Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xoxoxoxoxoxox

Wakacje z ojcem!

Polecane posty

Gość xoxoxoxoxoxox

Wychowuje mnie samotny ojciec. Mama zdradziła tatę gdy miałam 5lat, rozwiedli się i mama wyjechała za granicę z jakimś Belgiem zostawiając nas samych oraz zerwała kontakt i ze mną i tatą. Tata już kilka miesięcy wcześniej zaczął organizować wakacje. Za dwa tygodnie, polecimy jak co roku na Bermudy. Problem w tym, że chciałam wyjechać na wakacje ze znajomymi akurat w tym samym czasie ale nie wiem co teraz zrobić, nie umiem odmówić tych wakacji ojcu. Widzę jak się cieszy, że znów spędzimy razem wakacje w naszym miejscu, widzę ile włożył w to pracy by to zorganizować i wiem, że dużo kosztuje taki wyjazd, a on nie ma z kim spędzać tych wakacji, tylko ją mu zostałam i on robi to wszystko dla mnie. Wiem, że mimo moich 18 lat on wciąż widzi we mnie swoją małą córeczkę. Wiem jednak, że znajomi pojadą po prostu bezemnie z resztą ja tam z tatą będę miesiąc i tata mówił, że ma niespodziankę i z Bermudów zabierze mnie w jeszcze jedno miejsce które bardzo mi się spodoba. No nie wiem co zrobić, poradźcie, pomóżcie podjąć decyzję..

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować