Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fasola9999

facet strzelajacy fochy

Polecane posty

Gość fasola9999

zbyt często strzelał focha o byle co, robił z igły widły, był chory z zazdrości, ciął się na rękach, brał jakieś tablety które go odurzały, nieodpowiedzialny d**er, poszedł do mojej mamy naskarzyc ze zadzwonił do mnie jakiś kolega a nie powinien (moj znajomy ktorego znałam od 6 lat zadzwonił do mnie co u mnie słychać, a moj BOS się obraził ze jakis gach do mnie wydzawania i od razu na skarge poleciał do mojej mamy :/), czułam się wtedy podle, miałam ochote wyjsc z domu i już nigdy nie wracać, raz podczas kłótni gdy strzelił focha znowu o jakieś gówno - prosiłam aby przyszedł porozmawiac (zamknął się w łazience), przez 20 minut go prosiłam (jak idiotka!!), a on nawet nie drgnął - wtedy wyszłam z jego mieszkania i nigdy już tam nie wróciłam. Po roku dowiedziałam się że bierze ślub z jakąś laską. Boli. I przez to już boję się związków, bo nie ufam facetom. Dobre co nie?

Gość laska strasznie
to przeżywasz. Pisałaś kiedyś już ten post. Ile razy go piszesz w ciągu tygodnia? 5? czego oczekujesz? porady, zapewnienia że jesteś super czy po prostu jesteś tak ograniczona i masz tak nudne życie, że musisz pisać wciąż ten sam post.