Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tgygytgtygfygfyg

dlaczego dziewczyny/kobiety wola prymitywa z klubu niz mlodego lekarza??

Polecane posty

Gość tgygytgtygfygfyg

W czym rzecz, dlaczego tak jest?

Bo młody lekarz się wstydzi powiedzieć , że jest już lekarzem (czyt: młokosem):D

Gość hohoh
eee jakie kobiety?

Gość dessssss
ja wolałabym lekarza :)

Założył topa , walnął głupim pytaniem i poszedł spać :D

Gość ja bym z nią nie rozmawiała
bo lekarze sie noszą mają się za bóg wie kogo i nic kobiecie zsiebie nie dają myślą że wystarczy sam fakt że są lekarzami i kobieta powinna juz sikac w majty.na szczescie te czasy sie juz skonczyłly dzis kobiety same dobrze radzą sobie w zyciu.

Gość dsfsfsfsdfs
moze przystojniejszy jest ?

Gość ja bym wolala
lekarza nawet jakby byl 10 razy mniej przystojny niz jakis kafelkarz. Szczerze.

Gość jaja sobie robi
a ten prymityw z klubu to ochroniarz czy byle jakis chloptas z klubu,wedlug ciebie?:O sorry ..jesli tak oceniasz goscia z klubu,o ktorym pewnie nic nie wiesz,to nie ma dziwu ze panienka wybrala goscia,ktory ..przynajmniej nie ma wysokiego mniemania o sobie:O a tak wogole to pewnie masz racje:D babie obojetny co kto robi i kim jest:O jak ja robol nawet wezmie za szmaty i dobrze przeora to wybierze jego ,bo baby lubia samcow a niememeje ,co sie czaja jak mrowka co ma okres:D twoj tytul to jeszcze nie wszystko,jesli nie masz jaj i nie potrafisz byc konkretnym i do rzeczy facetem z jajami:O wiem o czym pisze,bo na tych lekarzy to mozna 5 lat czekac i nawet sie czlowiek kawy nie doczeka:O pacjentka sie czai,bo to lekarz i ma respekt wobec niego a on znowu pewnie tez sie boi czegokolwiek zrobic,bo etyka i inne pierdoly takie:O z normalnym nie lekarzem wszystko jest prostsze i nie takie skomplikowane..a ile w koncu baba bedzie czekac? nawet najbardziej zakochanej sie kiedys znudzi i wybierze tego ,ktorego moze miec bez jakichs wielkich ceregieli i podchodow:O

Gość to chyba oczywiste
młodego lekarza , nie koniecznie młodego a prymitywy i ciule bez matury dla mnie nie istnieją , jestem wykształcona i nie wiązałabym się z kimś gorzej wykształconym niż ja ;)

Gość Armataaaaa
pewnie ze lekarza. nawet jakby byl po 40 a robol moj rowiesnik(21lat). po pierwsze z robolem nie mialabym o czym rozmawiac a po drugie nie chce patrzec jak bedzie tyral fizycznie do 67lat i padal na pysk, chorowal na kregoslup, walczyl o rente, szybko i drastycznie poddawal sie starosci i smierci przez wyczerpanie fizyczne. nie wiem wsrod jakich dziewczyn ty sie obracasz ale wiekszosc wolaloby wyksztalconego faceta niz prymitywnego, nawet rownie prymitywne babki ze wsi :D

Gość just me...
ja nie :P ja nie chciałabym być z lekarzem :D