Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jjkfllddfkfgg

CO ZROBIC Z TAKIMI WŁOSAMI???

Polecane posty

Gość jjkfllddfkfgg

Mam odrosty nie farbowałam włosów od dwóch miesięcy bo je spaliłam rozjaśniaczem ale udało mi się je uratowac i są już ładne tylko nie wiem czy mam farbowac zwykłą blond farbą czy rozjaśniaczem? czy tylko pasemka zrobic? nie chcę aby mi wyszły żółte. Planuję iśc do fryzjera ale nie wiem co mi będzie pasowało najlepiej. Oto link: http://www.voila.pl/070/47hdw/?1

Gość być może scjentolożka
dałabym im spokój

Gość jjkfllddfkfgg
myślisz że są w porządku jeszcze? a co z odrostami? będą coraz większe

Gość jjkfllddfkfgg
ej no napiszcie

jeszcze ok, ale ja bym jak już położyła ciemną farbę i niech odrosną całe aż zetniesz te spalone. też kiedyś miałam takie spalone i tak naprawdę niby coś tam się udało poprawić ich wygląd, ale i tak dopóki ich całkowicie nie ścięłam (stopniowo, jak odrastały), to były w tragicznym stanie. wolałam nie ruszać, tylko połozyłam ciemną, taką jak mój naturalny kolor

położyć ciemną żeby nie rzucały się w oczy odrosty, bo chodzić z takimi do połowy głowy to dramat jakiś

Gość kuku kokoraydz
brzydko wygląda jak ktoś na siłe chce być blondynką

Gość jjkfllddfkfgg
nie chcę ich farbowac na ciemny bo tyle się starałam żeby je rozjaśnic a dobrze mi w blond włosach

zacznijmy od tego że rozjaśnianie tak drastyczne powinno się przeprowadzać w salonie fryzjerskim, nie na własną rękę. chociaż w sumie mi to fryzjerka spaliła włosy, więc nie jest to regułą :O

Gość jjkfllddfkfgg
Ja mam już odbudowane włosy przez dwa miesiące stopniowo stawały się zdrowsze dzięki olejkowi rycynowemu, nafty kosmetycznej, żółtek,cytrynie, i masce wax z apteki, po dwóch miesiącach są nie do poznania, nikt by nie przypuszczał że były spalone a nawet ich nie ścinałam! tylko teraz chcę delikatnie pozbyc się tych odrostów albo chociaż pasemka zrobic ale nie wiem jak by to wyglądało?

Gość white tigress
same odrosty walnij rozjasniaczem ale ten co ma maly % utleniacza gdyz odrostu latwo sie poddaja zabiegom i trzymaj ok 10 minut potem zmyj jedno pasmo i zobacz kolor jesli masz przyblizony do tego na reszcie wlosow to zmywaj jesli nie trzymaj dalej. oczywiscie moze Ci zalapac wczesniej wiec pilnuj bo czas to nie regula..:)

Gość jjkfllddfkfgg
Najlepiej to pójdę do fryzjera w przyszłym tygodniu, ale z blondu nie zrezygnuję na pewno

Gość white tigress
fryzjer zapewne potraktuje twoje wlosy dekoloryzatorem:)

Gość Lonelllaaa
odrost lepiej zrób sobie woda 9%+ farba alfaparf

Gość white tigress
9% to wysoki jest nie lepiej 6% i pilnowac??

Gość a jjaaaa
Masz bardzo ciemne te odrosty. Kup farbę loreal excelle m3 o ile dobrze pamiętam , to są rozjaśniające a nie niszczą tak jak typowy rozjaśniacz , a ładny jasny efekt.