Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laia

Spozniajacy sie okres

Polecane posty

Gość Laia

Spoznia mi sie okres juz 6. dzien i zaczynam sie mocno tym niepokoic. Zawsze mialam regularne miesiaczki, nigdy mi sie wczesniej to nie zdazylo,, dlatego zaczynam panikowac. Wspolzyje z chlopakiem i zabezpieczamy sie prezerwatywa, nigdy nam zadna nie pekla ani sie nie zsunela, nie kochalismy sie tez bez zabezpieczenia. Czy zdazylo sie wam kiedys cos takiego? Czy ostatecznie byla to ciaza czy nie? Jutro zrobie test, ale i tak bardzo sie denerwuje. W czerwcu bylam chora, bralam duzo lekow, bylam tez na wakacjach i trafila mi sie upalna pogoda. Dodatkowo uprawiam duzo sportu i chodze troche przemeczona. Czy to moglo opoznic miesiaczke? Ile moge na nia czekac? Boje sie najgorszego a wiem ze stres w niczym mi nie pomaga i moze tylko jeszcze bardziej opoznic okres... Dodaje, ze wczoraj zaczely mnie bolec piersi i mam je nabrzmiale tak jak zazwyczaj przed okresem. Mam tez lekkie bole brzucha. Czy to znak ze sie zbliza miesiaczka? Czy moze to nie miec z nia nic wspolnego? Dziekuje za odpowiedzi!!!!

Gość qrettta
to ze sie nie pokoisz tez moze miec znaczny wplyw na brak miesiaczki ... rano zrob test i najlepiej wybierz sie do lekarza... zmiana klimatu, wysilek fizyczny, choroba ... naprawde wszystko moze miec na to wplyw a moze to nic takiego tylko po prostu zaburzenie i niedlugo sie pojawi :) polecam sie uspokoic bo nerwy Ci w niczym nie pomoga

Gość Laia
Dzieki! Moja siostra i moj partner mowia mi to samo, ale ciezko jest sie nie denerwowac w takim momencie :( Mam 23 lata i wiele planow! :( Na sama mysl o ciazy robie sie zielona... Obys miala racje i oby to byl tylko spoznialski okres. :-(

Gość bez nerwów
u mnie było podobnie ,spóźniał mi się 2 tygodnie z nerwów w tym czasie zrobiłam 3 testy,po 2 tygodniach dostałam i wszystko się uregulowało

Gość kokokokokol
sądzę, że okres spóźnia ci się przez pogodę, wyjazd i chorobę. Skoro się zabezpieczacie, to na 99% nie jesteś w ciąży. Mi się tak kiedyś spóźniał 12 dni. Nie bój żaby :)

Gość Laia
Sprobuje sie uspokoic :-) Zrobie jutro albo w sobote test i zobaczymy co wyjdzie. Problem w tym ze te testy z apteki czesto sie myla i chyba nawet po nim calkiem sie nie uspokoje :-/ Trzeba czekac! :-( Trzymajcie kciukalce! ;)

Gość bialamasajka
6 dni to mało...nie martw się na zapas. Pewnie tylko owulacja Ci się przesunęła...dlatego moze zacznij określać sobie dni płodne i niepłodne by szybciej wychwycić takie anomalie...

Gość notatkiozyciu.pl
Nie chce się dzieci, to trzeba nie współżyć.

Gość Laia
Czyli w moim przypadku powinnam calkowicie zrezygnowac z seksu bo ja raczej nie planuje dzieci ani teraz ani za 10 lat. Nie bede sie zapierac ze nie zmienie zdania bo wszystko jest mozliwe, ale u mnie to chyba rodzinne :) Moja siostra ma 32 i tez nie chce, po prostu nie widzimy sie w roli mam ;) Zrobilam dzisiaj test i wyszedl negatywny, poczekam jeszcze tydzien, jesli nie dostane okresu, zrobie kolejny i pojde do lekarza. Jedno jest pewne, na pewno poprosze o inne srodki antykoncepcyjne lub bede obliczac dni plodne i nieplodne bo nie chce miec takiej samej sytuacji za kilka miesiecy :( Nikomu tego nie zycze :(

Gość Laia
32 lata*