Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uncle123

Jestem Zagubiony

Polecane posty

Gość Uncle123

Mam 14 lat w tym roku nie zdalem do 2 klasy gimnazjum przez wagary i raczej przez palenie marihuany.Brak mi motywacji zapisalem sie na silownie ale chyba juz mi motywacja rowniez spada.Przez 3 lata gralem na komputerze tylko a jak juz odciagnalem sie od niego to w zle towarzystwo i zaczelem palic itp. Pomocy!!

Gość 874439
marycha nie jest zla ale w Twoim wieku potrafi tak samo jak kazda inna uzywka wiele napsuc, masz juz doswiadczenie na karku wiesz ze chcesz innaczej to dzialaj, cale zycie masz przed soba:)

Gość ghgjgjhgj
marycha jest zła. wyrzucić trzeba to gówno. gdzie są Twoi rodzice? Masz kogoś bliskiego obok?

Gość Uncle123
Tylko w tym sek że nie wiem czym mam się zajac.Unikajac kontaktow z kolegami i komputerem jak najbardziej?

Gość 874439
Nic nie jest zle mozna tylko zle kozystac. Np w nieodpowiednich ilosciach i czasie. Zastanow sie jakie masz zainteresowania i postaraj udezyc w te strone, rozwijaj sie w tym co czujesz ze lubisz i masz predyspozycje. Sproboj jak juz wpadniesz na to co to jest poszukac znajomych o podobnych zainteresowaniach.

Gość Uncle123
Mam Ojca I Mame Siostra jedynie wie ze jaram itp ale ona jest za granica:( Mialem z nia jechac ale nie zdalem wiec nic nie dostane za rok boje sie ze znow nie zdam a wtedy to juz bedzie porazka .

Gość *Ola1981*
Zapisz się na jakieś kursy, nawet teraz w wakacje. Dzięki temu poznasz bardziej wartościowych ludzi i zajmiesz się czymś produktywnym, co nauczy Cię dobrze wykorzystać czas.