Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SuperExtraCzad

Jestem gruba i niska i mam doła

Polecane posty

Gość SuperExtraCzad

Właśnie znalazłam taką suknię. Szkoda, że jestem gruba i niska :-( http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,Papa-Michel,Hobart,Rarita,item,1439.html Zaraz chyba odwołam swój ślub :-( Ta suknia jest tak piękna, że chyba ją kupię żeby mieć w szafie :-D

Gość ludzik123
to sobie taka kup na swoj slub... co za problem

Gość a próbujesz się odchudzać ?
do każdej figury można dobrać jakąś ładną kieckę ja do końca życia jem już tylko chudy jogurt naturalny, chudy biały ser, jarzyny i zupy bez mięsa i "polepszaczy" oraz kiełki i gotowane mięso :( żeby jako tako wyglądać

Gość typwxxx
jesteś gruba, niska i dodatkowo głupia skoro na kafeterii szukasz pocieszenia, ten wpis jest zresztą dowodem tego.

Gość SuperExtraCzad
Dzięki dziewczyny :) Dzisiaj rybka, jogurcik i praca nad sobą. typwxxx, wydaje Ci się, że jesteś w czymś lepsza/lepszy ode mnie? Luźna rozmowa dla relaksu na Kafeterii to nie real live. Także przestań bić pianę i zgadywać bo tyle wiesz o mnie na ile Ci jedynie pozwoliłam.

Gość typwxxx
yyyyyyyyy...???? ale mi dowaliłaś tu gupia!!!!!! ;(((( nienawidzę cię

Gość SuperExtraCzad
typwxxx, do kąta marsz :)

Gość jednak niue radze ci jej
kupowac. Tez jestem niska i gruba, ale dobrze sie maskuje:)> Ta sukienka akurat dla nas jest fatalna . Skraca szyje, ramiona wydaja sie jeszcze masywniejsze, a talia szersza. AAle jest duzo fajnych fasonoiw, nie martw sie.

Gość zamiast narzekac wez sie za si
ebie ja mam 152 cm wzrotu cale zycie wazylam 45 kg ale w zeszlym roku duzo problemow na mnie spadlo zajadalam stesy i w pol roku przytylam 22 kg czyli do 67 kg dzisiaj jestem na diecie od 2,5 mies i waze juz 53 kg czyli schudlam 14 a do konca zostalo 8 nic tylko narzekac zamiast wziasc sie do roboty masz taka figura jaka sama chcesz miec

Gość zbyszeeeeeek
mnie nie przeszkadz że jesteś niska i gruba chętnie cię przelecę. podaj namiary - czekam

Gość SuperExtraCzad
"zamiast narzekac", wiem, wiem. Wzięłam się za siebie i będę walczyła :)

Gość Hehehegegeg
Kup i nie martw sie innymi...

Gość Nie przejmuj sie bo nie warto
Ja tez jestem gruba ale mezowi sie to podoba. Najwaazniejsze zebys nie dobila do 150 ja trzymam linie i trzymam wage 140kg. Nie jesc wiecej niz dwa obiady dziennie, to moja zasada i recepta na dobra figure.

Gość HenrykkaI
Tak, super cel: najwazniejsze nie dobić do 150 :P rozbawiłas mnie :D ale punkt widzenia zależy od punktu siedzenia

Gość Mona Lissa
Jeśli jesteś przy kości to nic strasznego ! W salonie Mona Lissa, dziewczyny pomogą Ci dobrać jakaś suknie do Twojego rozmiaru ! :) Jeśli chcesz wiecej informacji na ten temat wejdz na facebook'a, wpisz Mona Lissa. Suknie ślubne i wieczorowe i napisz prywatą wiadomość. Od razu powinnaś dostać wiadomość zwrotną. ! :) MIŁEGO DNIA ! :) P.S. W dużym rozmiarze też można wyglądać ślicznie :)

Gość Mam dola tez
Mam dola tez ale zjem sobie teraz snikersa i bedzie mi lepiej

Gość Na maxa hej
Ja dzis bylam na grillu i zjadlam kielbase, karkowke i kurczaka i nie moge sie ruszac.