Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydulaaaaaaaa

Dobór fryzury! Zdjęcie

Polecane posty

Gość luizaluizaluiza
Eee ładna jesteś, oczka fajne masz

Gość brzydulaaaaaaaa
25 a czemu?

Gość mam rower i lapmkę na 9 LED
Ja bym tak zostawił, bo wyglądasz naturalnie, dziewczęco, niewinnie. A jak zrobisz jakąś "modną" fryzurę to będziesz jak tysiące innych.

Gość brzydulaaaaaaaa
a jeśli chodzi o makijaż? Możecie mi coś doradzić? Na tej focie nie mam makijażu i widać trochę wypryski. Nie potrafię się ładnie malować

Gość Tobie przypasuje
rozpuszczony włos o długości co najmniej do ramion. Słodka jesteś, naprawdę masz jakiś "urok". Tylko buzia zbytnio różowa i zielonkawy kolor włosów - bez obaw, to można zmienić ;)

Wlosy pofarbuj na kasztanowy kolor. Podkresli ci oczy ktore masz piekne. Ogolnie masz sympatyczny wyraz twarzy i wygladasz dziewczeco! Wiecej pewnosci siebie!

Ja może jestem inny, ale zawsze mi się podobają dziewczyny bez makijażu :P Z tych względów co powyżej. Lubię jak kobieta potrafi się oprzeć trendom i modom i zostaje sobą. Masz fajną buźkę, że jakimś makijażem wg mnie nie musisz się tuszować. Fajne oczka faktycznie :)

Gość Tobie przypasuje
W ogóle twarz, która wybornie nadaję się do przeróbki nie do poznania. Możesz naprawdę cudnie wyglądać (nie chodzi mi od razu o "plastik"), Twoja twarz ma potencjał.

Gość brzydulaaaaaaaa
włosy mam długie, do łopatek, proste. Może wydają się na fotce cienkie, ale są w miarę gęste, przynajmniej tak twierdzi fryzjer. Bardzo dziękuję za miłe słowa

Co do makijazu, do oczu zielonych pasuja fiolety. Wiec moze jakis delikatny fioletowy cien, czy kreska ciemno fioletowa ( taka sliwkowa) na gornej powiecie i czarny tusz. Dobrany podklad. + blyszczyk. Tak cie widze. ( plus te wlosy na kasztanowo!) Gwarantuje ze bedziesz zadowolona! Na youtubie masz duzo filmikow jak sie malowac pod jaki kolor oczu. Tylko wybieraj te delikatniejsze tylko podkreslajac urode a nie psujace jej. Bo naturalnie bardzo dobrze wygladasz!

O nie nie! Nie ścinaj włosów na krótko :)

Gość Katriness.
Wstaw fotkę z rozpuszczonymi włosami. Wtedy można więcej powiedzieć.

Gość eMOCje
hej, głowa do góry :) jak to powiadają złośliwi wyglądasz na 'gryfną dziołchę' i oczęta masz ładne, takie duże i piękne, a oczęta mówią wiele , nosek jest fajny, taki mały i sprytny , prawdomówna jesteś i co masz do powiedzenia to wywalisz z wątroby, dobrze i tak 3maj :) włosy masz mocne i proste i raczej nie potrzebujesz zabiegów prostowania ale widzę Ciebie w grzywce aż do brwi a włosy rozpuszczone do piersi , tak aby włosy piersi zakrywały :) i wtedy nawet tzytzkonosz nie będzie potrzebny :)

Gość brzydulaaaaaaaa
No właśnie dużo osób mi mówi, że mam coś ze sobą zrobić, bo wyglądam tak mdło. Ten pomysł z ciemniejszym kolorem bardzo mi się podoba:). Boję się trochę ścinać włosy, ale mam takie od zawsze. A bob by mi pasował, taki dłuższy?

Gość Tobie przypasuje
jakaś ładnie narysowana kreska eyelinerem u góry na powiece, odróżowiona twarz za pomocą podkładu itp., delikatny róż do policzków, tusz do rzęs. Musiałabyś zobaczyć jakie odcienie pasują do Twoich oczu, itd.

Gość dafuqqq
Ale żal. Jak jakieś dziewcze wstawi fotę z pytaniem czy jest ładna to jeździcie po niej jak po psie. To dziewcze wstawiło fotę pod nickiem brzydula i już ochy i achy nad jej (pospolitą imho) urodą. Ludzie i ona i tamte wstawiają te foty w jednym celu. Gdyby dziewczyna uważała się za brzydką wstydziłaby się wstawić fotę. Myślcie!!!

Gość brzydulaaaaaaaa
Nie mam niestety innego zdjęcia, bo to wysłał mi kolega. Innych na kompie nie mam

Gość eMOCje
Keerah fajnie kombinujesz ale niech dziewczyna ma grzywkę, to fajnie wygląda bardzo kobieco i namawiam , jak najdalej od farbowania włosów, póki są naturalne to niech będą jak nadłużej , chyba, że się pojawią siwe odrosty , dajcie sobie siana z tym farbowaniem, szkoda zdrowia dziewczyny

Gość brzydulaaaaaaaa
dafuqqq chciała tylko porady. Nie chce, żeby ktoś mnie oceniał. Dziękuję za wszystkie rady, na pewno z nich skorzystam:)

Gość zandiii
ejjj jestes ładna!!! po pierwsze: noś rozpuszczone włosy (broń boże nie ścinaj, bo będziesz wygądac jak szczurek), po drugie: kolor jest ok, ewentuanie lekko przyciemnij na brąz, ale ten jest bardzo spoko po trzecie: makijaż zwykly prosty- podkład kryjący (jezeli masz jakieś wypryski), puder (żeby twarz sie nie świecila)i tusz do rzęs (najlepiej Astor taki złoty) i będzie bomba :D :D

eMOCje Tez tak mysle http://mojkosmetycznyswiat.pinger.pl/a/2011/3/13/ cos takiego z bardziej rozrobiona grzywka :) hehe To od niej zalezy czy pofaruje czy nie. Chciala porady to ja jej udzielam. :) A co ona z tym zrobi to jej sprawa. Oczywiscie ze fajniej jest miec swoj naturalny ale... ja wychodze z zalozenia ze zawsze do naturalnego mozna wrocic a kobieta potrzebuje zmian zeby sie lepiej poczuc raz na jakis czas! Jestem pewna ze odzyla by i dostala kopa energetycznego. :) ( no i pewnie faceci zaczeli by sie za nia ogladac) Osobiscie uwazam ze mysie kolorki wlosow so nijakie i niestety stereotypuje ze osoby ktore takowy maja sa po prostu szarymi myszkami. :) Ale sympatycznymi.