Gość xoxoxoxoxoxox Napisano Lipiec 5, 2012 Wychowuje mnie samotny ojciec. Mama zdradziła tatę gdy miałam 5lat, rozwiedli się i mama wyjechała za granicę z jakimś Belgiem zostawiając nas samych oraz zerwała kontakt i ze mną i tatą. Tata już kilka miesięcy wcześniej zaczął organizować wakacje. Za dwa tygodnie, polecimy jak co roku na Bermudy. Problem w tym, że chciałam wyjechać na wakacje ze znajomymi akurat w tym samym czasie ale nie wiem co teraz zrobić, nie umiem odmówić tych wakacji ojcu. Widzę jak się cieszy, że znów spędzimy razem wakacje w naszym miejscu, widzę ile włożył w to pracy by to zorganizować i wiem, że dużo kosztuje taki wyjazd, a on nie ma z kim spędzać tych wakacji, tylko ją mu zostałam i on robi to wszystko dla mnie. Wiem, że mimo moich 18 lat on wciąż widzi we mnie swoją małą córeczkę. Wiem jednak, że znajomi pojadą po prostu bezemnie z resztą ja tam z tatą będę miesiąc i tata mówił, że ma niespodziankę i z Bermudów zabierze mnie w jeszcze jedno miejsce które bardzo mi się spodoba. No nie wiem co zrobić, poradźcie, pomóżcie podjąć decyzję.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach