Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

moj kolejny watek...

Polecane posty

Oto moj kolejny watek na kafe W POSZUKIWANIU MOJEJ RENTY i ...jakiejkolwiek prawdy. Za chwile cd. Ostatnio popsul mi sie komputer wiec musialam wylaczyc, watek mi sie stracil. Ale koncze moja mysl bo kazda moja mysl cenna na wage zlota i tyle. ZLOTA nie srebra. NIESTETY cdn bedzie o stalej pracy i jak OD BRYGIDEK DOSTAC STALA PRACE- pytanie dla fanklubu Miroslawy Sz.ktorej fanka nie jestem. Taka Kamelia ale SKAD? I tyle.Jedynie ze o Bogu tu nie pisze dalszego ciagu Kamelii. I powie - to kazdy napisze. Takie studia jak ona ma wiecie tez kazdy zaliczy, a co ma pasowac dziecku od niej? Co konkretnie i z tej brody, penisa, wasow i ogona brygidek co ma pasowac? Z tych ksiazek? Ona sie dziecmi przejmuje wiecie i te wszystkie szmaty tu takie jak ona. Mogla przynajmniej zostac dyrektorka i wygladam. Ot ofiara Miroslawy S. a tak? Jak ja tu wygladam :( Jakbym brode miala wasy penisa i ogon przez to wiecie tak wale w te brygidki bo to jest ich pomysl na zycie - lepsza najgorsza rodzina niz dom dziecka. Skad to takie poglady? To sa poglady krolowej Bony takze i wiecie NIE WYZYWAJ JEJ BRUTALNA KOBIETO SIE DOWIEm - a wiecie - zeby nie przeklinac choc w sumie jak to ujac - kurwa mac ona nie byla brutalna jak z cyckiem na wierzchu dawala mi nazwisko Mengele, imie nie wiadomo co tu zrobic - klona sie trzymaj. To nie bylo brutalne tylko jak ja napisze kurwa mac na wszystko po latach. A ta na roku Finka to mieliscie sie nauczyc jak odroznic TESTEM??? klona od czlowieka bo tyle inwektyw ze jest klonem z Findlandii to w sumie sad DLA SLASKA. DLA SLASKA, ze tez nie ma wzietego pod uwage jej imienia. I ona mnie nie chciala z powodu imienia - ze tak sie nazywam ityle. Mialam miec inne imie. Zawsze tak bedzie. i 21 lat sie powiesila. Stare klempy co ja wykonczyly z 1 dzieckiem do dzis a ona? A ten rok? No to 27 mieli to juz mogli kitnac tym bardziej ze ja bym tak matki klona finskiego nie potraktowala. I tyle :( Ach powiem wam - zreszta co ja wam powiem. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :( ================================================= Widzicie JAK TU BYC UCZCIWYM CHRZESCIJANINEM jak wiecie TAKA ZAPLATA za uczciwosc pogladow. Za uczciwe poglady. Do bomby doszli i co dalej? i tyle. I wiecie ja mowilam, ze to nie chodzi nawet o te teksty tylko ja kogos widzialam i ja tego nie umiem wytlumaczyc - to z tego powiedzieli. To tak jak Sw. Faustyna - mowil Ci cos facet i tak dalej. Ja powiedzialam no i ze to bylo straszne. I oni no to sie popraw chyba masz rodowod na szkole to wyrok smierci a nie idziesz na zaoczny doktorat? A ja powiedzialam - wiecie co ja nie planuje zadnego doktoratu. I ja powiedzialam, ze jak zobaczylam to mialam to OD RAZU powiedziec i ten tekst jest zly. To znaczy on jest dobry ja to powiedzialam. Ale to nie o to chodzilo, ale o co chodzilo?I oni sie smiali. No nie wytlimaczyli mi tego ze mam chodzic do spowiedzi i wiecie - tak sie wszyscy rozlecieli i sie nie dam. Oni mieli mi dac figury i cos mi powiedziec i oni nie wierzyli, ze z tej mojej spowiedzi moze byc najwyzszy krzyz na kosciol i Maryja. I powiedzieli, a rob co chcesz. I mialam chodzic do spowiedzi bo bylo masowe samobojstwo WILKOW!!!na dodatek. I mieli krzyze na spowiedz i ja tego nie wiedzialam i tak olalam wszystkich. Bo jakbym to wiedziala to bym sobie nie pozwolila ich olac, a tak stwierdzilam - wy jestescie tak pierdolnieci jak ta kafe i tyle. Temu gosciowi o cos chodzilo. Tylko o co? O CO JEMU CHODZILO? I tyle. I nie umieli mi pomoc i ich olalam.I tyle. Inie wiem kto jeszcze zyje. Moze nikt i tyle. Mieli zjesc ten moj tekst. 6 kartek. Nawet nie 9 i mieliby jakies wartosci, a tak? DZIELA TOMASZA Z AKWINU- co to jest? Co to jest za wartosc - z tego nie ma zadnego rodowodu, niczego, a ja mialam pelno rodowodow, systemow , wszystkiego i nie. Nie ta osoba. Nie cos tam i tyle. I pozniej bylo -ksiadz lepszy. No ale wiecie skad oni mieli taka HALUCYNACJE? Co - do zakonu szli? W najgorszym razie sie dowiecie jakby nie mieli co jesc. No to chyba nie w tym miejscu takie poglady i tak dalej. No ale coz... oni mieli racje, ja nie jak zwykle w POLSCE. No ale renta to co - tez nie mam racji? Bo wiecie bylo minelo - wszyscy tak piekni jak ten Tomasz. I wiecie nic tylko tak sie zjednoczyli. Tak przeczytali COKOLWIEK I TYLE. Ale historia... :( GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

gdziejest moja renta???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Pisałem Ci już, że paczka z twoją rentą jest u mnie, ale jej nie dostaniesz za szkalowanie mnie. Musisz założyć osobny wątek z przeprosinami. Wtedy pomyślimy.

Witam dzis z rana, juz sie wyspalam lub nie wyspalam i zaczelam myslec nad tym co mam robic dalej. Ale wychodzi czysto na to , ze dalej to samo co robilam CZYLI NIC. Bo nic mi pasuje. Kevin Poniatowski - a za co deklu NIE WIADOMO SKAD? ja mam Ciebie przepraszac? Za co? Za to ze Ty sie Z TAKIEJ PATOLOGII jaka jest Polska wysrac nie umiesz bez Zachodu. A kto to jest Zachod? No i tez tak moze byc tylko co wy wszyscy robicie w USA? i tyle. OD GORALI??? Najbardziej patologiczne w Polsce i co - Ty mi chuju nie wiadomo skad bedziesz podskakiwal? I wiecie ja zostalam oddana jak ten KEVIN, bez ubran , bez wszyskiego i dlatego po nagu ze zdjeciem do mnie jak chcesz rozmawiac i tyle. I wiecie ja sie kompletnie nie dalam i nie dam. Tej Miroslawie Sz. tez bo tak zabijala na RODZINE PATOLOGICZNA, ze w Polsce to rzadzi. Rodzina patologiczna. A ona z takiej nie byla. No to ale gdzie ma rodzicow przynajmniej i tyle. Groby ma. A ja nie. Ja mialam takie groby w zyciu ze pojecia nie macie. No i wiecie niezla ona jest. No to bez rodowodu tym bardziej zglosil rodzine patologiczna miala MOJA w 15 roku zycia na wniosek szkoly sredniej ze wilki padly. Takze wiecie co wy ze mna wyrabiacie plus ten parlament brytyjski to jest JEDNA PATOLOGIA. I wiecie zaczne i skoncze tam na kredycie i pierdach - dwie rzeczy mieli babcie. Napierdzieli mi do ust rodowodami, zeby MOGLI BYC. Zeby to tak MOGLO BYC bo Polska jest PATOLOGICZNYM PANSTWEM i ja tak tu bylam z Anglii.No wiecie - tak sie okreslili to mieliscie to doprecyzowac. A o co poszlo? O kredyty nie oddane z roku 1966 i okolic - po wojnie Niemcom. Jeszcze w 1975 wasi PATOLOGICZNI KSIEZA Z PATOLOGICZNEGO PANSTWA O PATOLOGICZNYCH POGLADACH najrozniejszych i mogli byc. No ale zostala taka kwestia jak POGLAD PATOLOGICZNY i co to jest? i wiecie tak sie mial Zachod pozbyc i Polski i tej glupiej rodziny krolewskiej w Londynie i dlatego ja mam TAKIE PRETENSJE do ojca o to GDZIE TO RAZ, a dwa jak mnie idiota oddal , ze nie pasowala mi rodzina PATOLOGICZNA. Choc wiecie - ja sie nie dam. Podstawa pracy SOCJOLOGA a ja jestem OMC FITOSOCJOLOGIEM - ja sie nim czuje bo po mgr tez nim z przedmiotu moglam byc i tyle. I wiecie ja mam takie pretensje bo skoro z DA nie ma figur 2 to wiecie przynajmniej RODZINA PATOLOGICZNA, ze jak NA STUDIACH cie tam ciagnie JAKIEKOLWIEK POWODY to masz CO NAJMNIEJ rodzine patologiczna . Bo co to sa POGLADY PATOLOGICZNE W PATOLOGICZNYM PANSTWIE Z KOSCIOLEM PATOLOGICZNYM np. jezyk patologiczne, patologiczne relacje w pracy, patologiczny sposob uzyskiwania stalej pracy i np. rodzina patologiczna i to DA wiecie w Katowicach ONO MOGLO TAKIE BYC tylko mieli miec figury. Nie mieli komu dac - no wiecie - no i to jest koniec. Bo KAZDEMU ZA PATOLOGICZNA RODZINE - jedynie nie stwierdzona w sadzie z patologicznego panstwa, KK i pogladow. No i tak przysluguje renta wiecie i emerytura a tak? Jak ci przysluguje to ktos moze ci ja ukrasc bez twojej wiedzy - co spotkalo mnie bo w sadzie nikt nie uznal ci rodziny patologicznej a ja mialas. I ja lece sadem, ze skoro TAKI PRAWNY i PRAWNICZY jest ksiaze Karol i rodzina krolewska to niech sie szykuja na 1 proces bo wiecie figura Edwarda 7 TO CO To JEST ZA PRAWDA. On sie powiesil i z tego jest prawo do samobojstwa sie dowiem Z RODZINY PATOLOGICZNEJ.No nie - to jest juz przesada. To jest prawo do samobojstwa, a rodzina patologiczna to jest NAWET I ZA TWOJA DUPA orzeczenie sadowe ze daja Ci prawo do STALEJ PRACY i tyle. JESLI JEST.I to mozna po latach skontrolowac ze takie prawo mi ktos dal czyli w ogole o mnie pomyslal i tyle. I wiecie ja to pisze bo Miroslawa Sz z Bona kradnie oraz brygidkami za to, ze po nagu je zrobilam kobietami z omasta. A JAK NIBY?Miejscowosc z zamordowanym ksiedzem - nikt nie odebral mnie. CO TO MA BYC? Pomyslcie. No to co - z kim mam sie liczyc - z ksiedzem czy z nimi? I tyle. To wszystko. I tak mnie nie okradna bo poleci cala pedagogika taka pilna uczennica byla Miroslawa Sz. Ale sluchajcie to jest jedna sprawa. Druga sprawa jest - czego wy wszyscy chcecie. Kevin byl oddany do RODZINY PATOLOGICZNEJ przez brygidki i chce to miec uznane. Do Polski przyjdzie do sadu i chce miec OD BRYGIDEK papier tam, ze to jest rodzina patologiczna i wtedy DZIECKO Z BRYGIDEK, ADOPT - moze brygidek i JAKIEKOLWIEK PRAWO DO STALEJ PRACY w Polsce, a tak? A jesli porwanie to powinny pasowac figury w sadzie i tak sie dziecko odbiera. A ja bylam porwana ze szpitala i w domu, zeby Mengele mnie nie gwalcil. Bo sie dowiem ze wyglad to mialam miec lepszy - tak gdyby rodzina nawet i patologiczna miala co jesc. Nie miala. I wiecie czesto bylo, ze pasowalo malzenstwo na lyzke i widelec i tak stwierdzano rodzine patologiczna - nie - to bylo zle.Rodzina patologiczna to jest jedno, a z tego moze ale NIE MUSI pasowac malzenstwo na lyzke i widelec. I to wiecie Miroslawa tak stwierdzia, wydala sie i jest JEDNA PATOLOGIA Z KASA. Jak moja babcia sie dowiem. No moja babcia skonczyla marnie - jedna i druga i tyle. I wiecie rodzina patologiczna to jeszcze nic nie znaczy - liczy sie prawo do stalej pracy i tyle. Moga byc rozne stopnie patologii - no ja mialam 3 stopni w 3 stopniowej skali. Bo 3 stopnie mogly byc. No i ja mialam DLA MNIE 3 stopien JEDYNIE ZE NIE PILI. Pijanstwo - 1 stopien, 2 PIJANSTWO i GWALTY i 3 stopien - wszystko tylko nie pijanstwo i wtedy nawet z sadem nie musi pasowac stala praca. Jesli sa przyjecia i tak sie powinno promowac domy dziecka panstwowe, ze ktos tam musi byc i tyle. No wiecie - a ja bylam w sytuacji ze poszlabym do domu dziecka I NIKT BY MNIE TAM NIE ODWIEDZIL i wiecie co to jest? RODZINA DO LIKWIDACJI? Odbiera sie prawo lokalowe, praca - zwolnienie dyscyplinarne. GDZIE SA TAKIE RESTRYKCJE? GDZIE JEST PANSTWO? I wiecie - ja sie nie dam - wszystko przez KK. I owszem to trzeba bylo ich zlikwidowac jak Indianow - tak jak poparliscie likwidacje Rosjan przez Stalina albo Zydow w slaskim KJU zeby byla stala praca. No wybaczcie. I wiecie WY I NIEMCY to jedna rodzina... patologiczna. I to od wiekow i tak leca brygidki. To jest ich ostatnia wiara i ta moja matka to jest byla brygidka, ale co ona nie ma niczego wspolnego z brygidkami.Niczego. A NIBY CO? Pasuja jej zdjecia po nagu w Ziemi Swietej? I tyle. Jest pytanie tylko CZY MA PRAWO DO HABITU? Bo nie chodzi o to, zeby nosic habit i co?Czy byla go godna? i tyle. Ta moja matka? A reszta? To wiecie jak udowodnia ze byly zakonnicami. Jak?I tyle :( No to te dzis, ze graja od rana do nocy w gry liczbowe? OD SALOMONA?Aprzyzna sie on do nich?I wiecie moja matka po swiecku chyba bedzie, ALE MOZE - studia ma, szkole miec i byc BYLA BRYGIDKA, a reszta? I tyle. I wiecie czy np. zakonnica 30 lat MA PRAWO DO TYTULU BYLA ZAKONNICA, a ksiadz BYLY KSIADZ KATOLICKI np. przeciez to cos oznacza. No z Polski PATOLOGICZNY jeszcze czyli? Chodzacy po nagu i tyle. No to wiecie za co obraza ze rozebralam do naga OMASZCZONE brygidki i ZROBILAM IM ZDJECIA. Za co? I tyle. Ja wiem co robilam a wy? PROSZE MI ODDAC RENTE!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Gość pani PROFESOR z Uni
IDZ do pracy kobieto , a nie jeczysz, ze chcesz rente od panstwa

Gość renta tylko na leb
rente mozesz dostac tylko na swoja chorobe glowy! pokaz psychiatrze swoje wpisy na kafe od 3 lat, wtedy dostaniesz zolte papiery i na bank masz rente inwalidzka:)

Witam was w watku, ja tu tylko na chwile. JA NIE MAM RENTY Z PANSTWA. Ja od dziecka OD URODZENIA jestem rencistka w swoim panstwie , a takze tu w tym panstwie po matce, samobojczyni. Klonem nie jestem. Mam rodzicow biologicznych. Jestem ze wspolzycia, ktore bylo przestepstwem, ale mam polowe genow matki, a polowe ojca biologicznego i tyle. I tak chce rente po matce SAMOBOJCZYNI przez ojca, ktory mnie splodzil w wyniku przestepstwa, matke porzucil, moze zostal ukarany, ale 1% nawet nie tego co powinno byc- 0, 00000000...1% kary NALEZNEJ to bylo. Ja o tym nie wiedzialam I TO JEST CALE MOJE ZYCIE, za to chce rente. Oraz za matke samobojczynie w dn. sw. Piotra i Pawla - wtedy kosciol musi sie przyznac do dziecka, ze go chce albo ze no moze byc w kosciele. Nikt sie nie przyznal - nie ma mnie. Co to jest rodzina patologiczna DLA MNIE? Tu prababcia , 5 dzieci kazde z innym i babcia - juz miala miec uznana rodzine patologiczna i w Polsce sie uczyc - czy na studia? ale do matury i WTEDY DLA MNIE BYLOBY TU OK. Polska matura matki Bony. Ale nie tej co zyje krolowej Wiktorii tylko matki zgwalconej przez ksiedza w konfesjonale i wiecie ona matce tez musiala wybaczyc i tak dalej. I powiem wam - tyle wiem, ze ona to tak - pierwsze dziecko nie dosc ze corka - powinien byc zdaniem dziadka co mial 2 zony klony syn - to corka ale JAKA? i tyle. CZYJA? To nie jego dziecko. I wiecie brak ufnosci do zony - co ty zrobilas szmato z naszym dzieckiem w tym szpitalu. Dziadek nie pil jeszcze wtedy chyba, ale jak nie pil to zaraz zaczal. Co sie dzialo w szpitalu nie wiem - w kazdym razie dziadek dziecko uznal, ale wiecie - to nie byly jego geny. Na pewno. Bona - juz bardziej choc nie jego w ogole, ale tez nie ksiedza. I w miedzyczasie jeszcze 1 dziecko - umarlo wskutek dzialan 1 meza krolowej Wiktorii, ktora miala dziecko nie z zmezem , a matka - tak ja nazwijmy krolowej Bony byla w ciazy z mezem - zawisc o dziecko i byl to alkoholik i rozwalil dziecko babci - siostrze zony - szwagierce. No i 3 dziecka nie chciala. 2 dzieci stracila w sumie choc 1 miala. To ksiadz ja zgwalcil w konfesjonale i zamieniono jej dziecko i tak sie znalazla tu Bona Z RZYMU i tyle. I sie nie dam. I wiecie z rodziny patologicznej - jak se ja sami zglosicie - to pasuje staly adres WASZ - meldunek i stala praca - a tak co pasuje? I wiecie mieszkania ci sie pieprza, wszystko. Cale zycie. Takze zachecam zeby sie przyjrzec SWOJEJ WLASNEJ RODZINIE tylko problem co to jest patologia. Np. BEZ SZKOL NIE DA SIE WYNIESC, g.. z nich mam - obrzydliwe swinie, durnie,nikt 3 dzieci, albo 2 dzieci straconych - takie cos co opisalam - 2 dzieci straconych i patologia i tyle. I wiecie a z calosci swojego zycia ja sie czuje - poniewaz ojciec biologiczny nie siedzial za gwalt na matce i za porwanie mnie, za spowodowanie - to skomplikowane - samobojstwa matki choc w Piotra i Pawla to tam na niego najwiecej i powiem wam takie mam skojarzenia ze siedze w pierdlu i takie mam zycie i tyle. Takie cos. No co jeszcze? Wiecie np. macie rodzenstwo NIBY!!! jak ja - i ten brat na was - rodzina patologiczna i przebacz. I masz brata WSTRETNEGO idz figury zostaw w urzedzie na rodzine I SIE WYNIES NIC CI NIE ZROBIA - rodzina patologiczna - nie umiesz juz wytrzymac z gownami i koniec. I ja tak mialam zrobic po maturze??? wczesniej. Od poczatku - brat zmanipulowany przez Miroslawe, przez Stefana Batorego - idzcie mi z czyms takim :( I pasuja figury na niego na gminie i wyprowadzka, ze on NAWET PIERDOLNIETY nie jest na leb - ja nie wiem co to jest. Do psychiatry niech sie a zone ma taka sama. Tez z jej rodziny pasuja na nia figury na gmine, ze nie ich. Takie 2 kainy sie pobraly I SLUB KOSCIELNY i wszystko. Ale by wyleciala z pracy. tyle soba razem prezentuja i wiecie tyle warta wielka milosc, ale takze jest to historia, ze zatracilo sie zupelnie panstwo i zatracily podstawowe pojecia dotyczace rodziny np. PATOLOGIA rodzinna. I wiecie ja z rodowodu do szkoly DALEKO OD RODZINY moglam isc. I poszlam. Z rodziny patologicznej NIE ZGLOSZONEJ NIGDZIE - wszystko zle - mieszkania zle , wszystko i tak dalej. Jeszcze musialam NA DOKTORAT!!! isc Z RODZINY PATOLOGICZNEJ bo taka sobie policzylam i wiecie panstwu polskiemu i panstwowej uczelni nie dam sie bo polska oswiata to jest WYLACZNIE prawo do stalej pracy i adresu , rodzina patologiczna i program nauczania na OSTATNIM MIEJSCU i wiecie O CO WAM WSZYSTKIM POSZLO W TEJ SZKOLE? Matko swieta. A wiecie dom dziecka wszedzie mialam i stala praca ode mnie pasowala i adres z domu dziecka I JA NIE MOGLAM BYC? To co wy macie w glowach chu, ciu, pi, je -takie cos. i tyle. I wiecie patologiczne slownictwo JEST WAZNE i tyle. I gdzie sie zaczyna gdzie konczy sie dowiem. To sobie naukowo ustalcie bo jednak uzywac go i nie uzywac to sa 2 rozne rzeczy. Np. uzywasz slownictwa patologicznego i mam ZLE RELACJE W PRACY I ZLE SIE PRZYJMUJESZ DO PRACY jesli jeszcze masz RoDZINE PATOLOGICZNA. A jesli nie uzywasz to masz LEPSZE RELACJE W PRACY i LEPIEJ SIE PRZYJMUJESZ DO PRACY. Po szkolach. Ale pytanie co byly warte szkoly twoje? Np. studia = Mengele. Co byly warte jego studia? Slownictwa patologicznego u niego brak. A praca? A relacje tam? A jak sie on przyjal? I wiecie no to mialo byc wszystko jasne i tak dalej. I wiecie babcia moja - jego matka biologiczna miala 3 rodowody.Ale np. rok powiesil. Moze i to wiedzialam i myslalam - ze wsi i rok powiesil bo zdrowy rozsadek mial.No ale wiecie ja bylam zle oddana do Polski - ojca biologicznego za to pozbawilam praw rodzicielskich i ja nie umialam sie domyslic relacji I ZNACZENIA KK w Polsce DLA PANSTWA. Nie umialam z tego oddania zlego, za ktore ojca skreslilam domyslic sie tych relacji i przepadlo mi slowo PATOLOGIA , ktorym powinnam leciec w zyciu i lece np. co mi zrobili w pracy TO PATOLOGICZNE jakies pomysly rodem z patologicznej rodziny polskiej. Takie cos. Od roku 2005 a wczesniej tez. Czyli widzicie - mialam sie ze Slaska - region patologiczny wyniesc. No i w sumie wiecie rodzina patologiczna i to jest prosba o przesiedlenie , wysiedlenie. No wiecie - osoba , ktora ma same piatki co ma jesc kiedys? Co ma robic? To nie wstawiaj takich ocen. Bo wiecie NIZSZE OCENY W szkole Miroslawy i jestem po technikum , a wiecie ja bylam taka osoba, ze zawodowa ogrodnicza i wiecie naprawde by mnie specjalnie nie skrzywdzono. Nastepnie 3 lata na mature, 2 lata jakies policealne i koniec. I wygladam i rodzine mam - troche dluzej ale tez by moglo byc bo mature bym zrobilam, na jakies pomaturalne, policealne - np. do apteki. A tak? Przeciez to moje zycie TO JEST JEDNA KRZYWDA LUDZKA i ja sie nie dam. Ani ubran mi nikt nie przyslal. Ksiazki o dupie i wiecie - tak pomagaly brygidki tym ludziom? Znaczy jak? I wiecie jedyna praca - bo to tez jest problem , ktora normalna osoba mogla zaproponowac mojemu ojcu biologicznemu to O RODZINIE PATOLOGICNEJ i to wszystko. O zniknieciu? A jakie on mial wartosci? Nie takie zeby zniknac sie dowiecie. No wiecie - ale jednak jakies powinien miec, a on? Niedoszly lekarz to mogl byc. On nawet matury nie mial to wiecie - brak slow dla osob, ktore bez matury kazaly mu pisac prace o zniknieciach. Tu sie posluzyl prababcia ze miala wiecie - zakasowal ja - nie krolowa Wiktorie - prababcie caryce i juz mogl byc. Ale wiecie - on mial mature zdac i koniec. O zniknieciach nie piszemy bez matury i dlatego CHCAC NIE CHCAC w USA musi pozostac bo wiecie przez jego prace WTC i to juz jest moja historia i ja tak lece. Gdzie moj USA pass? Dlaczego nie? NO i gdzie moja renta? Np. za brak passu USA? Za podstawowke z bomba atomowa? Za brak rodziny patologicznej stwierdzonej a takze za pierdolenie o studiach, ktore chwd wie po co skonczylam. No bo po co mi to bylo? To tylko Mengele i jego rodowod na polskie biznesy. Tyle . A po co mi to bylo? Co ja chcialam do szkoly isc uczyc? A rodzina patologiczna to tak 1. rozwalony rodowod na rodzine, na wladze, na sklep, na magazyn i tyle. I koniec. Dla mnie tyle - poza tym jeszcze tak mnie w wilkach okradli, ze w wieku OMC 40 lat kapnelam sie jak historia leciala i wiecie kim jestem i tak dalej. A to jest okradzenie mnie z wlasnosci prywatnej np. 2 mieszkania, brak stalego adresu i wiecie co ten Mengele ma w glowie to ja nie wiem tego. Z tym rodowodem swoim musial tak mnie okradac, ze sie nawet powiesic w tej melinie tu nie umialam? I taki sam jak on dyrektor mnie w Polsce wyrzucil. Kowalski sie nazywal i tyle. Taki sam - zamiast stwierdzic rodzine patologiczna i Polske opuscic to zostal tu dyrektorem i ojcem patologicznym a jesli nie ojcem to na pewno mezem PATOLOGICZNYM a pozniej eks mezem i tyle z calosci wiecie. A 7 rok w pierdlu za takiego samego smiecia jak dla mnie. I tyle. Jeszcze Zielony Swiatek na koniec, a ja idz sie szmato niewydana umyj. Niech sie sam pierdolony rozwodnik umyje, a jego zona cala szkole w Chorzowie powiesila Zielonych Swiatkow i on moze byc. Taki zdolniacha i tyle. Tylko tego nie wiedzialam i z nim przegralam. Tylko tego :( Bo reszta to samo zycie choc za duzo papieru uzywalam - mniej papieru mialam uzyc, ale Zielone Swiatki to mieli papier na wartosci zjesc i tyle. Zapisany po angielsku - wszystko anglisci. GDZIE MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn :( :( :( :(

Wiecie wymyslilam 8 powodow ze rodzina byla patologiczna I NIKT Z TYM NIC NIE ZROBILAM. Zanioslam to na gmine i co? I na brata ze jest PATOLOGICZNY od malego - ale to na razie nic mi nie robi. A zanioslabym to i co? Moglby budowac czy nie? Bo Bona na mnie teraz, ze brat patologiczny, a budowa? No to sluchajcie co byscie zrobili - 30 lat stara niewydana rudera bo to tez prawda, ale wiecie mnie nawet adres nie pasuje w Polsce zaden. Nawet na tej polnocy pod Malborkiem - to wiecie zanioslabym 4 figury na gmine i co?CO BY MI TO DALO? A co moglam wiecej?i tyle. Co moglam wiecej wobec TAKIEJ MILOSCI 🌼 :( NO i jedynie ze prace bym MOZE dostala i na slub bym nie musiala przyjsc to nie przyszlam. Ale o to pretensje to minimum ze cale jedzenie zezarlam a pretensje sa o budowe. No ale co? Tyle moglam REALNIE zrobic i co?Co by to dalo i tyle :( Nic. Tyle :( A mieszkac z rodzina patologiczna mialam? Bo figury na gminie to sie wynies. A jak? Gdzie tu staly adres? I o to mam pretensje do Bony - 40 lat ja bez mieszkania, pracy. Rodzina patologiczna. PO STUDIACH!!! Dajcie spokoj. Matura mi starczyla - ojciec kryminalista, studia bez matury, matka studia bez sensu i tyle. To ja matura i policealne. Nie - na studia. A dalej? Gdzie praca? Jak zyc? i tyle :( GDZIE MOJA RENTA????!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie z tego watku powinien byc taki wniosek - wobec ROZSZERZAJACEJ SIE PATOLOGII RODZINNEJ W POLSCE co zaobserwowano wsrod poloni polskiej BO NIBY GDZIE - chociaz - zalezy kto by zlecal badania - jakie badania i tak dalej - dotyczace polskiej rodziny i relacji w tej rodzinie - badz dysfunkcji rodzinnych to wiecie - prosze badania zlecic SWOJE a wczesniej zapoznac sie z wynikami badan poszczegolnych uczelni w tym temacie, czy wybranej uczelni, nastepnie swoje badania i np. jakies postanowienia wzgledem panstwa polskiego w taki sposob. UE moze badac na miejscu, dla na przyklad potrzeb USA i tyle. Patologia rodzinna w Polsce - zwalczanie, stan, prognozy dla polskiej rodziny. Takie cos na przyklad i mozna was za to napasc jak macie ODRAZAJACE przypadki patologii i po prostu pierdzicie na to, sracie, sikacie i SMIEJECIE sie. Bo jacy wy jestescie. TACY i tyle. Jeszcze jest zdziwko. Ale czego ono dotyczy? Na pewno nie patologii. Wiec wiecie czegos podobnego dla mnie swiat nie widzial. To mialam wyjechac. ALE JAK? Co sie stalo z matka starosciny mojej na roku - nauczycielki biologii w podstawowce i sredniej? Po samobojstwie corki i wczesniej meza rowniez popelnila samobojstwo, tak? CO NAJWYZEJ TYLE WIEDZIALAM. I wiecie w ten sposob przekreslam wam SENS STUDIOW DZIENNYCH i LICEUM jesli nie medycyna i prawo. Naprawde i tyle :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! za rok zlecajacy zabojstwa i tyle :( :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja to napisalam i to jest dla mnie polska oswiata bez rodowodu - taka praca ROCZNA plus 2 miesiace wakacji - wszystko zaplacone przez Polakow czy rozszerzajaca sie nie wiemy ale na pewno POWSZECHNA - choc wystarczy samo slowo PATOLOGIA i tutaj takie obszary tematyczne - PATOLOGIA RODZINNA 1. historia 2. stan obecny 3. metody przeciwdzialania 4. prognozy. To jest NAUKA. A polska szkola to jest historia i stan obecny - co moze byc dalej nie wiadomo czyli jest to POPIERANIE PATOLOGII RODZINNEJ i wiecie jak moglam dostac negatywna ocene pracy skoro w sumie NIE MA PROGRAMU NAUCZANIA bo w 2005 roku - ja sie nie dam - NIE BYLO JUZ PANSTWO a wiec w sumie ZA CO NEGATYWNA OCENA PRACY NAUCZYCIELA PRZEDMIOTU?A zwolnienie dyscyplinarne? Przy takim mysleniu, ze rodzina polska to jedna patologia to co? Zwolnienie dyscyplinarne w roku 2005? Za co? ZA RODZINE PATOLOGICZNA? W POLSCE? bez sensu i tyle. No i wiecie, ze calosc juz w EU to na tyle mi sie przydala ta unia i to wszystko. Ze sie odgrodzilam ze popiera polska patologie rodzinna i wobec tego polska oswiata nie istnieje i tyle. I w roku 2004 juz nie mialam rodowodu na szkole - bo mialam ale ktos moze powiedziec nie i tyle. I wiecie wiedzac to ze tym rodowodoem pracuje moglam juz odejsc i odeszlam, nie bylo tego Korfantego, ze panstwo w rozsypce i zostaja biznesy NA KREDYCIE. Tylko jak ten kredyt jak ani kredytu i tyle. CO TO MIALO WSZYSTKO BYC? Bo sie dowiem tak sie uczepilam tej szkoly jak tonacy brzytwy. Tu bym polemizowala, ze wylacznie dlatego, ze nie wiedzialam, ze mam rodowod na szkole, jak on dziala bo bymposzla bo POWINNAM odejsc w tej sytuacji politycznej w roku 2004. Tytul naukowy DOKONCZYC- dla mnie NAUKOWY a zatem obowiazujacy wszedzie i tyle. A ja np. do pracy za granice. Pozniej np. swoj sklep, malzenstwo, rodzina i tyle. I wtedy z doktoratem moglabym wyjechac i pracowac w ogrodnictwie, a tak nie bo nie poszlam ze szkoly pracujac na rodowodzie w roku 2004 . i tyle. A bym poszla bo juz WYMIOTOWALAM tym nieuctwem jednym wielkim i PATOLOGIA - swoja takze bo pracujesz w patologii i sama masz jedna patologie w zyciu i do dzis mam i tyle :( I dlatego ide na rente po matce. Prosze mi ja przyslac i koniec :( GDZIE MOJARENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie ja to napisalam bo ja moglabym podac do sadu promotora doktoratu mojego ZAOCZNEGO i no wiecie powinnam to wygrac chociaz te sady. Ale za krecenie przy temacie po 2 latach powinnam wygrac bo 2 lata to bylo PANSTWO czyli zadna praca naukowa albo na SPECJALNYCH WARUNKACH i tak bylo - z nazwiska, a dalej matma??? i ja bym go oskarzyla o to ze ja tego NIE OBRONILAM. Tylko tyle. To co wyprawial? I czy ja zdobywalam na doktoracie tytul panstwowy czy naukowy? Bo DLA MNIE mialam 2 razy tytul naukowy, a dla promotora panstwowy. Tak nie zdobylam wyksztalcenia i nie podjelam zadnej lepszej pracy, a w szkole jego pracownicy robiacy CO CHCA i DZWONIACY NIE WIADOMO PO CO I NA CO do szkol wiecie zajechali mnie jako ANGLISTKE to juz w ogole skandal. Pani z telefonow pracownikow uczelni zaczela dzwonic sobie za mna do pracy fizycznej na zachodzie do firmy amazon.de i ze ma rodzine w Zielonych Swiatkach to ludzi pozabijala , mnie zniszczyla mozliwosc wyjazdu z Polski i wiecie no nie wiazalam tego wyjazdu z praca w firmie amazon.de wiec jakim prawem dzwonila i ja nie mam z ta baba ani uczelnia nic wspolnego. Bo nie wiem czy pisalam prace NAUKOWA czy PSEUDONAUKOWA - to sad by musial orzec. Ja zrezygnowalam z uzywania tytulu dr a tylko tyle by mnie ratowalo choc przy moich pogladach bez odejsciach ze szkoly w roku 2004 obecnie na wszystko za pozno, jeden bezsens, z ktorego nawet sklep mi pasuje tylko w sumie jak? Siedziec z rodzina patologiczna tu?Nie pasuje mi jako bylej nauczycielce Z RODOWEM. A sama bez rodziny? To na rente a nie do pracy. I dlatego mam rente, chce rente i koniec. I wiecie tak mam tez pretensje do KK. I wiecie MACIE PATOLOGICZNY KK. Jak polski ksiadz zostaje ksiedzem. Np. zabija kilka osob , idzie na ksiedza i co moze byc dalej? Bo nie rozumiem wiecie dlaczego ja tak skonczylam. A zrozumiec to mozna tylko tak, ze polski KK jest PATOLOGICZNY, popierajacy patologiczne zachowania w patologicznym panstwie. Np? Popiera klonowanie. A jesli nie teraz to popieral i sie nie dam. Np moj wikary dawno temu i tyle. Podobno sie chcial klonowac i mogl. A przeciez to chyba nie powinien tego KK popierac. A jednak polski popieral I MOGL popierac sie dowiecie. Mogl. GDZIE JEST MOJA RENTA???!!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(

Wiecie jeszcze wam napiszejak odeszlam z uczelni i mam gdzies Mengelego ,ktory dla mnie nie wie co robi. A jesli wie to jest PATOLOGICZNY i to sie rozmawia w sadzie i tyle. I dowiem sie wygralby. Nie wiem. Zalezy o co proces, jakie argumenty. ja chce rente po matce i odchodze i tyle. Bo doktorat z nazwisk sie dowiem.No to po matce biologicznej a on naukowiec bo nie potrzebuje. Ale ja potrzebowalam/nie potrzebowalam - ja zostalam okradziona z nazwisk i tak POSZLAM NA TEN DOKTORAT ZAOCZNY!!! bo teraz bedzie ze nie musialam/sama chcialam. Do widzenia - 12 lat straty czasu i tyle. I wiecie o co mi chodzi - i tak odchodze - praca NAUKOWA CZY PANSTWOWA i tytul NAUKOWY CZY PANSTWOWY. Iwiecie ja sie nie dam bo w sumie tak nie jestem mezatka, no ale to jest skomplikowane bo ja mialam jako dziecko rozwalone przez PATOLOGICZNA RODZINE rodowody na sklep panstwowe 3 swoje - z Polski i SWOJ NA SKLEP - od siebie. Takze wiecie plus rozkradzione nazwiska to juz bylo zachowanie patologiczne - ja na doktoracie. Ale zaoczny - zaoczny wyrok smierci. A powinnam umiec SKLEPEM odejsc. Mgr mi starczyl, nie chcialam dalej. No ale wyszlo jak wyszlo. I wiecie no to - bo to jest pytanie otwarte - promotora skasowalam za prace PANSTWOWA i tytul PANSTWOWY a Mengelego jak? ZA patologie rodzinna - drugie pokolenie - co zrobiliscie zeby to zwalczyc? Bo za co- za kariere? A na czym ona polega? No z nim do sadu, zeby sie odwalil plus po co on w ogole mnie wzial i tyle. NO PO CO? Tego sie nie da zrozumiec - zeby sie miec na kim wyzyc. On mi pomaga. JAK? Wzial dziecko Z NAPIERDZIANYMI USTAMI BEZ KREDYTU. Po co on mnie wzial? Czy wy to rozumiecie? Tego sie nie da zrozumiec. Przykro mi :( GDZIE JEST MOJA RENTA???!!! 😡😡😡😡 :( :( :( :( cdn. :( :( :( :(