Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informatyk podlaski

Lepiej mieć nie obronionego inżyniera z infy, brak prawka niż mgr z polonistyki

Polecane posty

Gość informatyk podlaski

i z prawkiem. Taka prawda przegrańcy:) Ja mam 26 lat, studiuję w dalszym ciągu dziennie i nie mam prawka, ale wiem że czeka mnie świetlana przyszłość. A polonista ze swoim magistrem i prawkiem to i tak pewne bezrobocie:D 🖐️

Gość informatyk podlaski
informatyka to kasa, kumanistyczne - brak pracy

Gość informatyk podlaski
jak zwykle brak komukolwiek argumentów.

Gość po filologii poslkiej
to nie polonistka, więc nie wkładaj wszystkich do 1 wora :-O ja jestem po filologii polskiej + 2 podyplomówki i teraz mam 30 lat, własną firmę, samochód i mieszkanie. A Ty możesz jeszcze milion takich tematów założyć, być moze to coś pomoze na Twoją frustrację

Gość informatyk podlaski
nie muszę pocieszacś ie stwierdzam tylko fakt:)

każdy jeden informatyk jakiego znam to niedojda życiowa, siedza w tych okularkachg przed komputerami, najczęsciej mieszkają z mamusią i pragną kobiety...niestety nie mają pojęcia od której strony się za nią zabrać :-(

Gość informatyk podlaski
i założę się, że jakbyś nie założyła firmy to pisałabyś felietoniki za góra 100 zł:p

Dla mnie jestes na razie zwyklym nieudacznikiem i pasozytem.

A ja właśnie od października zaczynam polonistykę. Wiem, że jako nauczycielka nie będę zarabiała kokosów, ale będę robiła w życiu to co kocham. Na cholerę mam się męczyć na studiach technicznym, może i nawet jakoś bym je skończyła- ale nie widzę siebie w takiej branży. Nazwij mnie przegrańcem

Gość informatyk podlaski
Emanująca przemyśl to kobieto lepiej\;D

ale ja mam firmę zgodną ze swoim wykształceniem :-O widać z kreatywnością i myśleniem u Ciebie nie jest najlepiej. a zarabiam miesięcznie (zalezy od miesiąca) 5500-9000

Gość informatyk podlaski
tia? a cóż to za firma?

U tego calego informatyka chyba nie za dbrze z mysleniem, skoro studiuje juz tyle lat ...:D

Mam technika handlu, awansowałam na asystenta kierownika, hmmm... ale wiem co chcę robić w życiu, nawet jeśli miałabym szukac pracy kilka lat. Poczekam, mam pracę, tyłek mi się nie pali...

taaaa już lecę ci sie tłumaczyć :-O to firma zgodna z moim wykszatłceniem. Musiałam skończyc ten kierunek, zeby iśc na odpowiednią podyplomówkę, z ktorej mogę się utrzymać (ale najpierw musiałam skończyć filologię albo pedagogike, albo psychologię)

Humanista nie da rady na ścisłym kierunku więc po co pchać się w gówno i uczyć się czegoś czego nie lubisz

a po co mi nie obroniony inzynier? to juz wole miec licencjat a pozniej mgr z poloniostyki;D aa i bez prawka to ani rusz w tym swiecie;p;p

Gość informatyk podlaski
nie mam zadnych kompleksow a w moim srodowisku humanisci to nieudacznicy:)

a w moim srodwisku nieudacznikiem nazywamy tego,ktory nie jest w stanie obronbic inzyniera czy innego tutulu(rzedu nizszego),a taki ktory nie ma prawka( w szcegolnosci mezczyzna) to juz wogole kaplica i wzor niedorajdy zyciowego. ot co!

Gość mój kumpel ma 167
dziwne, zeby wielmożne towarzystwo nieudaczników-informatyków uważało, ze ktoś jest lepszy niż oni :-D

Gość informatyk podlaski
yy? ja mam swoje zycie i z takim plebsem nie przesaiduję na forAch. teraz mi się nudzi bo za kilka dni mam obronę:)

Gość informatyk podlaski
Jakie studium stołki? Jestem dokłądnie na politechnice białostockiej, robię tytul inzyniera🖐️

Gość poczkinzZz poczkinz
a co chciałeś osiągnąć zakładając ten temat ? Każdy w życiu chyba powinien robić to do czego sie nadaje. Nie każdy ma umysł ścisły. Wiec dlaczego osoba , ktora nie ma takich predyspozycji ma na siłę iść np na polibudę ? Za to humaniści maja bardziej rozbudowaną pamięć. Chcesz czy nie ludzie po filologi też są potrzebni bo ktoś musi twoje dzieci (jesli bedziesz je mial) uczyc polskiego w szkol.e. Przecież wszyscy do okoła nagle nie pojdą na inzyniera.

Gość informatyk podlaski
Patka chodziłem do Piasta, a tera do łomzy przenoszę to zdawanie

Gość informatyk podlaski
Planuję jedno dziecko, ale będzie tylko umysłem ścisłym. Kandydatka już jest.

Gość poczkinzZz poczkinz
eee no dobra... ale nadal nie powiedziałeś co chciałeś osiągnąć przez ten temat ? Ja np z matmy zawsze byłam średnia na jeża choć sie starałam i nie poszłabym na polibudę choć może bym to skończyła ale raczej sie na to nie nadaje ale nie nazwałabym siebie nieudacznikiem. Jestem pracowitą , pilną osobą, powierzone mi zadania wykonuje starannie. Nie wiem skąd w tobie tyle jadu.