało jak mój facet ma uczulenie na lateks??? (tylko nie piszcie mi o wkładkach czy innych bzdurach bo to też nie przejdzie) i wcale nie żałuję takiej metody z perspektywy czasu uważam że jest najlepsza

Gość Jak ci facet musi placic za
antykoncepcje to super stoisz z finansami haha

Gość agiew
Jeśli chodzi o nmpr to zgadzam się 100% . Ja od roku używam komputera cyklu to metody obj-term (cyclotest). Jestem bardzo zadowolona. Nie ma skutków ubocznych, ze skuteczności również jestem zadowolona

Gość Współczująca Megi
ja nie stosuje tabletek, współżyję od 10 lat i nigdy nie zaliczylam żadnej wpadki. Mamy jedno planowane dziecko. A twoja wypowiedź świadczy o twoim poziomie.

Gość bambaryllka
Hehe,to z ciebie kiepska dziwka tania,skoro.sie 'ruchasz' za tabletki :p

ja tez stosuje NPR i juz rok w ciaze nie zaszlam za to poznalam super swoj organizm. Czytajc Ciebie autorko , wstyd mi, ze jestem kobieta. :(