Gość xzxasds Napisano Lipiec 5, 2012 a kto tu tak pisał ? nigdzie nie widze żyjesz w jakimś swoim urojonym świecie nie osądzaj ludzi po sobie, nie myśl że ludzie myślą taki jak ty uważasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 5, 2012 23:52 [zgłoś do usunięcia] xzxasds a kto tu tak pisał ? nigdzie nie widze żyjesz w jakimś swoim urojonym świecie nie osądzaj ludzi po sobie, nie myśl że ludzie myślą taki jak ty uważasz setki tysiące wpisów na kafe i topików w stylu "wzroslo bezrobocie costam costa (jakies wklejki czy cytaty rzekomo szkody dla polski w wyniku blędu rzadzacych) hahahhahaha brawo tusk hahahah" wejdz na topik wybory wybory wybory tam tego pelno takich wpisów.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość tylko dlaczego mamy Napisano Lipiec 6, 2012 wchodzić na jakieś tam topiki , jak ty jesteś "skarbnicą wiedzy " ? I jeszcze przy tym świetnym clownem ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 dzis jestem trzeźwy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 a tak apropo nie uważacie że ona ma tym filmiku jak lezy nago duży tylek i uda? http://www.youtube.com/watch?v=0DhK4knUgx4&feature=autoplay&list=UUF_nEpJuBPTN4ADeOhIpUEw&playnext=11 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 nie wiem, nigdy sie o rente nie ubiegałem... a co babcia juz cie nei chce sponsorowac i szukasz innego jelenia zeby sie podr rente podlączyc>???? na wnuczka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ClaudiaCatherina Napisano Lipiec 6, 2012 ryży znalazłam twoją najnowszą fote , cudny jesteś http://gifura.orzhk.org/src/1332235315120.swf :D:D Wyładniał z lekka "D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 konfabulacji to trudne słowo ...dlatego można ci wybaczyć jego nie do konca poprawne użycie.... moja baciełe też już na innym świecie:( sorry za wstawke o babci co zlego to nie ja... a i jak to starać? w jakiej sprawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja jestem ładniejszy Napisano Lipiec 6, 2012 tak Michałku , renty na chory łeb :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 wątpie by się udało, bo wbrew pozorom jestem pełnosprawny...a ci co podejmują decyzje raczej na kafe nie siedza............................. ale spróbować nie zaszkodzi:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość obejrzałam nową fotę Napisano Lipiec 6, 2012 i stwierdzam , że wypięknialeś .Ciacho teraz z ciebie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 nie luna. poczytaj jakie trza spelnic wymogo by dostac rente.... urzzedasy i ich biegli bez problemu mi udowodnią że nadaje się np do obllugi lopaty... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kocham Cię kocham ,., Napisano Lipiec 6, 2012 wystarczy ,że pokarze swe wypociny z kafe i renta murowana :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 musialbym udowodnic ze to ja , strasznie duzo zachodu. jak udowodnie ze to ja psalem?:O a nie ktos za mnie???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 ip , mac karty itd nic nie da bo to lokalizuje komputer , polaczenie do neta a nie osobę ktora przed kompem siedzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 nieprawda. na komisji z kulawego zrobią mistrza swiata w sprincie:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalalalalalalalalalalala Napisano Lipiec 6, 2012 to ostatnie fotełe cud miód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość The Maniac Reporter Napisano Lipiec 6, 2012 "Tym razem to znowu ja ban x2"wraca wcześniej z pracy i patrzy a tu jego kobieta kocha się z innym facetem. Tym razem to znowu ja ban x2 ściąga go z niej i tłucze a następnie wypieprza za drzwi. Na to jego laska- No świetnie idioto!Rób tak dalej a stracisz już wszystkich swoich kolegów i koleżanki! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lalalalalalalalalalalalalalala Napisano Lipiec 6, 2012 hahahahaha ! pewnie tak by było gdyby miał kobietę :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 6, 2012 ufam swojej kobiecie, nie robi takich rzeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hahahahahaha!!!! Napisano Lipiec 7, 2012 !!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hrum chrum michau Napisano Lipiec 8, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tym razem to znowu ja + ban x2 0 Napisano Lipiec 8, 2012 dzięki za podbijanie topikow bo sie lista ulubionych skasowala:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kwik kwik kwik Napisano Lipiec 8, 2012 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach