Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja + ban x2

wzrost gospodarczy polski dzięki euro2012 w Polsce

Polecane posty

Gość Ekoonomista
no i problem jest taki, że na zachodzie jak pączek w maśle żyje większość ludzi, a nie 25%, pozatym to są małe zarobki mimo wszystko, powiem ci, że np. w szwajcarii w zadupiu mogliby sobie kupić za swoją miesięczną pensje 0,4m2 kwadratowego mieszkania w bloku...

Gość xzxasds
to zapytaj mame co ci da jutro jesć bo sam to bys zdechł z głodu w tej nowoczesnej Polsce

Gość xzxasds
taki wspaniały kraj , a ty niedługo 30 tka na karku , nikt cie nie chce, nawet gruby gej z dworca :D śpisz w zasyfiałej pościeli i robisz se zdjęcia w ccc z ekspedientka żeby zaimponować w necie tylko to kafe ci zostało do samorealizacji :D

23:15 [zgłoś do usunięcia] Ekoonomista no i problem jest taki, że na zachodzie jak pączek w maśle żyje większość ludzi, a nie 25%, pozatym to są małe zarobki mimo wszystko, powiem ci, że np. w szwajcarii w zadupiu mogliby sobie kupić za swoją miesięczną pensje 0,4m2 kwadratowego mieszkania w bloku... nie porownuj zachodu europy gdzie nie bylo komuny z polska:D w czechach, slowacji, litwie, rosji, na balkanach tez tak kupisz?:D na zachodzie nabudowali tyle mieszkan np socjalnych i w ogole ze jest wiecej mieszkan niz chetnych wiec takie niskie ceny!!! u nas odwrotnie:) mamy jeszcze jakies 30 lat w plecy za zachodem...

23:16 [zgłoś do usunięcia] xzxasds to zapytaj mame co ci da jutro jesć bo sam to bys zdechł z głodu w tej nowoczesnej Polsce biedny z ciebie frustrat:D a u mamy sie nie stołuje chyba że z jakiejs okazji:Pi w niedziele najczesciej na rodzinnym oiadku raz u swoich jestem a raz u rodziny dziewczyny🖐️

Gość xzxasds
jaki mądry ten mądrzałek :) takie mądrości pisze że aż sranie ciśnie

Gość te ryzy ! oto twoja pani :

Gość Ekoonomista
nigdy nei nadrobimy do zachodu...pociągne dalej przykład szwajcarii, zwykły robol na kasie w markecie zarobek na polskie około 14 tyś zł podatki od takiej kwoty wynoszą ok 10%, żarcie podatki ok 6%, alkohol podatki 3%, autostrady płatne 140zł rok, zarobki robotnika drogowego około 25 tyś miesiąc, a mimo to mają tańsze drogi od naszych dlaczego ? przeciętny gośc w szwajcarii na wakacje w egipcie pracuje 3 dni, na telewizor plazmowy tydzień, nawigacje gps kupuje za połowe dniówki, fakt żarcie jest 3 razy droższe, ale i tak zostaje im 2,5 rqaza więcej niż nam.

Gość xzxasds
oo, załapujesz sie na darmową wyżerę zawsze w niedzielę to pewnie zasługa wspaniałej nowoczesnej Polski i Platformy :)

Gość chej rudy
waliłes kiedys konia dziobem?

ekonomist nadrobimy:D kiedys to samo mowili o krajach poludniowej ameryki, o azji...ze chiny, brazylia , tajlandia, korea itd nigdu nie dogoni europy..i co???? xzx ..nie, to nie zalsuga wspanialej polski ani platformy tylko mojej mamełe i mamełe mojej dziewczyny któe mnie zapraszają na takie obiadki w weeknd:D

Gość xzxasds
ty wiejski głupolku :) no pisz pisz , produkuj się jaka to Platforma jest cudowna i zmieniła ten kraj w bryłę złota jak kuzynka zyje , ma dużo kasy i jeżdzi na wakacje , wspaniałe opowieści o sukcesie w naszej Platformiajskiej ojczyźnie uklęknij i dziekuj

Gość chej rudy
:D

Gość xzxasds
już nie jesteś za Platformą ? ooo, zmieniło się , nie nadążam za twoimi nowoczesnymi łamerykańskimi poglądami

Gość xzxasds
ryży długo odpisuje bo sprawdza jakie błędy ortograficzne zrobił bo jak nie sprawdzi to z bykami wysyła tekst

nie jestem za platformą gloswoalem na nich raz. tyle samo co na pis. ale nie daje się ponieśc medialnej (tu akurat pr w necie opozycji , wszlekiej masci blogeró) plus kasa wlasciciela gazety polskiej, glos z torunia ...nagonce na rząd:D tak smao jak nie dałem się ponieśc nagonce na rząd jak rzadzil pis...🖐️ a juz na pewno nie trzymam kciuków za kolejną wpadkę tuska czy jakiegos jego ministra:O bo w przeciwnieństwie do tych co tu na kafe zacieszają mordy z kazdego blędu rzadzacych jestem patriotą:classic_cool:

Gość rydy rudy rydz
ale z niego suukka .

Gość xzxasds
czystą pościel masz czy dalej śpisz w takiej czarnej zmiętolonej, syfiastej ? wyobrażam sobie jaki zapach musi mieć :)

Gość jak tam ryzy ?
włoski ci już zjaśniały ?

zjasnialy. posciel jest prana i wymieniana bardzo czesto:D traz nie jestem singlem...mieszkam z dziewczyną wiec musze się pilnować i robić wiele irracjonalnych rzeczy jak chociażby zmienianie pościeli (i taks ie wybrudzi:O) albo golenie się (i tak nastepnego dnia juz odrosną:O) eh kobiety

Gość xzxasds
chce się pozbyć swojego naturalnego rudego ? ooooooooo rozjaśnia czy przyciemnia ?

Gość xzxasds
ale pod pachami i na jajcach i tak masz rude :)

a wlasnie, zadam wam pytanie:D czy wy chcecie by to co napisalem sie sprawdzilo:D bo z waszych wpisów wynika jedno; chcecie zeby bylo gorzej zle zeby mozna bylo napluc na tuska:D kurwa to chore:O ja chce zbey w polsce bylo dobrze. lepiej. bo tu zapenwe będą żyly moje dzieci, wnuki //// ja tez mam zamiar jeszcze z 50 lat minimum przezyc:D nie rozumiem cieszneia mordy z tego ze jest zle i zaciskanie kciukow zeby euro okazalo sie klapą by moc napisać na kafe: "a nie mowilem!!! hahahahha brawo tusk!!!" no kurwa...takich ludzi to tylko ubrać w koszulke "ciesze sie jak glupi do sera że w polsce jest chujowo" i wyslać np na kibolską ustawkę jako widzów

same ciemnieją :D tzn są teraz takieciemny blond... a ze na jajach i pod pachami rude to co??? na ulicy nikt nie wie że jestem rudy:classic_cool: zwykly przecietny czlowiek nie wie z kim ma doczynienia bo jestem zakamuflowanym rudym🖐️ http://www.youtube.com/watch?v=d4RD0JEiz50&feature=autoplay&list=UUF_nEpJuBPTN4ADeOhIpUEw&playnext=8

Gość tyko nie denerwuj się
ryży , bo jeszcze bardziej zbrzydniesz i Tadeusz cię rzuci :(