Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość awwwwwwwwwwwww

on chce tylko jednego...

Polecane posty

Gość awwwwwwwwwwwww

podoba mi się koleś, który lubi zaliczać laski i potem je olewać . raz się już całowaliśmy, ale dałam mu po tym kosza i się nie odzywał.. potem stopniowo zaczął się odzywać i wczoraj napisał. przepisaliśmy pół nocy i chce się spotkać [chodzi ze mną do klasy], powiedział,że przyjedzie do mnie, kupi barmańską i żebyśmy sie przeszli na dłuuuugi samotny spacer ... wiem,że mu chodzi o jedno.. pewnie będzie się do mnie dopierał.. ale nie potrafię się opanować, tak bardzo mi na nim zależy, po tym jak mu dałam kosza to zrozumiałam..a wiem,że on chce mnie przelecieć i olać.. w szkole sie pewnie nie odezwie.. a tak słodził wczoraj.. wiem,ze blef, a mimo wszystko ciągnie mnie żeby się z nim spotkać i ciągle mam nadzieję,że może jednak się dobierać nie będzie .. że po prostu przyjedzie, pogadamy, przejdziemy sie na spacer...

Gość awwwwwwwwwwwww
jak mu powiedzieć,że nie chcę być jego zabawką i żeby mnie po tym nie olał ? już nie raz nam się urywał kontakt i źle było bez niego .. chcę,żeby był po prostu.. nie do dawania dupy..ale był.. :(

Gość Ante....
To od razu daj mu do zrozumienia że nie dasz mu d...