Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nddsdsdsds

Problem w pracy - wyzywanie od gejow itp

Polecane posty

Gość nddsdsdsds

Pracuje w pracy, gdzie zdecydowana wiekszosc stanowia kobiety, przede wszystkim dosc mlode, 25-35 lat, zdarzaja sie takze starsze. Duza czesc z nich to singielki. Pod koniec maja mielismy wyjazd integracyjny i kilka kobiet z pracy liczylo ze je przelece. Ja jednak tym napalonym kolezankom z pracy(jedna mezatka, druga po zareczynach, pozostale wolne) odmowilem, gdy byly bardzo napalone(mam zasade ze nie interesuje mnie przygodny seks). Myslalem ze po chwilowej zlosci im przejdzie. Niestety mylilem sie. Po powrocie do pracy, te ktorym odmowilem zaczely mi dokuczas, mscic sie za mnie. Non stop napuszczaja na mnie inne osoby i puszczaja plotki, ze jestem gejem, pedalem, impotentem albo prawiczkiem. Jak sobie poradzic z ta sytuacja? Co zrobic, by przestaly tak mowic?

Gość hmhmhmhmh ale Ty
zartujesz, no nie?

Gość nddsdsdsds
Wcale nie jest mi do smiechu czy zartow. Ciekawe jak ty bys sie czul gdybys byl wyzywany od gejow i impotentow

przeleć któraś tak ,żę nie będzie mogła chodzić;) albo przyprowadź pod biuro jakąś laskę i wyliż się z nią ;)

Gość nddsdsdsds
Tak jak pisalem, nie interesuje mnie przygodny seks, a zwlaszcza z kobietami z pracy.

Gość hmhmhmhmh ale Ty
no niestety nic z tym nie zrobisz, najlepiej popros jakas seksowna kumpele zeby zadzwonila do Ciebie w czasie pracy i umow sie ze bedzie czekala na Ciebie jak wszyscy konczycie a jak juz wyjedziesz z rpacy na czach wszystkich rzuci Ci sie w ramiona i powie "Kotku, ile mozna na Ciebie czekac?"

Gość nddsdsdsds
hmhmhmhmh ale Ty Watpie by to pomoglo. One sa tak wredne ze jakby bym z ta kobieta to by specjalnie zaczley szeptac ze ten impotent, czy gej ma kobiete, to by bylo jeszcze gorsze

Gość hmhmhmhmh ale Ty
wiesz co...wiem cos o tym jak to jest jak w pracy zaczna gadac o Tobie, mialam ostatnio podobnie, i to w dodatku ploty zasiala moja bliska "przyjaciolka". Bylo mi zajebiscie przykro, myslalam o tym 2 tygi meczylam sie ale przeszlo, chyba musisz po prostu olac to i tak nic z tym nie zrobisz, (a one mowia to do Ciebie bezposrednio czy po katach?). jak mowia po katach to nie masz na to wplywu, jak do Ciebie walnij kilka cietych ripost. Przede wszystkim - dystans. Mi to pomoglo. I niczego nie wyjasniaj, one wiedza ze nie jestes gejem - tylko chca Cie wkurwic

Gość nddsdsdsds
sa tak wredne ze mowi i mi i po katach, akcja zakrojona na szeroko skale co do geja, to maja o tyle podstawy ze mnie nigdy nie widzialy z zadna kobiete, jestem facetem niedostepnym, dlatego tym bardziej liczly ze mnie zalicza..

Gość hmhmhmhmh ale Ty
Olej to, one sa niewazne w Twoim zyciu. Po co marnowac swoja energie zyciowa na glupie idiotki, to naprawde zenujace.

Gość gssg
Poproś jakąś koleżankę, żeby czekała na Ciebie po pracy. Przywitaj się z nią (ale nie na maxa demonstracyjnie, żeby wyszło dość naturalnie) i dzioby się zamkną. No chyba, że umiesz być na tyle pyskaty, że odpowiesz im w twarz, że jakby były ładniejsze to jasne, że byś się chętnie z którąś przespał :D

Gość nddsdsdsds
wiesz olac tak nie moge, bo to ich zachowanie przysparza mi wielu klopotow, takich realnych w pracy, musze cos z tym zrobic

Gość nddsdsdsds
No chyba, że umiesz być na tyle pyskaty, że odpowiesz im w twarz, że jakby były ładniejsze to jasne, że byś się chętnie z którąś przespał Mam bardzo ciety jezyl, moglbym tak powiedziec ale one znowu beda sie mscic, nie chce nakrecac wojn y. Ja chce spokoju w pracy

Gość hmhmhmhmh ale Ty
a moze...wizyta u przelozonego? oficjalne zazalenie, w jakim charakterze masz prace? Moja akurat jest w takim ze ludzkie gadanie niewiele mnie musialo obchodzic. Ale jezeli pojawiaja sie jakies realne problemy, ktore by szkodzily Tobie zawodowo to nieciekawie. A masz tam jakis facetow ktorzy by byli po Twojej stronie (jesli sa to pewnie przezywali to samo). A jak reagowales do tej pory na takie docinki

Gość nddsdsdsds
do tej pory nie mialem takich docinkow, tzn tak mocnych, bo czasem sie na mnie dziwnie patrzyli pracuje tam juz prawie 2 lata i nigdy nie widzieli mnie z kobieta czy zebym dzownil do kobiety albo ona do mnie

Gość nddsdsdsds
wizyta u przelozenego odpada on sam by skorzystal z takiej okazji, tak samo jest reszta facetow ktora pracuje w tej pracy, tylko ja im odmowilem

Gość to trzeba było
przelecieć kolejno wszystkie na tym wyjeździe. Albo powiedzieć, że jak tak wszystkmie chcą to sobie orgietkę zrobicie :classic_cool:

Gość hmhmhmhmh ale Ty
moj maz powiedzial ze na Twoim miejscu zazartowalby ze z pasztetami nie sypia, albo cos z tym rodzaju.

Gość nddsdsdsds
taki zart skonczy sie ze te kobiety jeszcze bardziej beda mi dokuczac

Gość Detektyw (Rutek) Rutkowski
oj no bo jestes gejem, mieliśmy romans.. pamietasz:classic_cool:??

Gość Jaki koles ja bym je
wszystkie tam brał i się nie zastanawiał... gdzie pracujesz? chętnie się tam zatrudnię :)

Gość Jelcz345
Dziewczyny nie miały ostatnio seksu i z tąd wynikają te docinki. Przyprować im kolegę kóry lubi przygodny seks. Zaspokoją się i skończą docinki.

Gość rbtfh
A tak na marginesie to w "fajnej" firmie pracujesz :D Banda idiotek niewyżytych :D Może do roboty niech się wezmą, w przerwie pomasturbują wspólnie :D Hehe :D

Gość jak kobieta chce seksu starczy
że machnię ręką. Niech sobie założą konto na jakichś anonsach erotycznych i wybiorą chętnego młodego byczka

Gość przecież to typowe kafe
prowo. jakiegoś niwyżeytego stulejarza w rodzaju loosera czy innego takiego oszołoma.

Przełam te swoje zasady, przez które jesteś linczowany i załatw jakąś koleżankę, z którą się pokażesz i trochę porozmawiasz. Wielkie mi halo, do piekła za to nie pójdziesz.

Widocznie rzeczywiście musisz być pedałem, zeby nie zerżnąć przynajmniej jednej ze stada napalonych cip 🖐️ Że mają facetów? To ich problem, że się ze szmatami związali :o Po śmierci raczej na ołtarze cię nie wyniosą, więc nie bądź za święty tylko korzystaj z życia :o No chyba, że to były grube pasztety - to jesteś usprawiedliwiony 🖐️